BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 838
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 305
Аз май съм много зле и радара ми не работи,  но за мен Ивонне е 100% жена? За момент не съм мислила, че е мъж. Само аз ли съм така?
И аз мисля кой може да е със сменен пол, имам някои евентуални предположение. Ивоне си има мъжки черти, с това "р" само прикрива някои нотки на гласа, добре и се получава признавам. Загледах се в раменете, много са широки, мъжки ръст, мъжка стойка, ходи често с очила, шапки. Ако беше родена жена с този ръст щеше да е на модните подиуми. Краката са мъжки, някой я беше снимал как си ги разтворила като мъж именно. Имаше някакво замисляне, на въпроса с колко мъже е спала (1820 бройки)!? Георги и видял онази и работа (сигурно инсценирано  от ББ), насочват вниманието на зрителя от началото, ще се занимаят с тази тема в следващите серии.

От друга страна новите световни повели са да признаваме различните. В чужбина са признати, в БГ има и някои крайни хора, които за нищо на света не могат да ги признаят, сигурно в къщата имат поне 1 такъв. Тия чужбинските българи, виждате как се отделиха по въпроса за еднополовите бракове в една групичка, признават.

Няма да се учудя и ако Марио е такъв, нещо крият миналото му. И на Георги Милионера миналото е скрито във визитката.

Ох, добре,  че си имам мъж, че ще вземе да ме подхлъзне някой от LGTBто 😀. Сигурна съм, че моят е биологично роден такъв, че ми е правил дете.
Шегата настрана все ми е тая какво е Ивончето. Харесвам я. Не ми пука, ако ще да води гей парада.

# 1 306
  • SF
Сега гледам епизода и много силно ми се иска да изгонят и двамата,  но за съжаление няма как да стане. После Веселка, Пацо и Ванеса.

Харесвам Марио, Атижа, Ивонне. С Георги умирам от смях и искам да седи.

Аз искам да видя Виктор без Теодора. Тя без него ще се държи "на положение" и няма да ми е интересна.
Ще потърси някакъв път към Атижа, тоя-оня, за да има с кого да търка диваните. Не ми се гледа.
Виктор обаче ще е БЕСЕН, брат. И нека има цирки!
Георги също да ръси брАшно и да гледа стресиращо към камерите. Ами... цветен образ е! Не е като Пламен, Веселка, Гого и останалата скучновата пасмина.

# 1 307

Няма да се учудя и ако Марио е такъв, нещо крият миналото му. И на Георги Милионера миналото е скрито във визитката.
Георги определено има гейски реакции на моменти, те и в къщата са го забелязали. Но той не е особено интелигентен и е тясноскроен и дори и сам на себе си не би признал, че има такива наклонности.
А с Марио кой знае какво се е случвало като дете/тийн.. Дано не, но имайки предвид къде и как е израснал, не е никак изключено.

# 1 308
  • SF
Ох, добре,  че си имам мъж, че ще вземе да ме подхлъзне някой от LGTBто 😀. Сигурна съм, че моят е биологично роден такъв, че ми е правил дете.
Шегата настрана все ми е тая какво е Ивончето. Харесвам я. Не ми пука, ако ще да води гей парада.
И на мене ми е все тая. Приемам тези хора, ако са готини. Не се срещат често.
Но Ивоне въобще не ми харесва като поведение - клю-клю, подкрепя всеки, притичва напред-назад.
Аз не харесвам хора, които навлизат в личното пространство на другите - пипане, мачкане, гушкане, скачане по вратовете. Такава физическа близост не ми допада. Не обичам и някой да ми се бухне с дрехи или без!!! в леглото. Поведението й в това отношение за мене е неприемливо. Много по-неприемливо е от смяната на пола й или каквото е решила там да прави със себе си. След толкова операции изглежда добре и е здрава. Това са много скалпел, много пълни упойки, а все пак не е някоя развалина! Но това е положителното, което мога да кажа за нея.
Поведението й ми е чуждо и неприятно.

# 1 309
Аз пък съм на кеф!  Научих се на страхотен лаф." Боли ме фарът! "И всеки е в ступор! Кажа ли го всеки онемява пред мен, бе чуек!

# 1 310
Аз харесвам високи хора, ...за жена даже си мисля, че колкото по-висока, толкова по-добре.
По тази причина имам високи приятелки, а също и близки дами над 1.80.
И категорично мога да заявя, че ръстът в никой случай не им отнема от женствеността и прави чертите мъжки.
Приятелка ми е и една мис с титла /преди 20+години/, която е 1.84см. Когато сме двете, независимо че стърчи, аз не забелязвам ръста ѝ. След раждането на децата си тя пак си е висока, понаедряла леко, но мекотата, нежните черти на лицето, излъчването, са си типично женски, на красива мацка с убийствено дълги крака.
Докато слабите, дълги крайници на Ивонне не ѝ придават грам женственост особено при тичане, когато не контролира твърдо движенията си. Имам чувството, че препуска някой на кокили. И едрата костна структура на лицето, независимо от красивия нос, устни и овал, си е типично мъжка. Очилата омекотяват това мъжко излъчване, но без тях и отблизо в огледалото, посланието е на мъж.
Естествената хармония липсва в това лице, всеки който поне малко разбира от рисуване, мисля, че знае за какво говоря.
Другото, трайният избор на розови, червени, светлосини цветове в тоалетите, е тенденция към Барби образ. Малко жени на 50 имат точно тези предпочитания, дори да ги има в палитрата, те не са преобладаващи.Просто Ивонне и по този начин подсилва женския си вайб излишно.

# 1 311
  • SF
Тя непрекъснато посяга към някаква маска. Очилата може да са диоптрични, но са доста покриващи лицето. Не могат да се видят ненагримирани очи. Непрекъснатото носене на шапки и слънчеви очила в спалнята, в кухнята, в банята е маската й пред себе си и пред околните. Дрехите й са доста разсейващи. Тесният 7/8 панталон е доста грешен подбор, защото разкрива мъжките й крака.
Такива крака може да има жена с мъжка структура или мъж. В първия случай към 45-50-годишна възраст вече са настъпили някои промени, които при нея все още не са.
Стига толкова доказателства. Усещането ми, че е мъж, съвсем не се дължи на шапките и очилата, а още от визитката. При първо показване, първосигнално се оформя някакво мнение, което после може и вероятно ще претърпи промяна: този е сладък, онзи е джипси, тази е куку, онази е попфолк... За Ивонне реакцията ми беше: Това е мъж!

# 1 312
И на мене ми е все тая. Приемам тези хора, ако са готини. Не се срещат често.
Но Ивоне въобще не ми харесва като поведение - клю-клю, подкрепя всеки, притичва напред-назад.
Аз не харесвам хора, които навлизат в личното пространство на другите - пипане, мачкане, гушкане, скачане по вратовете. Такава физическа близост не ми допада. Не обичам и някой да ми се бухне с дрехи или без!!! в леглото. Поведението й в това отношение за мене е неприемливо. Много по-неприемливо е от смяната на пола й или каквото е решила там да прави със себе си. След толкова операции изглежда добре и е здрава. Това са много скалпел, много пълни упойки, а все пак не е някоя развалина! Но това е положителното, което мога да кажа за нея.
Поведението й ми е чуждо и неприятно.
Е, няма как да харесваме всички едно и също.  Аз не харесвам Ванеса, много хора я харесват.

Важното е да се уважаваме в темата и да приемаме чуждото мнение.

# 1 313
Ако Беба си тръгне, което смятам, че ще стане, Виктор цяла седмица ще е непоносим. Дори нейната заръка да се държи на положение няма да изпълни този път.

# 1 314
  • somewhere over the rainbow
Нямам никакви съмнения, че Ивон е роден мъж. От първата минута, в който го видях, казах, че това е минимум травестит. И признавам, че това подсилва неприязънта, която изпитвам към него и към и без това гнусното му поведение.
Имам приятелка с по-мъжко излъчване и пак е 100 пъти по-женствена от този.

# 1 315
# 1 316
Нямам никакви съмнения, че Ивон е роден мъж. От първата минута, в който го видях, казах, че това е минимум травестит. И признавам, че това подсилва неприязънта, която изпитвам към него и към и без това гнусното му поведение.
Имам приятелка с по-мъжко излъчване и пак е 100 пъти по-женствена от този.
Тя просто е изпуснат кадър на ИВ Joy

Щеше да направи една много яка и силна женска коалиция, а Раду и повечето мъже доброволно щяха да отпаднат от игрите от страх за мъжкото си достойнство. Останалите мъже до края на предаването вече щяха да бъдат трансформирани и финалът щеше да е изцяло женски.

# 1 317
Марио май ще се окаже с ексхибиционистични наклонности Scream Освен това понякога вади едни налудничави погледи... Нещо започва да не ме кефи. Не че съм му била голям фен Simple Smile

# 1 318
Коментаторите тази вечер… 🫣
Скрит текст:

# 1 319
Ванеса дразни страшно много, не знам на вас как ви се струва. Хиляда корекции по себе си, а се прави на изваяна скулптора - недосегаема. С това селско държание все още не е преживяла гимназиалните си години - нахвърля се на Марио като пубер в 9-ти клас би се нахвърлил на по-тихото и скромното момче в класа

Общи условия

Активация на акаунт