Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 122
  • 469
  •   1
Отговори
# 285
Харесвам всякакви слънчеви очила, но не нося, защото съм с диоптер. Все не ми остава време да си направя едни слънчеви диоптрични, а много искам.

# 286
Нося целогодишно очила,които се старая да комбинираме с общата си визия в момента .Приемам ги като необходим всекидневен аксесоар.Независимо от сезона да необходими.
Не съм пазарувала за сега онлайн,но считам,че при необходимост ,бих го направила.

# 287
  • Пеликания
Харесвам класически и по големи очила, които знам, че ми отиват на формата на лицето. Целогодишно нося очила когато има слънце. Случвало ми се е да поръчвам онлайн, но предпочитам да ги пробвам на място.

# 288
  • Враца
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - класически, с деликатни рамки.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - не.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - не, държа да ги пробвам.

# 289
Предпочитам класически очила с деликатни рамки.Нося целогодишно слънчеви очила.Имах един злополучен опит с покупка на очила онлайн-не се оказа това,което очаквах,затова вече купувам само от физически магазин,след като ги изпробвам.

# 290
  • София
Предпочитам класическите, изчистени дизайни, обикновено в черен или тъмен цвят. Слънчеви очила нося единствено на плажа/на почивка през лятото, в ежедневието не изпитвам потребност. Не съм купувала онлайн, предпочитам на място в оптиката да пробвам различните модели и да преценя. Освен това винаги е удоволствие да се общува с готините, възпитани хора, които работят в Grand и Joy optics Blush

# 291
Харесвам класически и по големи очила. Целогодишно нося очила. Поръчвам и онлайн, но предпочитам да ги пробвам на място.

# 292
Какъв стил очила предпочитате?
Изчистени черни или с лек златист кант.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Да,имам чувствителни очи и нося през цялата година.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Вече пазарувам всичко онлайн, включително и очила.

# 293
  • гр. Кюстендил
Нямам предпочитания за стил на очилата, тъй като все не мога да си харесам нещо, което да ми отива на малкото личице.
Не нося слънчеви очила изобщо, поради простата причина, че не мога да си намеря перфектните за мен, а е голяма грешка, защото кожата около очите ми скоро ще ми покаже, че слънцето й вреди много!
Онлайн не бих пазарувала очила, отново поради причината, че на живо не мога да се харесам, пък за риск от това как ще ми стои нещо, което съм поръчала без да го меря ..

# 294
Обичам по- семпли рамки, ако имат шарка , да е в по- тъмната гама. Зная , че трябва да се носят целогодишно, но аз ги нося само при силно слънце! Бих купила очила онлайн, во предпочитам физически магазин.

# 295
  • Пловдив
🕶 Какъв стил очила предпочитате?
- Обичам класически очила, но имам и модерни и спортни модели

🕶 Носите ли слънчеви очила през цялата година?
- нося целогодишно очила, тъй като от светлината очите ми сълзят. И в студените зимни дни съм със слънчеви очила

🕶 Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
- Основно очила пазарувам от физическите оптики. За да рискувам да купя онлайн очила, трябва преди това да съм се уверила, че ми отиват и са ми удобни. Снимам модела и ги поръчвам онлайн от вкъщи.

# 296
Харесвам очила с по-големи рамки и разчупени форми. Целогодишно ги нося. Предпочитам да ги купувам от физически магазин, за да мога да пробвам различни модели.

# 297
Нося слънчеви очила целогодишно, защото са любимият ми аксесоар.Имам кръгли, с по-заострени краища, но фаворит са ми деликатните рамки. Купувам както от физически магазини,така и онлайн.

# 298
- Обичам елегантни очила с плътни рамки, Хавана стил.
- Нося задължително през цялата година, слънчевите очила са ми неизменен аксесоар.
- Да, пазарувам онлайн очила.

# 299
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - Харесвам очила, които веднага се забелязват и имат някакъв интересен акцент, дори в цвета. Въпреки това искам да изглеждат стилно и скъпо.

🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - Да, нося очила постоянно, защото моите са с диоптър и имат UV защита, така че са подходящи дори за зимните дни, когато слънцето е по-силно.

🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - Да, обичам да пазарувам онлайн, защото мога спокойно да разгледам всичко по категории и да избера най-подходящото.

Общи условия

Активация на акаунт