Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 30 099
  • 713
  •   1
Отговори
# 690
  • Beyond the stars
Разширете търсенето извън Сф. Мога да помогна с няколко предложения от района на В. Търново, но нямам идея като транспортни разходи.

# 691
Препоръчвам Жоро Манолов за фотограф и Студио Видеоклип за видеооператори. Също приятелски съвет - не се хвърляй на прекалено евтини оферти - има огромен шанс накрая да си разочарована, а няма опция да повториш деня. Ако заложиш на подизпълнители извън твоя град, трябва да си предвидиш допълнително пътни разходи,както и разход за нощувка на тези хора в нощта на сватбата.

# 692
  • София
DJ и водещ се избират по симпатия след среща. Пускаме една и съща музика години наред, говорим един и същи речи и думи, защото си крадем идеите един друг Simple Smile
Каните трима на среща, питате ги каквото ви интересува, казвате какво искате от тях и избирате един от тримата, който най - малко ви се прави на велик.
Имайте предвид че всеки от нас мисли,че е Най-добрия, най-великия, най-красивия, с най-хубавата техника и осветление, а реалността е съвсем друга. Simple Smile

# 693
  • Melmak
За диджей съм съгласна. Правите жива среща и си говорихте. Ние ходихме на такива срещи и искам да ви кажа, че единия просто заслужаваше да станем и да си тръгнем. Ужасно неадекватен човек.
Доверихме се на dj Velinov и не сбъркахме. Но там срещата мина добре и сватбата беше мног весела.

Каните на среща и преценявате човека.

# 694
  • Beyond the stars
Наистина е сложно без да си бил на реална сватба с въпросните DJ и водещ.

rockstarr за жалост сме присъствали на покъртителни изпълнения от страна на DJ/водещ.
Няма никога да забравя най-хитовият, който накара свекър и свекърва да се разменят на кръст с тъст и тъща и да се целуват - "да покажели как добре се разбират".
Същият накара булката да яде тортата от корема на младоженеца, който беше в поза "мост".
Потресени бяхме.

# 695
  • Melmak
Този щях да викна приятлите на мм да го набият.. честно!

Нашия диджей го мислеха за роднина! Човекът така хубаво се беше облякъл, говореше си с нас и питаха от коя страна е от моята, или от на мм.. и после го видяха на пулта 😁😁😁

# 696
Препоръчвам Жоро Манолов за фотограф и Студио Видеоклип за видеооператори. Също приятелски съвет - не се хвърляй на прекалено евтини оферти - има огромен шанс накрая да си разочарована, а няма опция да повториш деня. Ако заложиш на подизпълнители извън твоя град, трябва да си предвидиш допълнително пътни разходи,както и разход за нощувка на тези хора в нощта на сватбата.

Страхотен е Жоро! Много харесвам стила му. Все още не мога да преживея, че въпреки че се свързах с него повече от година преди сватбата ни, вече беше зает.

# 697
  • Beyond the stars
Pandora1 Първо, баща ми щеше да си тръгне на таз работа с свекървата.
А аз щях да си тръгна на тортата. Bowtie
Та явно си е преценил аудиторията човека, или те са си преценили водещия - нямам идея. Ама разликата от весела сватба до комедийно-нелепа беше осезаема.

# 698
  • Melmak
Някои са ужасно прости! Не знам кой би намерил това за удачно или забавно! Прости хора има навсякъде и сред диджеите явно също. Аз се убедих в това като се срещахме с диджеи. Има професионалисти, но и като всяко стадо- има мърша. На някои те да ми плащат, няма да ги пусна на свой празник.

# 699
  • София
Наистина е сложно без да си бил на реална сватба с въпросните DJ и водещ.

rockstarr за жалост сме присъствали на покъртителни изпълнения от страна на DJ/водещ.
Няма никога да забравя най-хитовият, който накара свекър и свекърва да се разменят на кръст с тъст и тъща и да се целуват - "да покажели как добре се разбират".
Същият накара булката да яде тортата от корема на младоженеца, който беше в поза "мост".
Потресени бяхме.

Не, не...
добре де, тия хора срещи не правят ли, не "забраняват ли" такива  неща...
то и клиентите не са стока някой път, иаз съм се потрисат като колегите на булката й подариха кучешки нашийник и каишка и я накараха да му я сложи по средата на сватба...
имам един лаф, всеки диджей си заслужава клиентите, и обратното

# 700
Сигурно правят ама как можеш да предвидиш всяка една простотия която ще му хрумне, за да я забраниш изрично? Мен дори не би ми дошло наум че може да накара сватовете да се целуват. Според мен част от работата на диджея е да "усети" аудиторията, в смисъл не само музикалните вкусове, а и кой колко носи на бъзик. Не да се опитва да ги "подгрява" или да "разчупва леда" с разни глупости.

# 701
  • Beyond the stars
Сигурно правят ама как можеш да предвидиш всяка една простотия която ще му хрумне, за да я забраниш изрично? Мен дори не би ми дошло наум че може да накара сватовете да се целуват. Според мен част от работата на диджея е да "усети" аудиторията, в смисъл не само музикалните вкусове, а и кой колко носи на бъзик. Не да се опитва да ги "подгрява" или да "разчупва леда" с разни глупости.

Именно, това си мислех и аз. Как да забраниш простотии, които нямаш идея, че на някого биха му хрумнали ?
Ма пък факт, че нито младоженците, нито сватовете имаха някаква драма, та rockstarr явно е прав - всеки диджей си заслужава клиентите, и обратното.

# 702
  • Melmak
Аз се сетих да забраня конкретни изпълнители. Буквално казах “не желая да чуваме този и този изпълнители, ако ще всеки да ги поръчва”. Обаче как да се сетя да забраня целувки между сватовете?!?

Просто преценяваш човека и ако видиш, че не сте на едно ниво интелектуално и емоционално, не го наемаш.

# 703
  • София
Посмях се от сърце, съжалявам. Не мога за възприема как са му се вързали. Просто си представям моя ММ облечен и нагласен официално в този важен ден, в целия си блясък на почти 1.90 и 115кг с голо пъпче и в поза МОСТ Grinning

# 704
Най-култовият ДЖ на сватба, който аз съм виждала, искаше пари, когато пуска песни по желание на гостите. Разбира се, това се случи, когато градусът се покачи. Че дори в един момент едно момче отиде при него с 20 лв., той хвана микрофона и каза:"ако искате песен, вижте това момче какво прави" LaughingLaughingLaughing
Да не говорим, че смяната на жанровете беше рязка - от Васил Найденов на "Луда по тебе". Просто беше абсурдно всичко покрай него. Satisfied
Това поведение за жалост не можеш да го предвидиш - особено за бакшишите...

Общи условия

Активация на акаунт