Съдлъжник на жилищен кредит с доход от чужбина

• 370
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте на всички!

Искам да кандидатствам за жилищен кредит с доход от чужбина (предполагам в първа инвестиционна, пощеска имаха такава опия също). Та, обезпеченията са по два начина- ипотека на недвижим имот, който аз нямам и този вариант отпада, а другия е съдлъжник без изисквания за доход. И тук е моят въпрос- има ли изискване за възрастта на съдлъжника и каква е тя?

Ще се радвам и на всякакви съвети от Ваша страна. Всичко бих оценила.

Благодаря Ви предварително!

# 1
Защо не питаш в банките?

# 2
Искате да изтеглите кредит за жилище или ипотечен кредит? При първия, теглите само някаква част за жилището, без да ипотекирате, а при втория кредита го обезпечавате с имота, който купувате. За съдлъжниците  знам, че не трябва да са пред пенсионна възраст. Трябва да питате в банката за да сте сигурна.

# 3
Искате да изтеглите кредит за жилище или ипотечен кредит? При първия, теглите само някаква част за жилището, без да ипотекирате, а при втория кредита го обезпечавате с имота, който купувате. За съдлъжниците  знам, че не трябва да са пред пенсионна възраст. Трябва да питате в банката за да сте сигурна.

Здравейте, благодаря за отговора.

За жилищен кредит питам. 😊 Ще питам и в банките за повече информация, разбира се, просто нямах търпение да разбера преди да се прибера в България. 😁

Поздрави 💗

Общи условия

Активация на акаунт