ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 29 754
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Аз от много години ви казвам, че това дете не е от мен. Днес се записала на кариерно ориентиране в Интеграл през февруари. Обаче вече се била ориентирала-щяла да търси мъж милионер. Моля, ако има тук такива да си казват да съкратим търсенето.

# 241
Ина, поне е разбрало момичето навреме, че не е нейното.
Аз какво да кажа - нито тийнчето, нито ние с баща му знаем на кой свят сме вече. Успехът е спаднал драстично и застрашаващ моето здраве. Нямаме яснота за бъдещето, а настоящето е по-зле от политическата криза в страната. Отделно не съм наясно с унитата и специалностите. Тепърва ще се просвещавам, защото отрочето няма грам амбиция и идея за бъдещето си. Чудя се пак ли аз да съм инициативната или да го оставя да се блъска само. Като ви чета, съм провал от където и да ме погледнеш, и безвъзвратно закъсняла за реакция.

# 242
  • Пловдив
anra, не си сама. Аз от два дни чета ,ама моето е толкова неориентирано горкото. Поне знае кво не иска. Останалото е "може", "става" и "все тая".

# 243
  • София
Стига бе anra, то почти никой тук не е решил от наборите нещо, тия неща са само на майките в главите за университети.
Рени, това с милионер е добър ход. Сега покрай празниците пак гледах "Гордост и предразсъдъци", добре е да има по един мистър Дарси за девойките. Още от джейностиново време си е много важно една девойка да се омъжи добре Smiley пък той и богат, и добър, и красив, и умен.

# 244
  • в очите на дъщеря ми
Начи, моля, ако обичате, прекрасната отдавна знае, че е родена за принцеса,  ама нещо тотално се е объркалО в самото начало🤣....тъй, че милионерът отдавна е начело в списъка на "кариерното развитие".....мдаммм

# 245
Девойки, почерпете се! Вчера дъщеричката ми имаше имен ден, а днес е ред на мъжете.

Мъж милионер не мога да предложа, но имам водолаз, рибар, земевладелец, пчелар и евентуално бъдещ климатолог №1 на БГ. Много в 1. Аз го ръчкам да се замисли за РВД, а той ми казва, че съм луда. Трябвало му спокойна работа.

Какво ориентиране да искам, като се върна назад в спомените, аз си смених мнението в 11 клас. Исках да уча журналистика, пишех разкази и стихове, и заради даскалицата по БЕЛ смених желанието си. Намразих литературата като учебен предмет. Сега стихоплетсвам само в полусънно състояние и докато се осъзная всичко съм забравила.

# 246
nells, честит да са имениците ти!

Наборката е страшно неориентирана, но аз съм дзен. Има време да го измисли.

# 247
  • София
Живи и здрави да са празнуващите!

# 248
  • Mars Hotel
Нелс, честити да са ти всички именици! Много щастие им пожелавам!

Замисляте ме, че трябва да запиша и моята на консултация за чужбинско висше, но тя в момента много повече се вълнува, че не може да си намери хора за метъл група...

# 249
  • София
За много години, момичета! Здраве, късмет и много спокойствие да има!
Нелс, честити именици! Да са здрави и много щастливи!
Децата са в тежък период, нито са големи, нито са малки и не знаят какво искат. Моят младеж все някакви странни идеи му идват, после си отиват, и аз не знам, с какво ще ме изненада пак. Така, че стискаме зъби и все ще изгрее слънце и на нашата улица.
За кандидатстване е ясно, че само ние, майките, още мислим. Оставила съм го да си избира, поне профилите са ясни.
Милионери няма още, но на моя син му се паднаха и двете пари тая година - от питката и от баницата, та, ето кой ще издържа семейството ни, а защо не и повече. Simple Smile

# 250
  • в очите на дъщеря ми
Честити, да са празнуващите!

# 251
  • София
Да бъде здрава, щастлива и успешна Новата Година!
Честити да са всички именици от вчера и днес!
Момичета, много интересни теми сте подхванали, чета и попивам информация. ❤️
Младежът е много, много не ориентиран. Нито аз съм чела за университети , нито пък той се е сетил да гледа. Засега сме се спуснали по инерция. Дано скоро той превключи на скорост, че и оценките ги е нагиздил едни цветни, шарени.
Та, пак да кажа, споделяйте какво сте проучили.

# 252
  • при моите любими
nells РВД е страхотна кариерна възможност, но така или иначе за там първо трябва да се завърши бакалавър за да се пробва. Има много време до тогава. За щастие няма изискване за конкретна специалност. Така, че може и да е на друга вълна след 6-7 години.
Вчера реших да проуча вариантите Дания, за висшето образование. Нищо много конкретно не намерих. Има във форума тема и започвам проучването.
Беше споменат този сайт https://www.danbulstudy.com/kontakti-danbul/ за евентуално насочване и информация. Ще го покажа на наборната и ще обсъдим вариантите.

# 253
Момичета, извинявайте, но вчера ми беше ужасно тежък ден и за капак поредната ниска оценка ми дойде в повече! Простете и забравете!
Да са честити имениците! Да са здрави и успешни!
Ние, майките, друго не искаме, нали?
Освен един милионер за зет. А момчета да търсят сватове милионери.
Не спирайте да пишете! Понякога се плаша или депресирам, но е толкова полезна информацията, която споделяте! Тя ми е "сламката" какво да чета.
Благодаря ви!

# 254
  • Mars Hotel

Вчера реших да проуча вариантите Дания, за висшето образование. Нищо много конкретно не намерих. Има във форума тема и започвам проучването.
Беше споменат този сайт https://www.danbulstudy.com/kontakti-danbul/ за евентуално насочване и информация. Ще го покажа на наборната и ще обсъдим вариантите.
Дания е избор номер 1 и за моята девойка. Може ли линк към темата, Сидонче? Имате ли специалност, към която сте се насочили?

Общи условия

Активация на акаунт