Arcane

• 1 241
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
Да, това го разбрах, че нямат много общо и за това спрях да питам, но света е интересен и има малко за него.

А кой ви е любимия герой?
На мен мисля, че е Кейтлин. Да, знам, тя е скучния къпкейк 🤭

П.П.Много искам да направят нещо подобно и за света на StarCraft. Анимационен сериал, а не игрален.

# 31
  • Berlin
Моят се сменя според какво играя (основно  support mages в Wild Rift), иначе от сериала ми харесва как са направили Еко и Хаймърдингър. Janna разбрах, че е от някакъв техен мит, много интересно. Поротата обират точките също. Simple Smile
Обаче съм още на 2ри еп.😅

# 32
  • София
На мен са ми Джинкс и лапенцето, Иша.
Хаймердингер също. Вандер също.
И чак тогава идва Вай. Значи тези петте. Кейт също ама ми е след тях. Simple Smile
Имам и други, ама тези ми се отличават.

# 33
  • Somewhere far away
Каня се да направя анкета точно по въпроса за любимите герои от няколко дни и все не ми достига времето.  ще ви ъпдейтна като направя.

Едит- има анкета.

За мен е ясно ! Vi ^^ Heart

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 22:36 от Deathcrush

# 34
  • Berlin
Ммм, въпреки че писах по-назад друго, гласувам за Силко и Вандер, защото те ми направиха най-голямо впечатление в сериала, а и не са шампиони, макар че Вандер се превръща в Уоруик (?).

# 35
  • Somewhere far away
Оценявам много вниманието към детайла, тези детайли , с  които е пълен този сериал.
Татуировката на ръката на Вандер в епизод 7 !

# 36
Успях да видя и сезон 2.
Това беше незабравимо пътуване със сигурност. Независимо дали става дума за интересен сюжет, страхотен сценарий, интересни главни и приятни поддържащи герои, красива сценография, подходящ саундтрак ... и завършек - този, който със сигурност никога няма да забравя.
Честно казано … прескочих няколко ценни часа сън за  само за още един епизод или както сега, за да видя края. Също спамих приятели с песни от сериала, реакции и мнения.
Реално се чувствам все едно се сбогувам с приятели.  Докато гледах, започнах да се чувствам като част от общността - наистина познавах тези герои, разбрах техните борби, надежди и мотиви и исках те да успеят и да намерят щастие.
Всеки един от тях представя различна перспектива и начини за справяне със своите травми, грешки, недостатъци и страхове. Дали съдържа различни житейски уроци - нямам представа, но има моменти, които оставят усмивка на лицето ми и други, които буквално ми стискат сърцето.
Също така представя красиво разнообразие от връзки - било то романтично или платонично. Семейство, приятели, партньори, познати - изчистване, показващо как другите хора оказват голямо влияние върху нашия живот, но също така оставяме някои следи дори след това, което изглеждаше като безсмислени взаимодействия. Някои хора завинаги ще бъдат част от нашия живот, дори и след като ги няма, някои бяха мъничък мир, преминаващ спомен - дори и да не го виждаме сега, всички тези моменти ни формират в това кои сме и ни променят в кои сме предназначени да бъдем.
Просто има чувството, че този сериал е създаден с любов и грижа до най-малките детайли.
Казах ли за саундтрака? Невероятен е.Това ми е любимо.

# 37
  • Somewhere far away
Tuon. Твоите думи сложиха усмивка на лицето ми.

И малко сълзи.

# 38
  • София
Изгледах втори сезон вчера, защо трябваше така да ми разбиват сърцето 😃

Иша не трябваше да умира, а Екко изтегля късата клечка в повечето  вселени явно.

Общи условия

Активация на акаунт