ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 30 178
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Като спомена CC1, че имат РС и се сетих  за една майка в фейсбук писа, че на РС им пуснали запис на няколко произволни часа на учениците и родителите били в шок от това което видяли. 😂 Хубаво би било да се прави това по често ми се струва. Колкото и да се обяснява, друго си е да го видиш. 🤭

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 15:11 от tatatuni

# 646
Ами да пускат! Защото с недомлъвки като споменават, че няколко ученика са причина за провала на часовете, е добре поименно да ги изредят, а не да казват, че нямат право. Ние, родителите, им го даваме, но учителите не щат да се възползват.
И аз искам да видя какво се случва, защото моето дете казва за съучениците си, че са гадни и не ги понася.

# 647
Анра, точно ! Видяли са  как ,,идеалните"  според техните родители 3-4  деца развалят дисциплината и провалят часовете. И на същите ученици родителите са били с най-много претенции,  до момента в който са пуснали записите. Буквално всички са били потресени. 🤷🤭

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 14:22 от tatatuni

# 648
  • София
Успех и от мен Синеочке!
Тататуни - това  е много добра идея! Защото много родители нямат реална представа на какво са способни мамините дечица.

# 649
Гласувах и аз. Защото много ми хареса. Успех!

# 650
Благодаря на всяка една от вас! Heart Exl

# 651
  • София
Blue,  успех и от мен! Стихотворението докосва душата на читателя.
Аз също съм За да говорят с конкретни имена на РС. А това пък за гледане на запис е още по-добро за отрезняване на родителите.
При нас в Школо, излязоха известия с дати на контролни и класни. Аз го прочетох, а ученикът само рече "видях , че има нещо". Сега го вълнува ходенето на ски и купона, който предстои. Само дано не го изненадат по някой предмет, както си живее лежерно Joy

# 652
Привет и от мен! Не съм писала от доста време, но имахме сериозен здравословен проблем в семейството . Надявам се, че нещата ще се оправят, но трябва време.
Аз също гласувах за стихотворението. Поздравления,Blue, не спирай, продължавай да твориш. Успех!
Честит празник на всички, които съм пропуснала - здрави, щастливи, благословени наборите и семействата им.

# 653
  • Пловдив
Много сме се умълчали. Да раздвижа темата.
Започна сезона по езда. Две спечелени купи за отбора. Не са нейни заслугите, разбира се. Тя скача на 1 метър, а битката беше при 1,70м.
Училището върви някак, наистина не знам как се справя с толкова задачи, а сега и карта за фитнес е взела.
Резервирахме курса в Испания, билети купихме, изобщо всичко друго ни вълнува, но не и училището.

# 654
  • Бургас
И моя не се вълнува изобщо за училището. Само за тренировките си мисли и за едни спаринг-срещи в които ще участва, ако нямат болни. И курс по плуване ще има скоро. Това са нещата, които го вълнуват.
Априлската ваканция ако успее да го уредим да си изкара задължителната практика, че юли месец ще започне работа и няма да може.
Брат му е същия. Ще има матури, в 7 клас е, но изобщо не мисли за тях и за училището.
Не знам какво да ги правя, не знам......

# 655
Училището върви криво-ляво. Добър е по математика, информатика и английски, останалото го бута. Сега в неделя ще е поредният изпит в ИТ обучението. Другата седмица сме в Благоевград за купата по спортна гимнастика. Малко се тюхка, че хич не е в състезателна форма, но с тази целогодишна втора смяна му идват къси тренировките. От една страна е добре, че предиобед залата е празна, следобед е лудница, но просто времето е по-малко. Отделно започна да кара радиоуправляем самолет. Ще ходим на едно голямо състезание в Мюнхен около 02.05 и трябва да е безопасен за себе си и околните. Малко се получава, че ще го хвърлим направо в дълбокото в старт от Световните купи, но така се нареждат нещата. Ще използваме сега всеки възможен момент да тренира и да трупа умения. Пак училището много пречи 😄 и му яде от времето.

# 656
Браво на спортуващите! Набора миналата седмица беше болен. 5 дена със 39°температура жестоки болки в гърлото и няма сваляне. Давам течен аналгин, и чак след два часа сваля до 37и 8 и след час пак 39. Направо се побърках. Чак вчера вече нямаше и днес на училище. За капак  днес два теста.😤🤷 Абсолютно, не беше в състояние да учи и кот-такова. ☺️ А миналата седмица са били 8 болни в класа. Тази липсват 5-ма 🥴

# 657
  • Бургас
Тататуни, и моя беше така - 8 дена с 40 градуса, сваляше я до 38,5 и това е. Даже и АБ не помагаше.
Свали едно 4-5 килограма.
От днес поднови тренировките по плуване и му се обадиха, че в сряда ще му е приемния изпит за спасител, ще трябва да покрива нормативи, а той не е плувал от близо 3 седмици.... Днес му е било зор.... Утре ще трябва да се напъне да покрие нормативите, за да е готов за сряда..... Ужас! Но аз вярвам в него и знам, че ще се справи! В сряда сутринта му стискайте палци, моля!

# 658
Karzz, и набора свали 3 килограма и днес в фитнеса каза, че нямал толкова сила, но е въпрос на време да се възстанови. ☺️ Казах му да не се кахъри толкова 😁

# 659
  • в очите на дъщеря ми
Ще стискам Karzz.
При нас само, ядове...просто не ми се пише.

Общи условия

Активация на акаунт