Какво говори изборът на слънчеви очила за вас?

• 10 118
  • 469
  •   1
Отговори
# 315
Предпочитам сини слънчеви очила. И да, нося го целогодишно, със чувствително светли очи съм.
Купим и онлайн и на място.

# 316
Обичам да разнообразявам със стилове за рамка. Нося диоптрични очила, когато съм у дома, а слънчеви нося целогодишно. Когато знам какво отива на лицето ми си купувам и онлайн.

# 317
Нося класическа форма очила, тъй като тя отива на фирмата на лицето ми. Харесвам цветни очила, имам и с деликатни рамки. Нося целогодишно слънчеви очила - при нужда, разбира се. Да, пазарувам онлайн.

# 318
Предпочитам очила, които съчетават модерни тенденции и се докосват до моя личен вкус. Харесвам големи и масивни рамки за изразителност , минималистични .
Да  , нося слънчеви очила през цялата година, защото ни предпазват от UV лъчите дори и в облачно дни и намаляват напрежението в очите ми.
Да , пазарувам слънчеви очила онлайн, защото това ми предоставя удобството да избирам от стилове, марки и цени + добри оферти.

# 319
  • Телиш/Плевен
Предпочитам класически очила. Досега не съм носила слънчеви очила целогодишно, но напоследък вече усещам нужда да нося, може би очите ми са станали по-чувствителни. Не съм купувала слънчеви очила онлайн.

# 320
  • Пловдив
Отговорете на следните въпроси:
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
 Готини цайса ! Хелиоматик ,с UV защита ,тип Авиатор !
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
-Честно казано ,само през пролет и лято !
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
-Не !

# 321
Предпочитам очила с деликатна, нежна и изчистена рамка. Нося диоптрични очила ежедневно и по тази причина слънчеви по-рядко. Обикновено купувам очила от оптика, за да се видя и възприема как ми стоят и дали са удобни, но пък ако много ми хареса даден модел, бих рискувал с пазаруване онлайн.

# 322
🕶️ Какъв стил очила предпочитате?
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година?
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн?
Предпочитам физически магазин, за да пробвам и преценя какво ще ми стои най- добре. Нося през лятото, зимата при нас е мека, без снегове.

# 323
  • Варна
Предпочитам очила с класически, изчистен дизайн. Не нося диоптрични очила, но слънчеви ежедневно. Обикновено купувам очила от оптика.

# 324
  • Sliven, Bulgaria
Предпочитам очила с деликатна рамка. Нося очила целогодишно и си ги поръчвам онлайн.

# 325
Предпочитам очила с поляризация. Не нося слънчеви очила през цялата година, а само на почивка или в планината, когато слънцето блести силно. До сега не ми се е случвало да си купувам онлайн, защото ми е трудно да преценя дали ще ми отиват.

# 326
Предпочитам различни цветове очила. По-различните ме привличат.
Нося очила целогодишно. И да, пазарувам слънчеви очила и рамки онлайн.

# 327
За мене очилата са аксесоар целогодишен,
и затова без чифт от тях не тръгвам от дома,
мисля, че деликатните най-много ми приличат,
все пак съм зряла и уверена жена.
Обичам да изпробвам, тогава си избирам,
но на рекламите, кажете как да устоя,
из сайтовете ровя, преди да си поръчам,
„онлайн“ е удобство, душата си не ще кривя.

# 328
Харесвам различни стилове очила и точно за това имам няколко все различни стила. Нося очила целогодишно и предпочитам да се видя на място как ми стоят.

# 329
  • София
🕶️ Какъв стил очила предпочитате? - предимно авиаторски
🕶️ Носите ли слънчеви очила през цялата година? - да, задължително
🕶️ Пазарувате ли слънчеви очила онлайн? - рядко, предпочитам да видя как ми стоят

Общи условия

Активация на акаунт