Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 30 196
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Мен би ме притеснило само, че е много болнав сезона, иначе друго-не. Grinning

# 586
  • Melmak
Здравейте! Какво мислите за зимна сватба през януари? Искахме септември, но имаме починал близък и ни казаха да изчакаме поне 6 месеца, които се падат декември. Та мислим сватбата да е януари. По принцип ми се искаше да е по-топличко 😀, но и не ми се иска да отлагаме повече...

Година се чака, ние също толкова изчакахме.
Не бих си правила сватба януари, освен ако не е на Карибите.
Студено, мрачно, кално.
Ще имате избор от диджеи и фотографи, заото не е сезон, може самите ресторанти да ви предложат по-добри оферти тогава. Откъм организация е по-лесно, защото не се състезавате с другите булки за гримьор, фризьор и подобни. И все пак бих изчакала поне до април, да запролети малко. Бяхме на сватба в началото на април миналата година и беше супер, случи се топъл денц по една лятна рокля бях и беше супер.

# 587
Привет,
планираме сватба 2026та в хотел Ястребец и финално ми остана да избера едно от най-важните неща - DJ.

Препоръчвам DJ Rado.
https://djrado.bg/

# 588
Здравейте! Планирам сватба за края на септември 2026, за 40 до 70 възрастни и до 14 деца. Търсим място на закрито в София, но да не е хотелска зала - самото място да има чар. Засега обмисляме ресторант "Лебед", където ще е ок , ако сме в разширения състав. Дали някой от вас има идеи за още варианти, които да поемат малки до средни сватби?

# 589
  • Melmak
Потърсете и попитайте дали приемат такива сватби. Едно е 40, друго е 70. Разликата е почти двойна. Помислете колко са гостите и тогава търсете място. За мен красиво е Корията, но сякаш е за по-големи сватби. Мисля, че имат две зали, едната е за малки сватби, попитайте ги.

На покрива на х-л Грами има готина тераса. Разбирам, че не искате хотел, самият ресторант на Грамито не е нищо особено и за сватби не е ок. Обаче горе е симпатично, ако сте 40 човека май ще се съберете. Има гледка, има и затворена част.

# 590
Здравейте,
Някой има ли отзиви за сватба в Пирин голф хотел в Банско.
Според вас за поканите нужна ли е фирма или и аз бих се справила с помощта на приложение/сайт.
И последното ми питане е бихте ли ми препоръчали подаръчета за гостите, които да не са свещ, че от свещи ме побиват тръпки.
Нещо оригинално.

# 591
За дамите на мен ми допада ветрила, пък и в тая жега със сигурност ще им влязат в употреба.

# 592
  • Телиш/Плевен
И последното ми питане е бихте ли ми препоръчали подаръчета за гостите, които да не са свещ, че от свещи ме побиват тръпки.
Нещо оригинално.
Бурканче с мед или шарена сол, шишенце със семена на цветя, книгоразделител, отварачка със снимка/послание, меденки или шоколади със снимка/послание.

# 593
Здравейте,
Някой има ли отзиви за сватба в Пирин голф хотел в Банско.
Според вас за поканите нужна ли е фирма или и аз бих се справила с помощта на приложение/сайт.
Нещо оригинално.

За нашата сватба съм подготвила парфюмчета за дамите, като са опаковани в красива кутийка със сатенена панделка.

# 594
Здравейте, като наскоро сгодена искам и аз да се включа в темата да задам малко сигурно много ясни въпроси. Обмисляме сватба 2026 в София за около 100 души. Обмислям различни варианта в момента и съм се спряла на Вила Екатерина, Пасарел или Приказните Градини и имам няколко въпроса за всяко място:

-  Разбирам че във Вила Екатерина всичко е г/д нагласено и там допълнително трябва да се доплати алкохол и спане ако трябва. Имате ли идея какъв излиза куверта за делничен и не-делничен ден? Естествено че мога да звънма но бих искала да разбера от други дами
- За Приказната Градина имате ли отзиви? Не съм била на сватба там но ми изглежда много красиво. Доколкото четох там е само наем на място около 3-4000лв и останалото трябва сам да го организираш. Ако сверим всичко което го има във Вила Екатерина (маси, декорации, храна напитки), някой може ли да ми каже г/д колко би излязло на човек на това място?

- За всички места трябва автобуси. Имате ли предложения кои компании и колко би излязло? Опитвам се да направя бюджет но е трудно да намеря информация за всичко като цветя, диджей, гримьор, фризьор, алкохол (и колко трябва да е), коктейл, торта и тн. Ако някой може да сподели техния опит ще съм много благодарна

# 595
  • София
Била съм на сватба в "Приказната градина" преди години. Много красиво място, наистина, но организацията беше ужасна. Не обвинявам, обаче мястото за това. Лош избор на кетъринг за мен и  липса на организация с транспорта.( Ние бяхме с кола, но майка ми ми разказваше после). Абсолютно е недопустимо в 22.00 ч да няма сервирано нищо за децата, при положение, че църквата е била следобед. За съжаление не знам кои бяха фирмите.

# 596
  • Melmak
Вила Екатерина дава само индивидуални оферти, доколкото аз знам.

За Уди - хубаво място, но наистина много зависи от фирмите, с които работите като кетъринг и тн.

За бюджета е трудно, украсата може да е от 1000 лв сигурно до петцифрена сума. Обаче много зависи какво търси, какво иска.
Диджей, алкохол, фризьор, гримьор е лесно - влизате в гугъл и сверявате 3-4 сайта на диджеи (имат пакети и публикувани цени), пак така с фризьор, гримьор.

# 597
  • Враца
Нашата сватба мина , но исках да дам мнение за подаръците от edirne shop .Изключително трудна и бавна комуникация беше за нас . Поръчката от шоколадчета пристигна с 3 дена закъснение  част от тях изсипани в плик на доставчика с нарушена форма и следи от разтопяване.[img width=216 height=600]//cdn.bg-mamma.com/1smq/REJBS.png[/img/

Подвеждаща информация от тях е :
Използван е млечен, висококачествен, пресен шоколад мадлен.
Дълготраен е благодарение на специалното фолио, обвито върху шоколадовите бонбони.
Не се топи на топлина.
——————————————

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 21:42 от mamaq

# 598
И аз да съм шоколад, който пътува от Турция до България лятото, и аз ще се разтопя.
Аз също поръчах подаръчета за гостите от тях, но не бяха шоколадови, което явно е било предимство, но нито за момент не срещнах проблем с комуникацията ми с тях.
Всичко дойде в адекватен срок и беше точно такова, каквото го видяхме на картинките в сайта.

# 599
Здравейте,

Започваме планирането на сватба в град Пловдив за пролетта на 2026г. Дали можете да ми препоръчате места за градинска сватба (~70 човека)? До момента, местата, с които сме се свързали са Мавруда, Garden Weddings, Very Berry и Колибри.

Търсим място близо/в рамките на града, тъй като планираме и присъствието на възрастни хора (90-годишни) и деца и бързият достъп ни е много важен. Хилс и Вила Юстина ни идват по-далеч.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт