Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 30 043
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Не знам, вероятно не е нещо което е практика , но мен ме извади извън нерви. Иначе тортата беше много красива и на добра цена.
Това беше нашата - https://chochko.com/s0139-wedding-cake и съм доволна от избора. Но въпросния куриер беше отгоре на всичко и с отвратително отношение. Пуснах оплакване още тогава , но нищо.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 16:22 от paranoir

# 616
  • Melmak
Ужас, нормално е да те извади извън нерви, това отношение е недопустимо.
https://chochko.com/s0131-wedding-cake
Нашата беше тази, като беше на 3 етажа и беше много вкусна, изглеждаше страхотна.

# 617
  • София
О , да . Вкуса им е страхотен , аз не хапнах де , но всички после я похвалиха.

# 618
  • София
Не съм толкова сигурна, че не е практика. До вкъщи веднъж също не дойде на време. За къщенето на сина ми трябваше да я вземем от сладкарница и не беше там в уречения час. За важни събтития не бих разчитала на тях.

# 619
  • Пловдив
Здравейте, започваме лека полека да планираме сватба и от едното място в Пловдив ни задължават да използваме услугите на Нина Стайл за украса. Има ли вече булки, които са използвали услугите им, да споделите мнение и приблизителна цена, за сверка на часовника ни?

# 620
  • Варна
Момичета, ние сключихме брак на 11.07 и ни се иска догодина на същата дата да си наемем къща и да си направим сватбен  купон с близки и приятели. Не искам ресторанти с куверти и тем подобни. Представям си къща с голям двор да събере 50-80 души, шведска маса, напитки, музика... Вила Едеа ми дадоха оферта, но не е това, което си представям. Сещате ли се за подходящо място във и около Варна?

# 621
Здравейте, догодина ни предстои сватба, но все още удрям на камък с избора на Водещ и DJ за празненството. Става въпрос за Варна. Също така ако някой има някакви идеи и предложения по отношение на друг аспект от сватбената подготовка - ще съм много благодарна Simple Smile

P.S. Относно място около Варна, погледнете къща за гости Вълшебния замък. Вила Едея и аз не останах очарована от офертата им Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 18:36 от Val3ntina

# 622
  • София
Здравейте, догодина ни предстои сватба, но все още удрям на камък с избора на Водещ и DJ за празненството. Става въпрос за Варна.

Във Варна има много добри момчета водещи и диджей, че даже и една дама - Деси керемедчиева. Момците са станимир Бацов, Анатоли Апостолов, Пламен Иванов, Дидо, Бъгси от Каварна, Цветомир Цолов. За другото не мога да помогна

# 623
Здравейте,
Интересувам се някоя дама имала ли е сватба през зимните месеци? Ако може да разкаже. Благодаря!
🌺🌺🌺

# 624
Момичета, ние сключихме брак на 11.07 и ни се иска догодина на същата дата да си наемем къща и да си направим сватбен  купон с близки и приятели. Не искам ресторанти с куверти и тем подобни. Представям си къща с голям двор да събере 50-80 души, шведска маса, напитки, музика... Вила Едеа ми дадоха оферта, но не е това, което си представям. Сещате ли се за подходящо място във и около Варна?

На мен много ми харесва вашата идея, моля ви да споделяте как върви организация и как е минало тържеството. Аз имам подобна идея,но не успях много да намеря информация за този вид начин за празнуване.

# 625
Момичета, а как процедирахте с гостите, които отказаха в последния момент (1-2 дни по - рано) без обяснение или такива, които въобще не се появиха, а бяха потвърдили? Имам съмнения за 5 от гостите, че накрая ще ми извъртят такъв номер, а ресторанта ми иска точна бройка две седмици преди сватбата. Притеснява ме да не останат празни места и например от маса 8 човека да станат 4. Потърсихте ли им после обяснение или просто спряхте контакт?

# 626
  • Melmak
При нас имаше една такава двойка. Обадиха се два дни преди сватбата, че можело да дойдат, но можело и да не дойдат, имали семеен ангажимент. Много тъпо ми стана, знаех, че няма да дойдат. Исках да им откажа кувертите, но мъжа ми настоя да ги оставим, защото вярваше в приятелството им. Те са от неговата страна гости.
В крайна сметка не дойдоха. На масата трябваше да са 10 човека, бяха 8. Като гледам не липсваха особено. На мен ми беше изключително обидно, след два дена писаха да честитят. Постепенно спряхме контакти, аз и без това с тях особено не комуникирам, приятел на мъжа ми е от ученическите години и университета. Просто стана популярен и се забрави. За мен беше ясно, че не е истински човек, хубаво е, че и мм го видя, на цена от два куверта. Даже се радвам, добра цена е да видиш кой колко струва.
След това се бяха чували няколко пъти и мм беше доста разочарован. Онзи имаше наглостта да го моли да идва да му носи някаква готварска печка, че си поръчал в работен ден, на обяд. След сватбата и ние си поръчахме, за 20 лв бакшиш я качиха до апартамента.

# 627
В някаква степен Шерба отговаря на описанието. Красива гора, природа, вечер на открито има специални места за огън, просторно, природно.Наблизо има и язовир.
Но.... аз като дете съм ходила там на посещение, като целта беше запознаване с историята на Провадийдкия партизански отряд, последните дни на Жечка Карамфилова. После съм ходила там по други поводи, но последно като бях на тимбилдинг с фирмата на мъжа ми, ми беше някак потиска що. Хората са загубили младостта си, заради свои идеали, ние ядем и пием, някак не ми беше уютно пред монументи те на партизаните. Макар че те точно това са искали, да има щастливи хора в бъдеще.
Не знам...
Иначе, като обстановка е подходящо точно за за душевен купон сред природата. И стаите са просторни, приятни.

# 628
  • Варна
Няколко пъти съм ходила там. Всеки път ни изяждат комарите, а последния път мъжът ми се прибра и с кърлеж.

# 629
Момичета, знаете ли място в София или около София, на което да е разрешено да се пуши?

Общи условия

Активация на акаунт