BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 693
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 2 040
Пак е била красива но лъха на комплекси. Аз лично й симпатизирам също ,но в тази ситуация си пролича колко е тънкообидна , а другите колко са лицемерни. Ако това е класно не знам как ходи на театър…

# 2 041
Загледах се в татуировката на Джулиана. Пишеше Naydenovs princess между ненките. Сега е трита, ама пак личеше. Та Вико, ако реши да си татуирВа Бебата после и той ще има тоя проблем

# 2 042
Елена е супер слаб водещ. Изобщо не успя да разгърне Теодора, а можеше много да изкара от нея, като информация. 👎🏻

# 2 043
Според мен е туркиня.

Канят ги,з-то са били вкъщата,някои и по 2 пъти.
Не може да е туркиня, защото знае български език.
Българските турци в семейството си говорят само на турски есик и децата им израсли извън БГ не знаят български език.
Не ми се вярва семейството на Ати да е изключение.

# 2 044
Това което прави той е отчаян опит да я спечели. Ако си мисли че с един татус ще се влюби в него се лъже.Oтносно татуса му Big Brother това отново е опит за манипулация ,че е 100% отдаден. Аз имам лошо впечатление за него. Не ми върви мъж на 30г. да се държи толкова лабилно .И тук няма значение дали е влюбен или не.Според мен му трябва психолог много спешно.

Загледах се в татуировката на Джулиана. Пишеше Naydenovs princess между ненките. Сега е трита, ама пак личеше. Та Вико, ако реши да си татуирВа Бебата после и той ще има тоя проблем

# 2 045
  • София
Атижа не разказа ли в някои от епизодите, че е туркиня? Нещо такова ми седи в главата. И коментирахме, че това е американския вариант на Атидже, явно.

# 2 046
леле ама Атижето изобщо не прилича на себе си 😳

# 2 047
Атижа не разказа ли в някои от епизодите, че е туркиня? Нещо такова ми седи в главата. И коментирахме, че това е американския вариант на Атидже, явно.
Така и няма яснота - различните източници твърдят различно. Някои казват, че истинското ѝ име си е Атижа (това е арабската форма). Имам спомен и че истинската ѝ фамилия е типично българска. Така че може би има баща българин и майка от арабските държави. Но други източници твърдят, че се казва Атиджа (с “а”, не с “е”), което е турско. А може и да е от помашко семейство.

# 2 048
  • София
Видео на Теодора от ТикТок:

https://vm.tiktok.com/ZNe3eYHYK/

# 2 049
Омесиха се тук турци и цигани. Има планини разлики.
Не си спомням добре коментарите ѝ, не знам дали тя каза или съм прочела – родителите ѝ са български турци, изселили се в САЩ. Кое поколение са там, не се знае. Щом тя знае български, но доста зле и с акцент, това означава, че са там минимум от 20 години.

За информация понеже има близки приятелски семейства български турци – не, не говорят само и единствено на турски. Ползват понякога помежду си. Не, не са цигани и нямат общо с циганите. Би било обида да изтърсите нещо подобно пред турчин.

# 2 050
Първата ѝ работа е била да забрани коментарите. 😁

# 2 051
За тези на които им е важно. Теодора е джуревка. Смесица от българин и циганка. Ивонне е мъж.
А ти от къде знаеш тази информация или предполагаш?

За съжаление не мога да кажа от къде, но е така. Затова не съм дала пояснения.

# 2 052
  • гр.Пловдив
На мен ми е пълен кич Атишата,има си някаква жилка ,която си я тегли към тази прослойка-и тя като гледам Гошо си обича да се кичи като коледна елха ,затова попитах в по-горен пост дали са й златни дрънкулките ,ама май да..

# 2 053
Все пак е чалга изпълнителка. В тези среди се носи изрязано, лъскаво и дрънкащо. Така и не съм слушала нейна песен - някой път ще си пусна някоя, за да видя за какво иде реч.

Иначе е сладка и добродушна. Харесвам я. На фона на повечето там си е направо злато (no pun intended). 😁

# 2 054
  • Враца
Нейните може и да са златни, ама на Георги не са !

Общи условия

Активация на акаунт