BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 699
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 905
  • на последния етаж
Като ги гледам как всичките си траеха след играта с градовете, не ми се мисли какъв резултат щяха да имат ако участваха Пламен, Ивоне, Веска, Радко, Атижа... Сигурно и 10 верни отговора нямаше да има. А Ванеска ако беше дала някой верен отговор, можеше и да има сладолед. Ама е тъпа като галош! Добре, че беше Георги да ги отсрами и този път.
Много ме дразнят как се настаняват винаги на масата и чакат наготово - един да им сготви и сервира, друг да им изчисти! Даже и не изчакаха Георги да седне и тогава да започнат да ядат. Егати и възпитанието.

# 1 906
Халкамлет изнесе монолога си над снимката на Офелия. А Марио изтръска и трохите от дъската в чинията си. Това не се заучава. Този какво е преживял, не ми се мисли. Ето какво е да си бил действително гладен, а не като оня зеленчук, където бил "израснал на улицата".

# 1 907
  • София
Марио е облечен като Борат Joy

# 1 908
О, рицаря на печалния образ вече дотяга с тези монолози и постоянно търсене кой да му слуша брътвежите.
Гого пропя и доста хубав глас извади.
Весела и Марио големи танци заедно и как му се усмихваше.. Не го харесва, а?

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 17:47 от *Амбър*

# 1 909
# 1 910
Пуснаха епизода на Малката сестра, хора.

https://youtu.be/sG1m99AUPf0?si=vOaFUJ9Rsiq3PAcE

# 1 911
Гого пее много добре.

# 1 912
Като започне някой да се бие в гърдите, че е бил себе си в Къщата, направо получавам тикове. Теодора се държа като абсолютен инфантил и сега с гордост заявява, че е била себе си. По-добре да беше казала, че е влязла в образ, защото това е игра.

# 1 913
Ох, Боже. Ивонне била готова на всичко за победата, защото тя харесвала Теодора, пък после номинирала Виктор. Чуеци, значи ако харасвате Теодора, автоматично трябва да харесвате цялото ѝ обкръжение. Край, точка по въпроса! Казах!

# 1 914
Не пропусна да каже, че е красива жена и този път. Joy

# 1 915
  • София
Момичета, не мога да намеря записа на днешното живо излъчване. Едно рамо, моля!

# 1 916
Момичета, не мога да намеря записа на днешното живо излъчване. Едно рамо, моля!
Обикновено отнема около час да го качат.

# 1 917
Теодора: Първо погледнах на него като на приятел, на първо място. Оцених неговите качества като човек, изключителен мъж, хубав интелигентен, грижовен.
Имах неизяснени отношения извън Къщата и това беше нещото, което ми постави моята граница.

# 1 918
  • USA
И аз гледам видеото с Теда. За кифльок свързва добре две-три изречения. Ако я срещнеш на улицата и се заговорите, ще решиш, че е напълно нормален и разумен човек.

# 1 919
Направи ми много, ама много голямо впечатление какви думи използва.

За Велин: Както всички разбрахте, има човек извън Къщата, който харесвам. С който имам взаимоотношения в начален етап.
За Виктор: В същия момент тя (Мамасита) се обръща срещу човека, който аз обичам и ми беше най-голяма опора вътре, именно Виктор.

Общи условия

Активация на акаунт