Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 30 021
  • 713
  •   1
Отговори
# 660
И аз не мисля, че е идиотско. Ако не държите на определена дата, то най-малкото, което трябва да ви предоставят като информация са именно свободните дати, какво включва офертата и цени. Може да им пишете имейли, да ходите на място и изобщо не се притеснявайте да задавате въпроси. Моят опит за сега показва, че повечето хора в този бизнес (с малки изключения) са добре предразположени, отговарят на всичко и сами предлагат помощта си, дори да са заети за конкретна дата. Успех и от мен!

# 661
Напълно резонен въпрос, особено като се има предвид факта, че “морският” сезон е кратък и съботите подходящи за сватба на морето далеч не са чак толкова много.

# 662
  • Beyond the stars
Абсолютно резонен въпрос. Предпочитаните места са заети за доста от съботните дни догодина.
А някои и за 2027 (Пасарел например).
И въобще не е шега. И аз бях в потрес, че повече от една година по-рано не е достатъчна за организация, но явно съдейки от пазарното ми проучване към момента. Точно това е един от въпросите ми като пускам запитване - свободни дати, съботен ден в този период.

# 663
Напълно резонен въпрос, особено като се има предвид факта, че “морският” сезон е кратък и съботите подходящи за сватба на морето далеч не са чак толкова много.

Много благодаря на всички. Колко "кратък" е сезонът все пак - април/май и октомври например неподходящи ли се считат? Не живеем на морето и си мислим, че там времето е по-меко, но вероятно грешим

# 664
  • Beyond the stars

Много благодаря на всички. Колко "кратък" е сезонът все пак - април/май и октомври например неподходящи ли се считат? Не живеем на морето и си мислим, че там времето е по-меко, но вероятно грешим

Имайте предвид, че някои морски комплекси приемат сватбени тържества само извън активен туристически сезон т.е. преди 15.06 и след 15.09. Което също доста скъсява опциите.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 15:12 от Вълшебство

# 665
Момичета, много ми се иска да имам реален изнесен ритуал. Дали община Панчарево дава такава възможност?

# 666
  • Melmak
Момичета, много ми се иска да имам реален изнесен ритуал. Дали община Панчарево дава такава възможност?

Обадете се и проучете. Знам за познати, които викаха длъжностно лице от Костинброд.
Но нещата се променят, вече все повече отказват.
Парижанка, зависи. Преди два дни гледах клипчета как на Созопол вали из ведро, страшен порой. Иначе времето там е по-променливо и зависи какво имате предвид под “море”, защото Варна е едно, Ахтопол е съвсем друго.

# 667
  • Beyond the stars

Доколкото знам Софийските общини не предлагат такава опция. На последната сватба, на която бяхме в Пасарел лейк клуб младоженците се бяха оженили две седмици по-рано.

# 668
Мислв, че все още го правят, но трябва да се разучи добре.

# 669
  • Плевен
Дами, малко ни в клин, ни в ръкав, но се сетих да питам нещо - има ли някоя булка, която не е имала типичната “младоженска маса” или планира да няма? Тоест да не сте само двамата с кумовете отделно ами да сте си на по-голяма маса със семействата примерно? Не знам точно как можем да го направим ама хич не ми се нрави идеята да седим като панаирни мечки изтипосани най-отпред😅 просто не обичам да съм толсова център на внимание и мисля, че няма да ми е комфортно.. а и хем е нашия си празник, хем до нас да са най-малко хора.. знам, че няма да се задържаме на тази маса, но все пак.. Някой може ли да сподели опит или идеи какво друго разпределение може да се направи с младоженците, кумовете и близките?
Привет, Fuzzi,ние бяхме така.Сватбата ни беше малка 30 души.На едната маса бяха приятелите ни , на другата ние с родителите и семействата на сестрите ни/моята сестра и зет ми бяха кумуве/.Беше готино,родителите  ни бяха доволни, че сме заедно всички.Все пак зависи от броя гости,как е организирано пространствот на местата ,които прочувате като локация.Това е вашия ден и вие решавате кое  как да бъде.Спокойна подготовка!

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 14:30 от cvete_78

# 670
Здравейте,

От къде взехте сватбената си рокля! Помощ сватбата е октомври, а нямам рокля!

Мерси!

# 671
  • Melmak
Здравейте,

Мерси!

Аз миналата година бях с драма и отказах роклята си. Озовах се август месец без рокля, стс сватба за 28.09. Намерих от намаления в Ателие Ивоар. Имаше и на други места намаления. Реално я взех за 1200 лв, а иначе беше 2200.

# 672
Здравейте,

Мерси!

Аз я взех от Шери Шери с поръчка, но наличните им рокли се продават с намаление.
https://www.cheriecheriesofia.com/products/other
Повечето са размер 36-38, има някои до 42, но по-малко.

# 673
  • Бургас
Аз си взех моята от сватбения център в Младост. Имат магазини и в Бургас, Варна и Асеновград. Сватбата ни беше началото на август миналата година.

Ето моята рокля: https://svatbencenter.bg/product/svatbena-roklya-fiora-hadassa/

# 674
Дами, някой има ли отзиви за Event Center Cocos до Войнеговци? Май условия ми се струват най-ок от местата, които съм запитала. Казват, че няма проблем с музиката до късно понеже нямат съседи, дали мога да разчитам на това?
Ако имате и отзиви за хората, с които се работи там, ще съм благодарна, понеже не съм виждала организация на сватба отблизо и не знам как да преценя готини ли са хората от мястото и ще се спогодим ли 😀 Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт