Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 123
  • 469
  •   1
Отговори
# 270
  • Не съм от тук и съм за малко
Предпочитам очила с черна рамка, спортен стил, но понякога излизам от зоната си на комфорт и избирам нещо по-елегантно. Нося слънчеви очила почти през цялата година с изключение на облачни, мрачни дни. Не рискувам с пазаруване онлайн, предпочитам да видя как очилата ми стоят на лицето и дали рамките са удобни.

# 271
Харесвам и нося очила в стил Aviator. Нося ги предимно лятото. Онлайн не бих купила слънчеви очила, защото за мен е важно да ги пробвам и да видя как стои моделът на формата на лицето ми.

# 272
Предпочитам тъмните очила, не ги нося единствено в мрачни и облачни дни. Много са ми важни при шофиране, защото съм нисичка и сенника не ми помага особено (дори и като сложа възглавница)😀.

# 273
Какъв стил очила предпочитате?- такива, които ми отиват😁
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?- не точно. Нося диоптрични със затъмняване, но не съм достатъчно защитена.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?- не. Предпочитам да отида на място, за да пробвам.

# 274
Отговорете на следните въпроси:
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - такъв, който да отива на формата на лицето ми.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - за мое съжаление - да, защото светлината ми пречи.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - не, защото никога не улучвам точните за мен - широчина или форма.

# 275
Харесвам слънчеви очила с форма тип "котешко око", които придадат на визията допълнителна елегантност и шик. Също и очила с "авиаторска" форма, които са си класика и стоят добре на всеки.
През лятото задължително, защото имам слънчева алергия,а през зимата когато се налага.
До сега не съм си купувача очила онлайн. Предпочитам да ги разгледам онлайн , да си "набележа" 5-6 модела, които ми харесват и на място в оптиката да преценя, кои ми стоят най-добре.

# 276
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
Класически. Да не са цветни, издължени или някаква нестандартна форма.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Да
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Не, защото моите са диоптрични

# 277
🕶 Какъв стил очила предпочитате?

Котешки, квадратни или правоъгълни.

🕶 Носите ли слънчеви очила през цялата година?

Да, не излизам без очила!

🕶 Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?

Да.

# 278
Харесвам по-стандартни, класически модели очила. Нося предимно лятото и не съм поръчвала онлайн за мен очила все още!

# 279
Предпочитам очила с деликатна рамка. Нося диоптрични очила ежедневно, а слънчеви по-рядко. Обикновено купувам очила от оптика, защото предпочитам да видя как ми стоят и дали са удобни, но пък любимите ми слънчеви очила са купени онлайн

# 280
Предпочитам очилата да са ми удобни, но все пак и привличащи вниманието. Държа да са задължително с УВ защита. Нося ги целогодишно. И все по-често ми се случва да ги закупувам онлайн заради не много голям избор във физически магазини.

# 281
  • There I was on a July morning
Какъв стил очила предпочитате? - класически модели, с по-светли рамки, които повече ми подхождат.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - нося слънчеви очила предимно през топлите месеци.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - не, пробвам в магазин различни очила, преди да си купя нещо.

# 282
Какъв стил очила предпочитате? - Такива, които подхождат на лицето ми.
Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да, нося слънчеви очила целогодишно.
Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Пазарувала съм няколко пъти онлайн слънчеви очила.

# 283
Лицето ми е специфично, за жалост, много малко модели очила ми отиват. Добре ми пасват такива с нежни, деликатни рамки. Т.к.зная какво точно търся, пазарувам онлайн.
Със светли очи съм и слънчеви очила нося целогодишно.

# 284
Предпочитам класически модели очила. През лятото нося слънчеви очила, но през останалото време - не. По принцип не пазарувам очила онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт