Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 29 964
  • 712
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, догодина ни предстои сватба, но все още удрям на камък с избора на Водещ и DJ за празненството. Става въпрос за Варна. Също така ако някой има някакви идеи и предложения по отношение на друг аспект от сватбената подготовка - ще съм много благодарна Simple Smile

P.S. Относно място около Варна, погледнете къща за гости Вълшебния замък. Вила Едея и аз не останах очарована от офертата им Simple Smile

За DJ и водещ мога да препоръчам DJ Майкъл. Дава усещането, които носи и DJ Теди Джорджо.
Беше гъвкав с нашите музикални желания, както и с тези на гостите ни. Комуникацията ни беше лесна, откликна на всички наши желания. Направи събитието ни весело и вълнуващо и го направи с лекота.

# 676
Момичета, за църквата трябват ли чаши или само бутилка и бокал са нужни?

# 677
  • Melmak
Момичета, за църквата трябват ли чаши или само бутилка и бокал са нужни?

Нужна е една чаша - бокал и вино (червено). Други чаши не са нужни. Съвет - вземете вино с винт, за да е по-лесно да се отвори.

# 678
Привет, пак моля за отзиви за локация, ако имате, този път за Райски залив - в село Голяма Желязна до яз. Сопот. Благодаря!

# 679
  • Beyond the stars
Привет, пак моля за отзиви за локация, ако имате, този път за Райски залив - в село Голяма Желязна до яз. Сопот. Благодаря!

Много красиво. Смесени отзиви за кухня и поддръжка из групите. Ако са повече хора е доста разхвърляно настаняването наоколо, хубавото е че те поемат грижата за организация и транспорт.

# 680
Гледах миналогодишната им оферта - имат безумни такси и таксички. Включително и такса "спокойствие", защото идвала полиция.

# 681
Били сме гости на сватба там. Впечатленията ни са много хубави. Сватбата продължи безпроблемно до към 3ч сутринта.

# 682
Привет, а някой има ли идеи за алтернатива на хапките при welcome drink? Искам гостите да имат нещо да се подкрепят ама по 3-4лв за хапка ми изглежда кофти идея😅 дали някой е правил нещо друго - дали шаркотерия, дали пици, бургери.. не знам и аз кое може да е разумно, по-изгодно и да не изглежда странно. Ще съм благодарна за съвети

# 683
  • Melmak
Според мен трябва да е нещо, с което гостите да не се изцапат. Още помня един такъв welcome drink с фонтан с шоколад и плодове на клечка, които да си топнеш. Супер, обаче във вълнението, майката на булката се допря до фонтана и имаше огромно петнооо. Горката нямаше резервен тоалет.
Бургер как се яде без да се изцапаш.. трудно. 😁

На нашия welcome drink ни даваха подаръците и се снимахме. Имаше само питиета, който даде подаръка и се снима с нас, влиза в ресторанта. Отне 1 ч, не сме имали хапки. Вече като влязоха в ресторанта се сервират салатите и мезетата.

# 684
Не знам какво е шаркотерия, на нашата сватба имахме хапки, мисля,че бяхме изчислили ~ 1 сладка и 1 солена на човек. Обратната връзка за тях беше страхотна. За напитки имахме по чаша шампанско с някакво плодче вътре,лимонада и аз държах на вода, за да не се налага хората да си купуват отделно. Пица и бургер не ми звучи добре за уелкъм дринк. Едно заради предното мнение - че гостите рискуват да се изцапат, и второ,че просто не ми се връзва, ако следващата част от вечерта няма да е също на такава тематика. Имаш ли оферта за пица и бургер? Според мен може и повече от 3-4 лв да ти излезе на брой.

# 685
Здравейте, за сключване на граждански брак в обреден дом нужни ли са чаши за кумувете?
Извинявам се, ако въпросът ми се повтаря! Simple Smile

# 686
  • Melmak
Здравейте, за сключване на граждански брак в обреден дом нужни ли са чаши за кумувете?
Извинявам се, ако въпросът ми се повтаря! Simple Smile

Не, не са нужни. Пиете само ти и младоженеца! Носите си шампанското също.

# 687
Дами, дали някоя от вас има опит с агенция in your style? Много ми харесва, че предлагат опция за частична организация, защото ще имам нужда от помощ, но искам и да съм вътре в планирането, дизайна и избора на някои доставчици. В Гугъл отзивите не са много. Имате ли впечатления и от други агенции, които да предлагат нещо подобно?

# 688
Ох, аз започвам да търся фотограф, видео, dj и водещ. Нямам идея последните 2 как ще избера без да съм ги виждала в действие ама Sad
Въпросът ми е за фото и видео - имате ли актуални препоръки за по-бюджетни варианти, но да са качествени де? Гледам, че цените за фотограф са средно 2000-2500лв за 8/ 10 часа. Не искам да омаловажавам труда на хората, знам че след това има доста часове обработка, но аз тези пари ги изкарвам за месец, бачкайки здраво по цял ден 😅 та ми се иска да намеря по-ниски цени. Може и по-малко часове снимане, няма да имаме вземане на булка, но ако са 4 часа не знам дали няма да е голямо бързане..
Знам, че е конкурентна сферата, би трябвало да има по-малко известни фотографи и на по-приемлива за мен цена обаче в Гугъл излизат тези с оптимизиран маркетинг и не знам как да ровя 😬 ще съм благодарна за препоръки! Сватбата ще е до София в края на май 2026г.

# 689
  • Melmak
Здравей!

Ние държахме на снимките и решихме да насочим бюджет за фото и видео само към фото. Така имахме мечтания фотограф. Аз фотографа го избрах преди младоженеца! 😁😁😁

Разбира се, има и по-бюджетни варианти. Мога да ти препоръчам моя приятелка, която започна да се занимава с това.

Има известен опит, не е начинаеща.

Общи условия

Активация на акаунт