ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 30 176
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Добро утро!
Напомням за палците! До обяд не ги пускайте!🍀

Мамзел, защо така? Бързо да отминава каквото и да е!

# 661
  • Някъде по Дунава
Успех на детето karzz!

# 662
  • София
karzz, стиснати палци! Успех на младежа! Flowers Four Leaf Clover
Мамзелче, голяма прегръдка! Стиснати палци и за вас нещата бързо да се наредят! Heart

Моят , когато беше болен с температура, съжалих че не съм го оставила още 2-3 дни у дома. Ама, пусто не ми се ходеше пак до лекарката.

# 663
  • Бургас
Пускайте палците! Справил се е блестящо! Доволен е! Първи етап мина! Следва продължение!🍀
Благодаря ви!❤️🍀

# 664
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Браво на момчето ти karzz! Hearts

# 665
Вчера беше родителската. Не е ясно още какъв допълнителен профил ще има. Ще им пускат декларации за да решат. Госпожите минаха. Какво да ви кажа? Едни и същи приказки. Всяка си пее едно и също. Част от тях определям като добронамерени. Други, по-скоро не. Говорих с една от госпожите, която при две текущи оценки 5 му писа 4 за срока, най-вероятно заради входното ниво, без да му даде възможност за повишаване и й обясних, че на мен лично това ми прави много лошо впечатление, въпреки че нямам право да оспорвам оценката й. Говорих и за разни странни реплики пред класа за сина ми и питах, има ли нещо конкретно в поведението му, за да се държи така и за което да се опитам да съдействам. Дали получих някакво конкретно сведение? Не, госпожата не можела да се разпознае в това, което й разказвам. Не, че отрече част от фактите, но били неволни неща и по никакъв начин не искала да го злепостави. Та, не се учудвам, че част от децата се държат лошо в часовете. Моят, като реши, че някой се държи несправедливо към него не реагира така, а просто губи интерес, седи, мълчи и работи колкото да не е без хич. Но има по-буйни деца, които отвръщат с неподчинение и шум. Мога ли да ги упреквам? Не, те реагират според характера си и малкия си опит. След като пълнолетни, възрастни хора, с висше образование, не могат да преценят думите си и държанието си пред тинейджъри, какво да очакваме от тях.
Сега ни гласят ново 20 - оценка за дисциплина. Четох интервю на министъра. И сега имало наказания при лоша дисциплина, но проблемът бил, че някои родители я обжалвали пред съда. Сега, понеже съм юрист и съм наясно с практиката по тези дела, значи не е проблем, че учителите и директорите са правно неграмотни, без извинение и не си познават, и не спазват закона, по който са длъжни да налагат тези наказания, а е проблем, че им отменят наказанията, които са незаконосъобразни. Затова искаме оценка за дисциплина, която не може да се оспори, вместо да накараме пълнолетни, дееспособни лица да си прочетат два члена в закона и да го спазват. Децата трябва да се санкционират за неспазване на правилника, но учителите може да не спазват законите. Да ви кажа честно, почвам доста да се дразня, а това при мен винаги води до неочаквани резултати.

# 666
  • в очите на дъщеря ми
peve  , абсолютно, заставам зад твоите думи, за съжаление болшинството учители имат, хмхмх.....лицемерно поведение.....едни пред учениците, други пред родителите...и прекрасната има високо развито чувство за справедливост и реагира изключително негативно и бурно на всяка несправедливост, което оказва влияние на учебния процес! Довечера съм на РС...... кво  ще кажат и кво ще разбера са различни неща....Sweat Smile

# 667
Къде може да се явим на изпит  В1 по английски  в Пловдив? Трябва ли да сме записали някакъв курс или може с училищни данни?

# 668
  • Бургас
Набора ми е рожденик! Прекрасните 17 години !🍀 Да ми е здрав, умен и разумен! Целеустремен и с лекота да сбъдва мечтите и желанията си!🍀

# 669
  • София
Честит празник, karzz!

# 670
  • Mars Hotel
Честит рожденик, Карзче! Да е здрав, щастлив и да постига много успехи!

# 671
  • София
Карз, да е здрав рожденика! Да сбъдва мечтите си и да има голям късмет в живота!

# 672
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит празник, karzz! Да е здрав, щастлив и успешен!

# 673
  • Някъде по Дунава
Karzz, да е жив и здрав!

# 674
  • в очите на дъщеря ми
Да щастлив и успешен младежа!

Общи условия

Активация на акаунт