Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 32 423
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Бурканче с мед бих дала на човек. Свещник с чаена свещ - на семейство. За фотографи - добри са Жоро Манолов, Ники Митев, Станислав Мирчев. Аз не бих препоръчала Андро Дюлгерян, не разбрах истерията по него, но имам приятели, които не останаха доволни както от качеството на снимките/много, но странно решени също така - например е снимал двойка,хваната за ръце - само мъжът или само жената/, както и от някакви нмеуместни/на моменти груби коментари,които е пускал относно гости на сватбата. За видео препоръчвам Студио Видеоклип, страхотни са! За непоявили се гости и платен куверт- гори за съжаление, няма какво да се направи. Точната бройка се уговаря така или иначе минимум 5 дена преди сватбата/ако са ви разбрани от ресторанта,че някои искат още по-рано/.

# 541
Маринела не е каквото изглежда. Говорих си с една дама, чиято сватба е там, голям разход за украса (само една агенция работи там) и има много задължителни елементи, накрая са имали покривки с дупки. Като цяло не е много добра комуникацията с тях и обещават неща, които не изпълняват.

Привет,

Нашата сватба е през август и е в Маринела. Близо вече година поддържаме чудесна комуникация с тях и е нямало на този етап някакви проблеми. Работим си с наша агенция и няма проблем. Надявам се през август в деня на сватбата всичко да е както трябва!

# 542
Здравейте, дами! Някой поръчвал ли е сватбена торта от сладкарница Неделя?

Ние мислим малка торта за снимки и разрязване и една по-голяма обикновена торта за гостите. Не искам нещо натруфено и не ми се дават пари за дизайн, по-скоро държа да е качествена и вкусна, а от Неделя всички са доволни. Но не знам как стои въпроса с по-големи торти ~ 100 човека.

Сватбата ни е до Бургас, но сладкарница Роза нещо не ме изкефиха, бяха доста неподготвени, нямаха готовност да поръчаме на място и ни изпратиха в централния им цех, а ние бяхме само за един ден в Бургас и се отказахме.

# 543
Подаръчетата на семейство или на човек ги давахте - нашите са бурканче с мед

Ние ще ги даваме на човек. Според мен, ако ще давате 1 малко бурканче от 10 мл на цяло семейство, по-добре не давайте подаръчета изобщо.

# 544
  • Melmak
Сладкарница Неделя нещо много занижиха качеството. В Бургас не вярвам да няма хубава сладкарница с качествени торти.

# 545
GeriG, съжалявам, че не сте имали добър experience с Роза, защото нашата торта беше от там и мога да препоръчам - беше много красива и много вкусна (със стандартни блатове и вкусове). Ние я избрахме от там, защото имаха много дизайни, размери и бяха сравнително нормални цени. Ходихме за дегустация, като цяло внимателно отношение, но много се мотаят и не останах с впечатлението, че касиерките имаха много представа от процеса, само записваха критериите и ги предаваха нататък.

В Неделя не сме питали, защото не видях достатъчно големи торти онлайн. Амадеус ни беше втората опция, може да питате там. Захаро, ако ви е в бюджета, също може да погледнете - много доволни има.

# 546
GeriG, съжалявам, че не сте имали добър experience с Роза, защото нашата торта беше от там и мога да препоръчам - беше много красива и много вкусна (със стандартни блатове и вкусове). Ние я избрахме от там, защото имаха много дизайни, размери и бяха сравнително нормални цени. Ходихме за дегустация, като цяло внимателно отношение, но много се мотаят и не останах с впечатлението, че касиерките имаха много представа от процеса, само записваха критериите и ги предаваха нататък.

В Неделя не сме питали, защото не видях достатъчно големи торти онлайн. Амадеус ни беше втората опция, може да питате там. Захаро, ако ви е в бюджета, също може да погледнете - много доволни има.

Благодаря за информацията! Ще пробваме Амадеус, пък може и втори шанс на Роза да дадем. Просто, както вие казвате - мотаят се и касиерките наистина не разбират и не могат да дадат никаква насока за поръчка.

# 547
Бокала и виното остават ли в църквата? Искахме да си вземем илюстрирани за спомен, но не знам дали не трябва да останат за църквата

# 548
  • Melmak
Бокалът си е ваш и си го взимате. Виното остава.

# 549
Имахте ли видео, смятате ли, че си струва и тези, които нямахте, съжалявате ли, че не сте го включили? Много го мислим дали да го включим, а разхода не е малък. Имам фото, а видео сме наели само за 1 час за ритуала.

# 550
Нямахме видео и не съжаляваме. Наредихме най-хубавите снимки в един хубав албум и извадихме копия за близките.

# 551
Имахме видео. Избрахме Студио Видеоклип, които ни направиха почти тричасов филм, както и трейлър, и цената не надвиши 1800 лв с овъртайма, което за нашия бюджет беше ок. Не съм сигурна сега как са цените,тъй като сватбата ни беше преди няколко години. От Пловдив са,но и иначе пътуват и са страхотни хора и професионалисти. Личното ми мнение е,че е хубаво да има видео, защото се улавят моменти, които снимките не могат да предадат - речи на близките ви - кумове, родители,приятели,например. На нашата сватба по време на тези моменти нито един от гостите не е вадил телефон да снима, та ако нямахме видео,нямаше да ги имаме.

# 552
Имахте ли видео, смятате ли, че си струва и тези, които нямахте, съжалявате ли, че не сте го включили? Много го мислим дали да го включим, а разхода не е малък. Имам фото, а видео сме наели само за 1 час за ритуала.

Нямахме видео и въобще не съжалявам. Снимките са ни прекрасни, също така имаме от гостите заснети реч на кума и една от забавните игрите, което е напълно достатъчно. Ако е добър фотографът и успее да хване моментите, няма нужда от видео. Ние получихме около 1000 снимки.

# 553
  • Melmak
Нямахме видео и не съжаляваме. Фотографът ни предложи да направи малка видео история в рамките на 3-5 минути и за мен това е достатъчно.

# 554
Здравейте!
Ако сте правили сватба без изнесен ритуал, какво направихте освен welcome drink? Чудя се как можем да запълним ползотворно времето и да направим преход към снимки и поздравления преди същинскато събитие. Мисля си евентуално за някаква реч, когато гостите се съберат.
- Някоя скоро дали е наемала народен ансамбъл за празненството и съответно ориентировъчно колко струва? Също и кой е ансамбълът? Никъде не можа да намеря примерни цени, ясно ми е, че зависи от договорката, но приблизително поне искам да знам.

Общи условия

Активация на акаунт