Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 119
  • 469
  •   1
Отговори
# 300
Харесвам по големите стъкла на очилата. Предпочитам физически магазини,за да мога да ги пробвам. Нося целогодишно.

# 301
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
Предпочитам удобни и модерни.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
Нося очила непрекъснато.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Да, пазарувам онлайн слънчеви очила.

# 302
😎 Класическият стил с деликатна рамка избрах миналото лято. Замениха предходните тип "Хавана" в кехлибарен тон.

😎😎Обожавам слънчевите очила и ги нося целогодишно. Нося лещи, и очилата предпазват очите ми от заслепяване от слънцето и светлината като цяло.

😎😎😎 Лицето ми е тясно и предпочитам на място да ги тествам. Тъй като, един вид с друг не си приличат. Но, когато няма такава възможност, обикновено изпробвам в някоя оптика и съм склонна и онлайн да поръчам след това, а на по-късен етап ще се коригират на място.

# 303
Предпочитам удобни и изчистени модели,нося очила през цялата година и да,пазарувам онлайн

# 304
Предпочитам изчистен дизайн и разбира се, които подхождат на лицето ми.
Нося основно през лятото, понякога и зимата, защото от студа очите ми сълзят.
Не съм пазарувала  онлайн очила. Много е индивидуално спрямо лицето, удобството, възприятието.

# 305
🕶 Предпочитам различни като форма и цвят очила, като изборът им е продиктуван от облеклото, а понякога и от настроението в съответния ден Simple Smile

🕶 Нося слънчеви очила през цялата годината, като през по-студените месеци съм с по-светли стъкла.

🕶 Пазарувам слънчеви очила онлайн, дори предпочитам онлайн, за да ги меря на спокойствие вкъщи Simple Smile

# 306
Нося постоянно очила с диоптър,като слънчевите също са ми с диоптър и преливащо затъмнени.Предпочитам цветни,интересни и нестандартни рамки за очила.

# 307
Предпочитам по-широки очила с тъмни рамки. Обикновено избирам винаги една и съща или много подобни фирми.

Нося слънчеви очила през цялата година, защото работя твърде много време на компютър и често дори да няма слънце самата светлина раздразва очите ми.

Не съм пазарувала слънчеви очила до момента онлайн, защото предпочитам да видя как ми стоят, предвид че ги нося почти ежедневно. Но като се замисля при добра промоция бих рисувала и с онлайн покупка, тъй като винаги си купувам подобни на предходните, които съм имала.

# 308
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
Нося и диоптрични очила, предпочитам те да са с деликатни рамки. Относно слънчевите- също избирам класически модели и затъмняване 1 или 2.
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? Да.
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? Не. Предимствата и недостатъците на различните модели се усещат когато ги сложиш, всичките очила ( слънчеви и диоптрични) съм купила от оптики ( физически магазини).🍀🍀🍀

# 309
Предпочитам очила с деликатна рамка. Нося диоптрични очила ежедневно, а слънчеви по-рядко. Обикновено купувам очила от оптика, защото предпочитам да видя как ми стоят и дали са удобни, но пък любимите ми слънчеви очила са купени онлайн

# 310
харесвам класически очила, понякога една идея по-спортни. рядко експериментирам с цветовете на рамката. нося предимно пролет и лято. зимата, когато е много слънчево или снежно. предпочитам да ги избера във физически магазин, но и онлайн съм попадала на подходящи модели, когато марката ми е по-позната като концепция и имам за ориентир някой модел.

# 311
Нося слънчеви очила целогодишно. Обичам са експериментирам и да се разнообразявам. Стига да ми харесат и да ми отиват няма значение дали са класически или не. Не съм пазарувала очила онлайн до сега.

# 312
Харесвам класически очила.Не експериментирам с нови модели,защото  имам малко лице и не ми отиват повечето.Определено пазарувам във физически магазини,онлайн не бих си взела!

# 313
Харесвам слънчеви очила с геометрични форми.
Нося слънчеви очила през цялата година.
Не пазарувам онлайн слънчеви очила.

# 314
Нося винаги черни слънчеви очила.Нося ги целогодишно,защото очите ми са чувствителни към слънчевата светлина. Купувам само от магазин,за да преценя дали са ми удобни.

Общи условия

Активация на акаунт