Отговори
# 465
  • София
Не ми върви да познавам рейтингите този сезон, но пък фраговете досега добре ги разчитам Joy
Снощи между другото епизодът започна с над 50 хиляди човека онлайн в ютуб. Накрая бяха над 100, което е индикация за увеличение в тотала.
Аз Ферит го разбирам, проблемът е че прекалено дълго продължава това нещо. Добре, че е Сейран.

# 466
Според мен Дияр не обича Ферит. Ако го обичаше, щеше да мисли да неговото щастие, да му даде свобода. Тя знаеше защо е дошъл и нарочно го манипулира. Тя го приема като нейна собственост, той е нейната играчка мече, което контролира както иска. Това не е любов.

# 467
Това тяхното на Сейран и на Ферит спокойно може да се нарече живот след смъртта. Сейран буквално възкръсна за нов живот, а пък Ферит, както и казваше преди, че не може да живее без Сейран, сега е ни жив, ни умрял. И им трябва време да се осъзнаят в тази нова реалност. Може би това е и идеята на третия сезон.

# 468
  • София
Вал, не съм съгласна с теб за Дияр. Тази жена ще страда след раздялата, но няма да страда за Ферит като човек, а за това, че си е изгубила играчката. Това да намеси смъртта на родителите си и да му надрънка тези неща, само за да го задържи не показва любов. Показва някаква мания.

# 469
Ето това беше песента,ако още някой друг се интересува

# 470
Добро утро! Хайде да не се връзваме толкова, а да търсим забавното и да продължим да вярваме, че всичко ще завърши благополучно за нашите хора. Въпреки всичките им кусури, те заслужават да бъдат щастливи, ние също.

Кака стяга чемодан
у Ферит ще пребивава
Ще се бори със Сейран
него кой да притежава

На дуела по бикини
секундант ще е Ферит
Няма избор, що да чини
Гледа той като пребит

Ще се хванат за косите
нашта кака и Сейран
За коя ли от страните
Ферит ще иде армаган?

Да заложи всеки може
днес за своя фаворит
в боя за едната кожа -
таз на бедния Ферит

Добро утро!
Милна , отново ме зареди с настроение. Благодаря!
Талантът ти е чудесен. Публикувай моля , при нас в темата ,нещо твое,  различно от сериала . Предполагам, че имаш, четейки съчиненото тук. Ако имаш нещо издадено от твои произведения прати ми  на лични, обичам да чета поезия, стига да ти е приятно да го споделиш.

# 471
Талантът ти е чудесен. Публикувай моля , при нас в темата ,нещо твое,  различно от сериала . Предполагам, че имаш, четейки съчиненото тук. Ако имаш нещо издадено от твои произведения прати ми  на лични, обичам да чета поезия, стига да ти е приятно да го споделиш.

И аз се присъединявам към тази молба!!
Талант си,Милна!Поздравления!
Мистери,възможно е
Не съм много добър познавач на този вид -маниаци и манипулатори
Даже мога да кажа,че в живота ми до сега не ми се е случвало да се сблъсквам с такива хора

# 472
Мацки, започнало е финалното гласуване за наградите Алтън Келебек.

https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/oy-ver-final

# 473
Добро утро Heart
Обръщам се специално към Фи...съжалявам че ще го кажа Фи,но не очаквах от теб,такова вманиачаване и толкова много злоба.Всички разбрахме,че мразиш Ферит/Мерт,всички четохме,че спираш да гледаш сериала,а не спираш,всички четохме,че спираш да коментираш а твоите постове са преобладаващи тук,изпълнени с омраза и доста глупости и то за измислен герой и измислен сериал.Ако на някой му е интересно да те чете,на мен вече не.Напрягам се от постоянната ти негативна енергия към Ферит.Определено не разбирам,как може поне малко да не го разбереш?И определено не разбирам,как умен човек като теб,се е вживял толкова,та да бълва непрестанно огън и жупел и то наистина за измислен герой...

# 474

Искам да гласувам, но освен имейл иска и някакъв Sifre?

# 475
Val, доколкото разбрах от по- стари твои постове, ти не знаеш дори как се докладва (както между впрочем и аз), така че очевадно
думите ми не са били насочени към теб. Под влюбени във Ферит, мисля, че на всички е ясно, кого визирам и кои докладват. Под върли феминистки, също не съм имала предвид теб, а онези, които докладват постовете, в които Дияр бива наречена манипулатор ( мисля, че това се случи с поста на Дичката). Аз също не съм използвала други епитети спрямо нея, така че не съм очаквала да ми отправяш забележка, както беше правила по- рано с други, писали за Дияр.
Не смятам да ти се извинявам, защото просто няма за какво. Дори не съм мислила за теб, когато съм писала. Иначе бих ти се извинила.
Ако съм била язвителна, то е било само към героите и създателите им. Мисля, че не за първи път изразявам гнева си цветно. Някои пишат равно и умерено, други изключително балансирно, трети лаконично и стегнато, а аз пиша така. Изразявам емоциите си по начин, който за мен е правилен. Когато те са гняв, се получава сурово и нешлифовано. Когато се забавлявам, става игриво и закачливо. Ако пък героите ни придизвикат нежност в мен, мога да бъда и много поетична. Не смятам да се взирам със страх във всяка дума, която напиша и да се чудя дали някой няма да се припознае и дали няма да засегна някого.
 Все пак сложих целия си пост в скрит текст, за да не се обиди още някой, припознал се в думите ми. Не съм визирала никого конкретно..
Никога не съм крила кои дами харесвам в този форум и за мен не е проблем да изразявм симпатиите си. И не го правя с цел да получа и аз симпатиите им и да се харесам, примерно, както се опитваш да внушиш. Това може да го прави само някое незряло същество с доста ниска самооценка, а аз не влизам в нито една от двете ктегории. Все още знам коя съм и какво съм.

# 476
Добро утро момичета не съм писала и гледала отдавна но ми направи впечетление една сцена която въртят навсякъде с Суна и Аби тя развод ли иска или аз се бъркам и защо ?

# 477
Fi,каквото и за когото и да си  писала поста си,недопустимо е да се засяга по някакъв начин тук пищещите
Езикът и стилът ти на писане никой не иска да променя,но мисля,че трябва да си по-внимателна
Въобще не ме интересува какъв нрав имаш и коя си,как изразяваш себе си и как се налагаш с мненията си
Тук е обществен форум,апелирам към уважение към останалите съфорумки

# 478

Искам да гласувам, но освен имейл иска и някакъв Sifre?
Опитай да се регистрираш. Аз влизам директно с ейпъл акаунта си, но има опция и чрез фейсбук или Гугъл акаунт

# 479
Добро утро Heart
Обръщам се специално към Фи...съжалявам че ще го кажа Фи,но не очаквах от теб,такова вманиачаване и толкова много злоба.Всички разбрахме,че мразиш Ферит/Мерт,всички четохме,че спираш да гледаш сериала,а не спираш,всички четохме,че спираш да коментираш а твоите постове са преобладаващи тук,изпълнени с омраза и доста глупости и то за измислен герой и измислен сериал.Ако на някой му е интересно да те чете,на мен вече не.Напрягам се от постоянната ти негативна енергия към Ферит.Определено не разбирам,как може поне малко да не го разбереш?И определено не разбирам,как умен човек като теб,се е вживял толкова,та да бълва непрестанно огън и жупел и то наистина за измислен герой...
Милена, извинявай, че чрез цитат на твоя пост продължавам с моите мисли.
Фи влезе в темата много активно и с много лайкове. Чудесен изказ и структуриране на мнение. После разбирам, че това й умение е професия, което много ми хареса, че ще имаме професионални анализи на героите. Но след няколко поста, в които непрекъснато се пишеше за ГГ Ферит , като се търсеха неговите негативи, разбирам, че предварителният ми усет не е верен. Почувствах се като ученичка в училище, когато ни казваха да си купим книга с анализи на книгите, които трябваше да прочетем през ваканцията. Тази книга с анализи беше много дефицитна и ние направо се борехме в библиотеката за нея. Да, но моят класен ръководител, който беще завършил и семинария , и българска филология , винаги, когато правехме анализ на герои от някое произведение ни питаше,  какво е нашето лично мнение за главния герой и  често ни упрекваше, че споделяме написаното от тази книга с анализите, а нямаме свое лично мнение. Самият учител ни казваше, че тези анализи от книгата са прекрасни, но ние трябва да имаме лично мнение и ни даваше домашни точно с това да напишем нашето мнение за съответен герой.
Накрая ще кажа моята любима фраза - нищо лично, просто форум. Нека си уважаваме мненията, но без упреци, без желание за налагане на личните си прастрастия към някой герой. Все пак това е една художествена измислица, колкото и да не ни харесва в някои моменти. Но, за да пишем толкова много и да сме пред екраните всеки петък, значи с нещо сме впечатлени от творческия екип и всички знаем кое е то - разбира се, Сейфер.

Общи условия

Активация на акаунт