Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 34 252
  • 745
  •   2
Отговори
# 225
Здравейте,

Сгодихме се наскоро и мислим да организираме сватбата догодина. Аз обаче вече се вълнувам и покрай всичко, което познати ми казваха, искам от рано да намерим своето място за мечтаната сватба. Можете ли да ми препоръчате място, където да има градина, зеленина и светлина, както и места за спане (поне за най-близките - около 10-12 души). Гостите ще бъдат между 80-100. Отворени сме за предложения на различни места из страната, като единствено около морето ни идва далеч. Знам за най-популярните Вила Екатерина, Пасарел лейк, но търся и други възможности.

Благодаря ви!

# 226
  • София
Препоръчайте ми някой дж и водещ в едно, който може да води и на английски и да е забавен

компромисен вариант са всички, аз не се наемам, въпреки че дори съм живял в САЩ. За много забава и водене на английски - Дамян Диамандиев (в Тик Ток профилът му е  haha . bg).
Или някоя от англоезичните водещи - Сибила Попова, Елена Димова.
На БГ-Френска сватба направихме точно както казаха горе - картички с обяснени ритуалите пред всеки чуждоезичен гост
И двамата младоженци ли говореха  български на тази бг френска сватба

Булка - българка, младоженец и 50 човека от гостите - французи.

# 227
Някой има ли отзиви за Дж и водещ Емо филипов от philipoff events?

# 228
Имате ли мнения за Стимани Вижън - видео и фото?

# 229
Здравейте! Може ли предложения за ресторанти за сватба във Варна (ако сте запознати и със цените, бих се радвала да споделите)? Планирам сватба за септември, като датата не е определена все още.

# 230
Здравейте момичета! Може ли да препоръчате агенция / флорист за украса за гр. София, от който сте останали доволни? Благодаря!

# 231
Правили ли сте изнесен ритуал след църковен брак? Запазила съм първо църковен брак и самия подпис ще е в друг ден, но тъй като ресторанта, който сме запазили има много хубава гледка и си се представях как ходя до олтара та си мислех след църковния да направим и един изнесен като преди това около 30 минути welcome drink докато се съберат гостите, но ме притеснява, че ще изглежда много изкуствено, като досега сме били с част от гостите в църквата. Някой, който го е правил по подобен начин да сподели как стана организацията и дали се е получило добре, след или преди ритуала направихте welcome drink?

# 232
Правили ли сте изнесен ритуал след църковен брак? Запазила съм първо църковен брак и самия подпис ще е в друг ден, но тъй като ресторанта, който сме запазили има много хубава гледка и си се представях как ходя до олтара та си мислех след църковния да направим и един изнесен като преди това около 30 минути welcome drink докато се съберат гостите, но ме притеснява, че ще изглежда много изкуствено, като досега сме били с част от гостите в църквата. Някой, който го е правил по подобен начин да сподели как стана организацията и дали се е получило добре, след или преди ритуала направихте welcome drink?

При нас беше така - първо църковен брак, после ние докато се снимахме имаше време за гостите да поотдъхнат и да се придвижат до локацията ни. Там ги очакваха за уелкъм дринк за около час и след това ни беше изнесения ритуал (реален).

# 233
Колко време ви отне църковния + снимки с гостите пред църквата, поздравления и т.н?

# 234
Колко време ви отне църковния + снимки с гостите пред църквата, поздравления и т.н?

Нашият църковен беше много дълъг - 55 минути някъде, трябва да питате в църквата колко ще е. Ние си искахме пълния ритуал, с хор и т.н. отделно още горе-долу около 30-40 мин за снимки и поздравления. Но имахме снимки с абсолютно всички,които дойдоха в църквата.

# 235
  • Melmak
Нас в църквата не да ни питали къс или дълъг искаме. Беше 30 минути.

# 236
Нас в църквата не да ни питали къс или дълъг искаме. Беше 30 минути.

Нас също не са ни питали, но при избиране на църквата критерий беше и колко и какъв ще е ритуалът. Това имах предвид, не че някой ни е питал😀 Но мисля, че повечето са в този диапазон 30-40 мин. Трябва да се пита.

# 237
  • Melmak
Ние искахме да е в св. Неделя. Просто държахме на това и запазихме 6 месеца по-рано. На повечето места е 30 минути. Вие в коя черква бяхте, ако не е тайна? Изненадах се, че още правят по-дългия вариант.

# 238
Ние искахме да е в св. Неделя. Просто държахме на това и запазихме 6 месеца по-рано. На повечето места е 30 минути. Вие в коя черква бяхте, ако не е тайна? Изненадах се, че още правят по-дългия вариант.

Ние бяхме в Св. Марина в Пловдив.

# 239
Някой има ли отзиви за Дж Найден Найденов

Общи условия

Активация на акаунт