ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 29 712
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Бре! А, честито!
Аз преди години бях спечелила раница от някаква игра. Дори не знаех, че участвам 🤣 Тогава големият ходеше на Телерик и аз бях питала нещо в тяхната тема във форума. След това съфорумка ме уведоми, че печеля. Видяла ника ми, а аз хич нямаше и да разбера. Раницата не беше лоша, но имаше някакви рекламни надписи и двамата младежи вкъщи бяха категорични, че няма да я ползват. В крайна сметка я подарих и все пак се намери някой да ѝ се зарадва.

# 106
  • София
Честит празник на всички именици!
Да са живи, здрави, щастливи и успешни!
Честити да са децата ви, момичета!
Нинче, и ти от здраве да не се оттървеш!:heart:

Нямам точки. Пълна нула, или по-точно празна. Joy
Младежът го е ударил на живот. Sunglasses

# 107
  • София
Честито на имениците.Само хубави неща да ви се случват.
Имам точки.Заявих си ваучер.Обаче как да го използвам. Пюрче,help

Чета ,че се чудите за подаръци за съученици.Ние вече купихме.Моята девойка ще подарява на момче и се спря на тениска на Пауз джинс.По-скъка е от това което са определили като бюджет,но друго не ни дойде на ум.
Който ще подарява на момиче може да погледне на The body shop,Good box и подобни.Моята девойка много се радва на разни мазила.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 18:18 от Натуся

# 108
  • в очите на дъщеря ми
Честити да са именяците!
Нинче, да илядиш!

# 109
  • Сф
Натуся , зависи за кой магазин е, как ще пазаруваш. Моят за Декатлон го свалих и копирах от портфейла на лоялната програма/партньора и си го пратих в пощата. То е бар код и букви. Сканира се на място в магазина. Може и на лист да го принтнеш ( това е архаично де Simple Smile и няма смисъл. Иначе онлайн за самия магазин се въвежда обичайно в полето плати с подаръчен ваучер . В озон се слагат първо в портфейла на профила, доколкото помня. Виж си и валидноста. Зависи също от партньора дали може да се използва на части или не.
Попитай в тази тема ,ще помогнат.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1712236.345

# 110
  • Бургас
Нинче,със здраве да си носиш името!

Светлица, честита награда! С кеф да се чипкаш!

НАбора днес не учи, че е празник на града и го е ударил на мързел откъм учене. Правили си палачинки с малкия, сега са на тренировки.

# 111
Честито на именниците!  😊🥳Да ви е празнично на всички! 🐟🍷😊

# 112
Къде проверявате приноса си към форума?
Честити да са всички с името на Св. Николай Чудотворец и производните му! Честит празник на рибарите, банкерите и бургазлиите!

# 113
  • Бургас
Анра,цъкни си на профила.

# 114
Нина, честит имен ден!
Имахме и наборче Никола, честито и на него!
И разбира се на всички от любимия ми Бургас!

# 115
Честит празник! Да е живо и здраво името на всички празнуващи днес.

# 116
Цъкнах си профила, за да разбера, че съм едно кръгло зироо.
Ама, мерси де, на форума!
Я, да си гледаме седянката ние тука, а на победителите - честито и да се похвалят с покупките после!

# 117
  • София
На патерици, да са живи и здрави именниците! Нинка, вие двойно! То и моя мъж празнува, та не смогнах да се включа навреме в темата, че бързах да опържа рибката Simple Smile

И аз съм с нула точки, ма така е като влизам от дъжд на вятър и не пиша редовно полезности Simple Smile
Честито на спечелилите мами!

# 118
  • София
Я, темата много се е раздвижила...точки и пари валят! Много благодаря за информацията!
Честито на всички именици със закъснение!
Ние сме болни в нас, но дано за празниците сме добре.
Младежът също е в нас, вчера ходи само за контролно по География, че било онлайн и нямало как да се повтори...дано е по-добре резултатът от предишните.
Вече ги събираха за профилите и децата мислят, но при нас дилема няма.
За олимпиадите - ще е физика.
И без това няма много време - започна да води курсове на деца и уикендът му е зает, едва намира време да си научи всичко.

# 119
Успех на олимпиадата по математика днес! Тук поне вали като из ведро. На късмет ще да е.

Общи условия

Активация на акаунт