ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 30 188
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
krasi78, Ловеч е. Имам спомен обаче от седмокласната тема, че синът ти беше в английската паралелка. Дъщеря ми е с френски.
Миналия петък тя също не отиде на училище, защото в събота имаше изпит за В2 по френски и предпочете да учи за него.
Да, но беше в мъжкото общежитие.

# 631
# 632
Да сте бели и червени, засмени и от щастие опиянени!
Здрави да сте всички!

# 633
# 634
Честита Баба Марта,

Дами, ще ви поздравя нетрадиционно, с три хайку за Баба Марта, хайку е новата ми страст, наред със сонетите

жива легенда

конци от сняг и рубин

гонят страхове

преплетен символ

носи пролетния дух

от зло ни пази

на първи март

си закачам надежда

за нов живот

И сега ще направя нещо нетипично за мен, а именно ще ви поканя, който желае да гласува за едно мое стихотворение, участващо в конкурс и с вот на жури, и с читателски вот. Ще дам линк, като се попълват единствено три имена, без последващо потвърждение. Стихотоворението ми се казва Примерът на баща ми

https://www.bukvite.bg/konkurs/poem.php?docid=106524

Ще допълня, че за първи път пускам нещо в този сайт, а там където обичайно публикувам - сложила съм линк в профила си, подобни гласувания не са практика и не се насърчават по никакъв начин. Там конкурсите са за автори от автори, гласуваме едни за други по съвест.

# 635
  • София
Гласувах, синеоч! И по съвест, и по форумска наборна съпричастност! Стихоплетството ти идва отвътре, браво!
Честита Баба Марта! Да сте здрави и наборите също!

# 636
И на мен ми хареса стихотворението.
Поздравления! Дерзай, твори още и радвай читателите!

# 637
Благодаря Ви, момичета, искам да ви кажа, че за дете и родител се пише много по-трудно, отколкото за любов. Имам написани около 20, а може и 30 сонета да станаха за споделена любов, за невъзможна любов, за нещастна любов, завъртам ги набързичко и от раз.
Но за хората от семейството е друго, понякога листът остава празен...
За профилите и изборът на наборката съм доволна, че все пак реши единият от двата да й бъде английски, иначе мисля, два природни щяха да са и too much.
 Радвам се, че имаме ден повече да празнуваме и починем. Радвам се, че зимата лека полека си отива..

# 638
  • София

Честита Баба Марта! Бъдете здрави и щастливи!
Синеочке, гласувах и аз като Бора - хем по съвест, хем по форумска съпричастност Kissing Heart
Днес изпреварихме дъжда и ходихме с наборката да се снима за великата десетокласна диплома, че срокът за снимките бил изтекъл в петък. Тя се снимала в онези кабинки в моловете, ама изглежда много тъпо - намествала се там на онова кръгче, в което трябва да си позиционираш главата и е една - изпънала врат, надигнала глава, че стола бил нисък, едно напрегнато изражение - абе, колкото и глупав да е документа, снимките не ставаха Joy Сега  направихме "истински" във фото.
А тоя дъжд ... никак не обичам да вали, едно депресантско ми става. Ей на, сега гледам дъжда през прозореца, а Кърт Кобейн ми пее в слушалките и засилва усешането за безпътица. Освен да отворя тему и да си поръчам шарено парео за плаж Wear Dress Ми така, де, какво правиш, за да си повишиш "мууда" (както казва щерката) - пазаруваш Moneybag

# 639
  • Някъде по Дунава
Гласувах. Успех!

# 640
Хареса ми на мен стихотворението. Подкрепа и от мен Simple Smile
Уф, вярно, че и снимки за удостоверенията ще трябват. Има време. Когато им ги поискат, да ходи да снима. Надявам се да има и съобщение в Школо за срокове, защото този младеж е такъв заплес. Подобно нещо ще мине и замине през ушите му.

# 641
Гласувах. Успех!

# 642
  • Бургас
Честита Баба Марта!
Много е хубаво стихотворението!

# 643
И аз гласувах! Много ми хареса стихотворението! Успех!

# 644
Честита Баба Марта.
И аз гласувах, хареса ми стихотворението.
В сряда при нас има родителска среща. Нямам представа за какво. Профилите са избрани още в 8 клас. Успехът на класа е 5,80. Явно срещата е за цялото училище.

Общи условия

Активация на акаунт