🧿 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🧿 В очакване на "Eşref"/"Ешреф" 🧿 Проекти, партньори и приятели 🧿 Тема - 21

• 12 245
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Важна информация: Преди няколко дни френски канал купи правата за сериала "Yesilgam"с участието на легендата Чаатай Улусой и излъчи два епизода от него.  Заслужава да се отбележи, че това е първият сериал на платформата Blutv, излъчен във Франция, още един успех на Чаатай! Heart

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 20:18 от NeZ_9

# 721
Браво за Йешилчам!

Да, Джаки, от сватбата е тази в Македония. А тази е от партито в Турция.
След партитата Ебру дари всичките си сватбени рокли, на бедни момичета бъдещи булки.

Това е една от любимите ми снимки

Аз така и си помислих, ама имах чувството, че с друга рокля съм я виждала, а то тя е била с няколко.
Браво на Ебру за подаръците, които е направила.
Мога да си представя тия момичета колко щастливи са били....цял живот ще я помнят!
Отдалече й личи, колко е добра и скромна като човек, затова толкова я харесвам, не само като актриса, но и като човек.

# 722
Днес попаднах на няколко предложения от ИИ за Чаатай и Eşref.
Не ме впечатлиха особено, но този е без коментар!

Тези двамата са родени да са един до друг!!!
HeartHeartHeart

# 723
SerenaySarıkaya, която се срещна с креативния директор на #Bvlgari Jewelry Лусия Силвестри в нейния офис в Рим през последните месеци и получи информация за емблематичните цветни камъни на марката :
„Много вдъхновяваща, силна жена и истински художник.“

#ELLE #ELLE300  
@SrnySrkyResmi
 @Bulgariofficial

Скрит текст:

# 724
Аз днес попаднах на тази снимка. От добрите стари времена, когато Гадар ни даваше такива надежди. И очаквахме само добро изживяване.

Нези, на този колаж и двамата са в любимите ми периоди. Тя е Девин, той е Пеями.

# 725
А я вижте тук....

# 726
Гери, наистина имахме много надежди и очаквания за "Gaddar "!
Taзи ретро визия на Серенай мноого ми харесва! Heart Eyes

Серенай Саръкая, която се срещна с креативния директор на Bvlgari Jewelry Лучия Силвестри в нейния офис в Рим през последните месеци и получи информация за емблематичните цветни камъни на марката, разказва за своя опит: Бях много доволна да се запозная отблизо с Lucia.Много вдъхновяваща, силна жена и истински артист. Когато я посетих, си помислих, че по някакъв начин правим подобни неща. Не очаквах да се държи с такава емоция. Тя каза, че всеки камък и разказва история и я води на пътешествие. Тя обясни, че самият камък и подсказал какъв да бъде  дизайна. Беше страхотно да видя родното място на толкова много уникални дизайни и да видя как Лусия ми обяснява целия процес със страст и любов. „Обичам хора, които обичат работата си и я вършат със страст.“
A за това какво ще кажете?

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 22:48 от NeZ_9

# 727
Попаднах на нещо интересно.
Погледнeте от 4.43 мин само минутка някъде, може и по-малко да е.

https://playtube.tv/watch/x-factor-bulgaria-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D … XaWW5EWJsTO2.html

# 728
Попаднах на нещо интересно.
Погледнeте от 4.43 мин само минутка някъде, може и по-малко да е.

https://playtube.tv/watch/x-factor-bulgaria-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D … XaWW5EWJsTO2.html

Мен ако питаш сега е много по-добър.

# 729
Здравейте момичета,
Най накрая намерих време за себе си...
Наслаждавам се на 11 еп. на Меджезира и с едно око следях Кобрата. Много се радвам за победата му. Simple Smile
Браво Кобра, ♥️

И за да не е спам,
Любимо....

# 730
Добро утро! Coffee

Честито на Кобрата! Trophy

Вица на деня!

# 731
Добро неделно утро, момичета!

Честита титла на Кобрата!(и аз го гледах снощи, а изобщо не обичам бокс) Радвам се, че успя и сбъдна мечтата си! Мечтите,както казва един приятел, трябва да бъдат огромни, невероятни, почти невъзможни. Иначе са просто планове за утре. Wink
А ние прибавяме още една чертичка днес и те стават 21.

Хората отброяват дните до Коледа, а ние...Joy
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

И честит ви 8 декември! Един от най-хубавите празници от студентските години!

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 11:12 от NeZ_9

# 732
Честит празник на всички студенти! Wear Mortar Board

# 733
По повод на интересното видео, което ни донесе Цвети, вижте аз на какво попаднах.
Арас, в Гласът на Турция 2016г

# 734
Аз Зомбори, направо не го познах!
Направо ми беше невзрачен.
А сега какъв е готин, направо двама различни човека.
Арас, както винаги е с еуфория на макс...сладур!

Общи условия

Активация на акаунт