Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 34 094
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Първо кожен и психо и после при личния.
За украса - Камелия https://www.facebook.com/kami.dimitrovaa

# 166
  • Melmak
Препоръчвам ти букетът да е от естествени цветя.
Първо, не е безбожно скъп, че да се лишаваш от това.
Второ, красотата на цветята, аранжирани така е огромна, а ще имаш снимки с букета навсякъде до влизането в ресторанта, все си с букета.

Ии трето, букетът от живи цветя се хвърля най-лесно, защото е естествено тежък.
Като хвърляш назад, букетът се засилва от самосебе си и няма фалове. Ако хвърляш от изкуствени цветя може да е много лек и да не лети красиво, дори да не стигне до приятелките ти, да трябва втори път и така.

# 167
Съгласна съм с горното мнение. Има и една особена свежест като си около него, а не мирише на изкуствено и прах.
И с моя букет можех спокойна да убия човек. Толкова беше тежък.

# 168
Препоръчайте ми подарък за моминско .
Както й подарък за сватба!

# 169
  • Melmak
За моминско може бижу, албум за снимки. Нещо, което да остане за спомен на булката. Ако някоя от вас има полароид, инстакс, вземете го за да си направите снимки в самата вечер и ги подарете на булката.

# 170
Може ли и на мен някой да ми обясни за медицинските къде точно се ходи и за какво, че от това, което са ми пратири от общината нищо не разбирам.

# 171
  • Melmak
За коя община сте? Всички имат различни изисквания?

# 172
Относно букетите имахте ли отделен за хвърляне? По това което чета, много булки си запазват букета и хвърлят друг.

# 173
  • Melmak
Аз не видях смисъл от втори букет. Исках голям и красив букет, бях с него от фотосесията до ресторанта. И накрая го хвърлих него.
Идеята ми беше, че това са моите приятелки и близки, които обичам и която и от тях да го хване, за мен е щастие и радост.

Така стана, че минах по масите преди да хвърля букета, за да кажа на момичетата да се съберат, да не ходят да пушат навън и да не изпуснат. Като минавах по масите и някак си представих една от приятелките ми, която е с гаджето си много време и викам “внимавай, подготви се да не дойде при тебе!!!”

Ии тя го хвана, не съм гледала, не беше нагласено. Беше много емоционален момент и само мога да се радвам, че този букет е за нея.

Нямам нужда да пазя хербарии в нас, за да пазя спомена.

Примерно роклята не бих продала или подарила. Преди мислех, че лесно бих се разделила с нея. Но сега не виждам смисъл. Ако имам деца ще я показвам на щерката или на снахата.

# 174
  • Телиш/Плевен
За тези, които ще си запазят букета - във Фейсбук групата "Купи подарък от майка на дете с увреждане" една от майките предлагаше много хубав начин да се съхрани букетът, като го вгражда в различни неща от епоксидна смола. Виждала съм стойки за вино, отварачки, подложки за чаши, поставки за дребни сладки...

# 175
  • Melmak
Имаше и една дама в тикток, която ползваше букет за багрила на текстил и прави интересни неща.

# 176
За коя община сте? Всички имат различни изисквания?
София. Ще подписваме в Красно село, ако има значение.

# 177
  • Melmak
И ние там подписахме.

Има списък с това, което трябва да носите и какви документи ви трябват.

Отивате и си пускате изследвания за васерман. Все тая в коя лаборатория, после с тях отивате за медицинско.

Ние отидохме в Рамус, в главния клон, където дадохме изследване и на другия ден за 10 лв на човек ни написаха медицинско.

# 178
След гражданския брак свалят ли се халките преди църквата? До колкото знам в църквата отново има така наречения "църковен годеж", при който се слагат халките.

# 179
  • Melmak
Свалят се, да. Там ще ви обяснят.

Общи условия

Активация на акаунт