Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 30 231
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
Два пъти съм виждала счупена сватбена торта доставена от самите сладкарници. Едната си беше на 1 етаж дори. Не бих рискувала да превозвам такава важна торта, особено ако е на етажи или с по-завъртяна декорация.

# 571
Здравейте, момичета!

Планирам сватба през 2026 г. и мисля, че вече съм проучила почти всичко, освен декорацията — там съм напълно изгубена.
Можете ли да ми дадете някакви насоки как да се ориентирам с бюджета за декорация? Каква е стандартната сума за една средно голяма сватба(70-80 човека)?
Има ли неща, за които трябва да внимавам при избора на декоратор или при самото планиране?

# 572
  • Melmak
Внимавай с цените! Хаха, съжалявам, че го казвам, но много повярвали си декораторки плескат едни цени все едно сме Уилям и Катрин. Аз се доверих на флористи и не съжалявам. Исках естествени цветя и ги имах. А много други ми предлагаха изкуствени цветя за много повече пари!

Препоръчвам https://www.facebook.com/share/171kiupA7t/?mibextid=wwXIfr

Страничката им не е разработена, но имат опит със сватби и украси. Изключително готини хора са, разбрани, точни.

# 573
Дамите с welcome drink, по колко коктейлни хапки предвидихте на човек, час половина ни е welcome-a, с ритуала, поздравленията и т.н като преди това имаме и църква?

# 574
Здравейте!
Планираме малка сватба през 2026г., около 30 човека и сме харесали Zornitza family estate. Ако някой има опит с мястото, бих се радвала на мнение.

# 575
  • София
Здравейте!
Планираме малка сватба през 2026г., около 30 човека и сме харесали Zornitza family estate. Ако някой има опит с мястото, бих се радвала на мнение.
За сватба нямам опит, но като хотелче (бутиково) и място е страхотно! Хубава храна сервират също така.
Там е приятно и пролетно, и есенно време. През лятото ще е твърде топло според мен.

# 576
Привет,

планираме сватба 2026та в хотел Ястребец и финално ми остана да избера едно от най-важните неща - DJ.

Докато при всичко останало гледах една камара снимки и видеа, тук направо съм изгубена. Търсим DJ, който е и водещ, но в същото време не говори през 30 секунди и не прекъсва всички песни. Хубаво е разбира се все пак да подтиква хората към дансинга и да има добър подход.

На този етап от препоръки (oт останалите участващи в организацията) и от тук разглеждам следните варианти:

DJ Стоян Петров
DJ Емил Андреев
DJ Miro
DJ Besti
DJ Ivcho
DJ Ники Николов

Наистина съм изгубена и не знам на къде да поема Grinning Моля за всякакви съвети и ако някой може да даде препоръки съм отворена към всичко.

Благодаря!

# 577
  • София
Привет,

планираме сватба 2026та в хотел Ястребец и финално ми остана да избера едно от най-важните неща - DJ.

Докато при всичко останало гледах една камара снимки и видеа, тук направо съм изгубена. Търсим DJ, който е и водещ, но в същото време не говори през 30 секунди и не прекъсва всички песни. Хубаво е разбира се все пак да подтиква хората към дансинга и да има добър подход.

На този етап от препоръки (oт останалите участващи в организацията) и от тук разглеждам следните варианти:

DJ Стоян Петров
DJ Емил Андреев
DJ Miro
DJ Besti
DJ Ivcho
DJ Ники Николов

Наистина съм изгубена и не знам на къде да поема Grinning Моля за всякакви съвети и ако някой може да даде препоръки съм отворена към всичко.

Благодаря!

Започвам да помагам, карам подред

Стоян Петров и Емил Андреев не пускат чалга - по никакъв повод. И двамата са по-възрастни (не трябва да ви притеснява), изключително възпитани и обрани - няма да подвикват , нещо което не понасям. Легенди с една дума

Миро и Бести са един и същи човек. Работи с водеща - Евгения Стоянова. Не работи сам. Пуска брутално всичко. Ще дойде само при пълен пакет - осветление, озвучаване.

Ивчо ако е Иво Стоянов, пуска много добре и въпреки че ми е приятел, не съм го чувал да води никога.

Най- съм за Ники Николов - пуска всички стилове, обран, възпитан, води добре, той ми е най-близкия от целия бранш и си помагаме - когато единия е свободен, помага на другия. Ако съм свободен и изберете него, вероятно ше присъствам и аз на вашата сватба Simple Smile

Няма да се самопредлагам, защото е тъпо, а и от 2026 няма да поемам събития извън София, освен ако не са в слаби дни (през седмицата) и при пълен пакет (3000лв за 5 часа - звук и осветление)

# 578
  • Melmak
Ники Николов е no go за мен. Бяхме на среща с него, крайно неподходящ за мен!

# 579
Привет,

DJ Стоян Петров
DJ Емил Андреев
DJ Miro
DJ Besti
DJ Ivcho
DJ Ники Николов

Благодаря!

Стоян Петров и Емил Андреев не пускат чалга - по никакъв повод. И двамата са по-възрастни (не трябва да ви притеснява), изключително възпитани и обрани - няма да подвикват , нещо което не понасям. Легенди с една дума

Миро и Бести са един и същи човек. Работи с водеща - Евгения Стоянова. Не работи сам. Пуска брутално всичко. Ще дойде само при пълен пакет - осветление, озвучаване.

Ивчо ако е Иво Стоянов, пуска много добре и въпреки че ми е приятел, не съм го чувал да води никога.

Най- съм за Ники Николов - пуска всички стилове, обран, възпитан, води добре, той ми е най-близкия от целия бранш и си помагаме - когато единия е свободен, помага на другия. Ако съм свободен и изберете него, вероятно ше присъствам и аз на вашата сватба Simple Smile

Няма да се самопредлагам, защото е тъпо, а и от 2026 няма да поемам събития извън София, освен ако не са в слаби дни (през седмицата) и при пълен пакет (3000лв за 5 часа - звук и осветление)

Знаех си, че е хубаво човек да пита! Изобщо не съм предполагала, че Dj Miro и Бести са един и същ човек - бе ни препоръчан от фотографа само по име Grinning Като цяло имаме нужда от осветление - ако не е от страна на DJ-я ще е от страна на Cue rentall, с които ще работим - тук ще е и момента да преценя, кой има по-доброто осветление.

Приемам и самопредлагане, но сватбата е в Боровец на 22.08 - не е от най-слабите дни Grinning

Ако пък все пак ви се пътува извън София ще се радвам да си поговорим Simple Smile

Добавям и редакция - DJ Miro - трбва да е Мирослав Ангъчев, който май е различен човек от Мирослав Ангелов - Besti - проправете ме ако греша Simple Smile

Благдаря!

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 18:59 от bib4eto90

# 580
  • София
Привет,

DJ Стоян Петров
DJ Емил Андреев
DJ Miro
DJ Besti
DJ Ivcho
DJ Ники Николов

Благодаря!

Знаех си, че е хубаво човек да пита! Изобщо не съм предполагала, че Dj Miro и Бести са един и същ човек - бе ни препоръчан от фотографа само по име Grinning Като цяло имаме нужда от осветление - ако не е от страна на DJ-я ще е от страна на Cue rentall, с които ще работим - тук ще е и момента да преценя, кой има по-доброто осветление.

Приемам и самопредлагане, но сватбата е в Боровец на 22.08 - не е от най-слабите дни Grinning

Ако пък все пак ви се пътува извън София ще се радвам да си поговорим Simple Smile

Добавям и редакция - DJ Miro - трбва да е Мирослав Ангъчев, който май е различен човек от Мирослав Ангелов - Besti - проправете ме ако греша Simple Smile

Благдаря!

Така става, да - различни хора са
Агънчев само съм го чувал като име
Към другата коментираща - затова се правят срещи - за мен един е топ. За вас - друг. Бяла роза си е една и съща
Относно осветлението - всички пазаруваме от един и същи китаец.
Задкормилното устройство е важно.
Относно пътуването - Боровец се преживява.
Аз имах предвид - от София до Силистра или Малко Търново
Драснете ми на лично, но за чалгата си държа - ако мислите да няма, не съм Вашият човек

# 581
Здравейте, проверихте ли календара на Стоян Петров? Видях, че е зает на 22.08.2026. Аз съм избрала него и се надявам датата да е все още свободна, докато го резервирам. Изглежда много възпитан човек.

# 582
Здравейте, може ли да ми дадете предложения за сватба на открито или ресторанти(хотели), в които може да се пуши вътре, голяма част от гостите ни пушат и не искам гостите да са отвън?

# 583
Здравейте! Какво мислите за зимна сватба през януари? Искахме септември, но имаме починал близък и ни казаха да изчакаме поне 6 месеца, които се падат декември. Та мислим сватбата да е януари. По принцип ми се искаше да е по-топличко 😀, но и не ми се иска да отлагаме повече...

# 584
Ако сте някъде на закрито, сезона няма толкова голямо значение според мен, даже януари ще имате по-голям избор на фотографи, диджеи и т.н., защото тогава не е сватбарски сезон.

Общи условия

Активация на акаунт