Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 129
  • 469
  •   1
Отговори
# 255
Нося черни очила, големи за предпочитане. Нося ги целогодишно. Купувам очила онлайн.

# 256
Да са подходящи на формата на лицето ми, да са нежни и по възможност елегантни.Нося ги през цялата година!

# 257
Пазарувам слънчеви очила онлайн и ползвам такива през цялата година, когато има слънце. Дразни ме силната слънчева светлина и с очила ми е добре. Като модел предпочитам тич "котешко око", но имам и други модели.

# 258
Старая се да избирам модели, които да подхождат на овала на лицето ми

Нося ги когато има слънце .

Не купувам онлайн, защото искам да ги изпробвам дали ми отиват.

# 259
  • София
Предпочитам класически слънчеви очила, които подхождат на овала на лицето ми. Нося ги целогодишно, тъй като лятото се предпазвам от слънчевите лъчи. Зимата ми пречат и отблясъците от снега, с контактни лещи съм. За мен слънчевите очила са задължителен аксесоар. Купувам си слънчеви очила от оптики. Държа да видя, колко ми подхождат и ми затъмняват. Дали се чувствам комфортно с тях.

# 260
По принцип нося слънчеви очила само през лятото и предпочитам Хавана стил с широки рамки в кехлибарени тонове.
Но напоследък все повече ми се иска да проявя смелост и да избера очила с ярки рамки като цикламено, виолетово и червено. Надявам се някой ден да се реша и да експериментирам в тази посока.

# 261
  • Варна
И аз като повечето харесвам класически очила. Нося предимно в слънчево време. До сега не съм пазарувала онлайн.

# 262
Какъв стил очила предпочитате?- Носи изчистени, стилни модели.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?-Не, нося само през летните месеци.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?-Не, защото имам много тясно лице и много малко модели ми отиват.

# 263
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
Предпочитам слънчеви очила с много голяма рамка, за работа имам котешко око.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Почти.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Не, само разглеждам и отивам на място в магазина да търся конкретен модел.

# 264
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - с деликатна рамка и поляризация
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - да, не излизам без слънчеви очила
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - купувала съм онлайн само за подарък, за себе си не съм

# 265
Обичам и нося класически очила.
Нося ги винаги в слънчеви дни, без значение от сезона.
Купувам от физически магазини очила.

# 266
Харесвам т.нар. авиаторски очила, които нося задължително през цялата година.
Предпочитам обаче първо да ги пробвам, преди да ги купя и затова не купувам онлайн.

# 267
  • ВАРНА
Предпочитам по семпли очила, не харесвам дебели рамки и такива, стигащи до средата на челото.
Нося слънчеви очила целогодишно.
Онлайн не бих си купила слънчеви очила, освен ако преди това не съм ги пробвала на живо.

# 268
Харесвам  класически очила, които нося при слънце. Предпочитам да ги пробвам на място ,  но съм пазарувала и онлайн.

# 269
Харесвам очила, които ми отиват, а те не са толкова много, колкото ми се иска 😀
Предпочитам с деликатна, класическа рамка.
Не нося очила целогодишно, а може би трябва, все пак слънцето грее силно не само лятото.
Онлайн не пазарувам, защото не мога да преценя дали ще ми стоят добре.

Общи условия

Активация на акаунт