Arcane

• 1 237
  • 38
  •   1
Отговори
  • Somewhere far away
Много добър сериал. Поне на мен ми харесва.
Хайде ако има фенове да си обсъждаме в тази тема.

https://www.imdb.com/title/tt11126994/

# 1
  • София
На мен ми харесва. Доколкото си спомням бях писал ревю за сезон 1 и бях дал висока оценка.
Лошото е, че бях забравил сезон 1 или хайде голяма част от него. Тези огромни паузи между сезоните са безумни.
И като гледах сега епизод 1 от сезон 2 все едно гледах нов сериал, но постепенно мозъка заработи и ми се запълниха някои празноти.
Изгледах и трите епизода от сезон 2.
Ммм, малко повече филоософия и разговори щеше да е добре, някак си не е обяснено добре и ми е хаотично.
Играла ли си играта? Можеш ли да обясниш за какво точно се борят и каква е основната идея, защото тази анимация доколкото знам е за хард кор фенове, изсипва те в действието без да ти обясняват какво и защо.
А тези трите момичета, главните, сестри ли бяха?

# 2
  • Somewhere far away
Мне, не съм играла играта. Иначе екшъна радва,  музиката също , но и  трябва някои неща да се обясняват повече и аз смятам така.

Кои три?  Две са сестрите, Вай и Паудър - с розово цикламената коса и синята  коса с дългите плитки. 

# 3
  • София
Да, да. Те двете. Ама аз си мислех, че и Джинкс им е сестра. Че са три. Нали беше малка, когато ги разделиха и тя стана 'зверче' и отиде при онзи големия бос от сезон 1, Силко.

# 4
  • Somewhere far away
Мда, Джинкс и Паудър са един и същи човек.
Я вземи изгледай пак първи сезон Stuck Out Tongue

# 5
Всичко е много по-яко и разбираемо ако си цъкал и играта. Още не съм гледала новия сезон, имам едно корейско риалити преди него.

# 6
  • София
Ааа, да, да, то третата е гадже на Вай. Хаха, ужас, обърках се. 😆
Нямам време, уф. По-скоро ще изгледам набързо последния епизод.
Ми 3 години разлика са това. А и толкова много други неща гледах в този период и то... 😨

# 7
  • София
Diavolo Вземи изгледай първи сезон. Аз също съм позабравила някои неща, но основните ми стигат, за да кажа, че втори сезон е с ударно начало, въпреки многото сюжетни линии, преплитащи се помежду си и многото екшън сцени. Детето в мен се нарадва много!! Чакам следващата порция. Не съм играла играта, която между другото се оказва доста яко развита откъм герои, светове - според синовете ми, няма омръзване, а единият я играе от поне 10 години вече ...

# 8
  • Somewhere far away
да , голямата пропаст в годините си е тъпотия , не само тук а за всеки сериал. ама няма как, не  зависи от нас.
Иначе мен много ме интригува любовната история между Вай и Кейт. да не стане трагична любовна история обаче без хепи ендинг... не знам, ама така го предчувствам. А е толкова красив и истински романса между тях, ама предчувствам, че няма да бъдат заедно още дълго. Не знам , дано не съм  лош пророк. Sad

Също много ми е интересна сюжетната линия с Виктор- ще стане истински киборг- магьосник!

# 9
  • София
Почти съм убедена, че Вай и Кейт няма да останат заедно, прекалено много неща ги разделят..
Сцената с Виктор - месията малко ни досмеша / гледах със синовете ми /,  защото клише голямо, но нищо, да има и такава сюжетна линия ...
Много ми хареса сцената с Медарда / мисля, че не й е чиста работата / и отделните кланове - колко се бяха постарали и не само там, от екипа с костюмите, визиите на всеки отделен клан. Доколкото разбрах, са дали към 250млн. долара за изработването на втория сезон, което е безумно много мисля. но си личи, че екипът е работил здраво по анимацията.
Музиката също е чудесна.

# 10
  • Somewhere far away
Медарда има някаква тайна. Или някаква скришна дарба.
Как усети че идва опастност, когято Джин изтреля ракетата? Как само тя се спаси + pretty boy ама той има плот армор така че за него не коментирам. от останалите в съвета само тя беше точно директно пред мястото където се заби оръжието  и как само тя оцеля... хм.

# 11
  • София
И аз мисля, че нещо трагично ще се случи между Вай и Кейт, дано не е Джинкс.
Мен ме вълнува романса между Виктор и Медарда. Много ми харесват и двамата.

Най-много ме дразни и даже не мога да я понасям е майката на Медарда, зла вещица. 😀

# 12
  • Somewhere far away

Нямам търпение!

ох...

Скрит текст:
Вай е толкова секси.

# 13
  • София
Изгледах епизоди 4, 5 и 6.
Възхитен съм. Сега напълно осъзнах защо бях толкова впечатлен от сезон 1.
Припомних си и последния епизод от премиерния сезон.

Най-накрая наблегнаха повече и на философията и социологията наред с невероятния екшън и смайващата визия.

Яд ме е само, че Кейтлин се остави (е, опомни се) да бъде водена за носа от тази зла жена. 🤢

На мен Джинкс ми е любимка, ама ми една идея по-откачена за вкуса ми, иначе направо щях да съм влюбен, хаха. Лапето е голям сладур.
Абе почти всички ме кефят на макс, без Амбеса Медарда разбира се.

Вандееерр. 😈

И краят ме хвърли в шок и сълзи...
Скрит текст:
Нима, Иша умря? А Вандер? 😢🤒

# 14
  • Somewhere far away
Аз съм разбита особено след 6ти епизод и не знам дори какво да кажа. Не ми се коментира, не говорете с мен.
Много рев, много сополи!
Направо ме съсипа този сериал!  

И свършва след само още три (3!) епизода - вие шегувате ли се !? Просто не е  истина.

Общи условия

Активация на акаунт