Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 133
  • 469
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Отговорете на следните въпроси:
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?  Харесвам класически очила, не много дебели рамки.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Да
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? По - скоро Не

# 241
  • столицата
Харесвам се с класически очила с деликатна рамка, както и тези тип котешко око.
Очите са ми много чувствителни към светлината, затова нося слънчеви очила целогодишно.
Досега не съм пазарувала очила онлайн. Предпочитам да се видя с тях и да почувствам как ми стоят.

# 242
  • София
Heart Разгледах ги, чудесни са! Много ефектни и забелязващи се.
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Точно такива, които да правят впечатление и да имат някаква закачка, дори и в цвета, но да изглеждат скъпо и класно.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да, дори и в момента, на снега. Тогава слънцето е най-силно. Nerd
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Да, по принцип предпочитам да пазарувам онлайн, на спокойствие разглеждам всичко по секции.

# 243
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? Предпочитам семли и изчистени модели.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Нося.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Да, имам няколко чифта очила, които съм закупила онлайн.

# 244
Какъв стил очила предпочитате?
🕶 Носите ли слънчеви очила през цялата година?
🕶 Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?

Рамка пеперуда предпочитам.
Нося слънчеви очила, да.
Пазарувам онлайн Hug

# 245
Предпочитам нестандартни слънчеви очила и желателно с някакви цветни акценти. Старая се да избирам модели, които да подхождат на овала на лицето ми и да могат да се носят целогодишно, защото слънчевите очила са нещо, което ползвам всеки ден от годината, когато има слънце и имам необходимост от комфорт за очите ми. Не робувам на марки и форми, ръководя се от желанията си в дадения момент на покупка и от информацията за постоянно качество на даден продукт. Имам много покупки онлайн на очила и съм  доволна от по-голямата част от тях.

# 246
Харесвам изчистени, по - скоро класически тип очила. Винаги искам да се видя с модела, затова ако не е поз на ат, не бих взела онлайн очила. Слънчеви очила ползвам целогодишно, зимата понякога ги забравям.

# 247
  • София
Какъв стил очила предпочитате? - на други хора ми харесват различни очила, модерни, привличащи внимание, елегантни, изобщо всякакви слънчеви очила харесвам.
Носите ли слънчеви очила през цялата година? - да, нося
Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - категорично не, много малко форми очила ми отиват, да не кажа само 2-3 и за това трябва на място в магазин да пробвам....

# 248
Предпочитам класически слънчеви очила. Нося ги почти през цялата година и затова винаги ги избирам на живо, а не онлйн.

# 249
Нося  целогодишно слънчеви очила ,предпочитам тип  "авиаторски " ,с тъмни стъкла

# 250
Предпочитам класически стил очила, но бих експериментирала с цветни.
Със светли очи съм и слънцето много ми дразни очите.Нося очила винаги когато е слънчево, те винаги са в мен.
Купувала съм очила онлайн, но винаги са били неуспешни покупки.

# 251
  • София
Предпочитам класически очила, които максимално покриват зоната около очите. Имам светли очи, нося очила целогодишно. Досега не съм купувала слънчеви очила онлайн.

# 252
Класически стил,с големи стъкла,черни,за да ми отиват на цвета на косата,нося целогодишно, защото нося и контактни лещи,и са ми нужни,не съм купувала онлайн до сега..

# 253
  • Samokov
Предпочитам очила с нежни рамки. Нося ги целогодишно. Пазарувам онлайн.

# 254
Нося всякакви видове очила, стига да ми отиват, които нося целогодишно, при силно слънце. Предпочитам да се видя с тях, затова купувам от физически магазин.

Общи условия

Активация на акаунт