ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 29 538
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Охооо, много плевенчанки. И аз при вас. Макар че ме отвя вятъра в Пловдив.

# 61
  • София
Ейй, ама как си се намерихте. Grinning
СС1, успокой девойката, че казаните думи са от завист. Няма как да не са я "жегнали", но нека знае, че за някои момичетата борбата с килограмите от рано е трудна и тежка, а пък нашето момиче е хем красиво, хем слабо и фино. Да не говорим колко е умна и отговорна. А, бе както казват бабите - пу-пу да не са му уроки. Heart
При моя младеж успеха спадна. Нещо много лежерно го раздава и май ще си бере скоро лоши резултати. Сега е канен на няколко рождени дни с преспиване. Купоните са на първо място, а че има контролни и класни през декември не го вълнува. След купон с преспиване, после два дни не може да се наспи. Стоят и си бърборят до ранни зори, е и бирички си пийват, а сигурно и нещо по-твърдо. Слава богу, че поне се прибира на два крака. Joy Много говорим в къщи за тези купони, да внимават, да са разумни. За сега са сериозни и отговорни, или поне така го представя. Blush

# 62
  • София
Вие му говорите, той ви слуша, после ви разказва за купона… какво още искаш.
Мен само ме уведомяват, че няма да се прибират.
Но както каза - прибират се на два крака

# 63
Как са останалите момчета и момичета от ИТ програмата?
Моят засега е доволен. В събота или в неделя е и първият изпит в края на първи модул.

# 64
Моят син така и не почна ,уж му писаха ,че ще го добавят и ,че щяло да се провежда в неговото училище,ама никъде не го добавиха.Пита класната си дали знае нещо ,показал е цялата кореспонденция,жената не знаела ,но познавала единия господин ,който му е писал щяла да говори с него ,но до ден днешен нищо.Обещах му ,че ще го запиша платено в Софт уни ,но нека минат празниците.

# 65
  • Бургас
Набора от тази седмица са с нов класен. Старата им класна излезе в дълъг болничен и не се знае дали ще се върне. Сега са със зам.директорката. Строга и лоша била.
От трън,та на глог паднахме!
Набора му е все тая уж!

# 66
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Да ни е честит неучебния 3 януари!
Тонка, минавах тези дни през Асеновград и само се оглеждах дали няма да ви вида със сърдитка! Не че знам как изглеждате 🤣

# 67
  • Бургас
Супер голяма ваканция се получава!
Браво!
Ама добре,че на 3 ти съм на работа Simple Smile че ще се побъркам с домочадието у дома,толкоз време!

# 68
  • София
Как са останалите момчета и момичета от ИТ програмата?
Моят засега е доволен. В събота или в неделя е и първият изпит в края на първи модул.
Съботата я пропусна, а в неделя занятието беше от 9 до 13 и нещо часа. Много дълго и загуби интерес. Сто пъти излиза от стаята, обядва и пак се включи. Май няма да издържи дълго….

# 69
Аз отчитам като предимство, че е присъствено при нас. В събота беше 4 часа и в неделя някъде толкова откараха. Каза, че правят по две почивки за по десетина минути. Иначе и той изпусна едно занятие когато беше на състезание. Оказа се, че има познато момче, което сега е 11 клас. Жалвал се, че е доста трудно вече.
А моят се удивляваше на учителката. Вика, тази жена кога си почива. През седмицата преподава по информатика и ИТ в училище, в събота и неделя е с десети и единадесети клас по ИТ програмата. Вика, как издържа.

# 70
  • София
Моята дъщеря е в групата на Даяна Младенова, стартираха със закъснение. Изпитът се очертава на 12 януари, доколкото имам информация. Ще се проведе в гр. Правец. Има ли други набори в тази група? Училищният живот бива засега, като изключим историята. Ама за този предмет нямах големи очаквания, при опита, който имам с тази преподавателка с голямото дете.

Хубав ден Simple Smile

# 71
  • в очите на дъщеря ми
Драстеее...как сте девойки, отдавна не съм се "отчитала", ма редовно, Ви чета.....
Иначе, прекрасната се старае  и учи иииииииииииии .....понякога си личи, но географията и биологията са непревземаеми величини ,като се има предвид, че е профил биология и химия, положението е "майко мила".....
Хмхмхмх, ходих на РС, представих се подобаващо и сега чакам да ми забранят достъпа до училище... мдамммм..Sweat Smile Sweat Smile

# 72
  • Бургас
Мамзелче,какво те ядосаха на срещата,че ще те запомнят? Simple Smile
Да не ти пука!

# 73
Аз всеки път си казвам няма повече да ходя на родителските срещи и все съм там😂 Да не ти пука  половината от родителите не им стиска да кажат истината на глас.
Я дайте идеи тази година, какви подаръци ще си разменят децата в училище?Нали сме в ново училище и моя още не ги познава добре децата паднало му се е момче ,което според него най обича клюките с момичетата😂😂

# 74
Моят ще подарява на момиче. Уж щял да поразпита какво харесва. Миналата година пак му се беше паднало момиче. Обиколихме заедно без ясен план какво търсим. Накрая едно джудже с плетени дрешки избрахме. Направо ми се закова погледът в него и той също го хареса. Много беше хубаво като цветове, усещане на допир. Добавихме и някакви лакомства. Сега ще действаме по същия начин. Ще обиколим някой ден 2-3 магазина и ще се надяваме нещо да ни повика.

Общи условия

Активация на акаунт