Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 31 624
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Леле, много неприятно. Съжалявам.

Момичета, понеже повечето сте по-напред от мен, чела съм, че с времето им става тясно и мърда все по-малко. Усещате ли нещо такова? Аз утре влизам в 34 г.с. и от няколко дни почти не го усещам, днес пък съвсем.

Дух, по-рядко рита и моят, но силно.
Може би няма място наистина. Днес кога го усети?
Сутринта за малко. Но преди ме удряше на точно определено място а ръце, от няколко дни това не съм го усещала. Само леко трепкане с крачета и то много рядко.

# 106
Дух, споко. И аз по-Малко го усещам, но пък много болезнено. И вече не и ритане, а само протягане и разпъване. От време на време хълца (главно вечер, като се наместя с триста зора в леглото).

# 107
И при мен вече е по-болезнено движението му, но го усещам горе-долу в "будните" му интервали, даже на моменти по-силно от преди. Ама може и да е диване моето.

# 108
И аз не се съобразявам със роднини за име, за сега сме харесали 2 и остава да решим кое. Моята енергична МОМА направо такива ритници ми забива,че ми спира  дъха /36+4г.с/ да помрънкам и аз, тъй като  също не общувам  с приятелки,омръзна ми да слушам едни и същи реплики. Аз страдам от жестоки крампи цялата бременност, а сега от жестоки  хемороиди, направо не се трае, явно тежестта  си казва думата. Ужасно е, искам вече да излиза.... мрън😵‍💫😵‍💫🤣🤣🤣

# 109
И аз по-раслично го усещам. И прави по-големи паузи (часови) между движенията и на определни места,както момичетата по-горе са написали.

# 110
Аз се връщам от болница. Кръвното беше много високо, искаха да ме оставят, но разрешиха да опитам в нас да го сваля.
Утре ще пускам изследвания за прееклампсия.

Казаха, че ако 2-3 часа не усещам бебето да ходя веднага. Обаче аз като цяло никога ке го усещам толкова често. Което съвсем ме психяса.

# 111
Мале, Духче,
Пробвай вкъщи, поне да си на спокойствие, а не в болница.

# 112
Дух, стискам палци да го свалиш! 🙏🏻
С първата бременност имала ли си такъв проблем? Сестра ми и с двете бременности беше с високо кръвно, вадиха ги по-рано и бяха супер бебетата.
Благодаря, че писа за часовете. Ще започна да си записвам кога го усещам. Той прави три часова пауза след обед обаче. Спинка тогава повече време. Вторник съм на преглед и ще попитам и аз.

# 113
Дух,стискам палци всичко да е наред.Почивай си ,доколкото знам канелата сваля кръвното.аз вдигах няколко пъти,но от паник атака

# 114
Дух, стискам палци да го свалиш! 🙏🏻
С първата бременност имала ли си такъв проблем? Сестра ми и с двете бременности беше с високо кръвно, вадиха ги по-рано и бяха супер бебетата.
Благодаря, че писа за часовете. Ще започна да си записвам кога го усещам. Той прави три часова пауза след обед обаче. Спинка тогава повече време. Вторник съм на преглед и ще попитам и аз.
Ами синът ми спря да се развива в 36 г.с. и го извадиха в 37 г.с. но тогава изобщо не ме седяха толкова добре. Качвах кг много, почнах да вдигам кръвно и никаква терапия нямах.
Сега още ня бхс ми излезе риск от изоставяне на бебето 1:6 и от прееклампсия 1:12. В общи линии точно както каза лекарката, че цел 1 е да стигна до 34 г.с. точно няколко дни преди това почнах да вдигам повече кръвното.
Утре ще видя изследвания и вторник съм при нея

# 115
  • Пловдив
Дух, стискам палци всичко да е наред 🍀

# 116
Стиснати палци! Sparkling Heart

# 117
Духче всички сме до теб и стискаме палци ! 🍀😍❤

# 118
Стискам палци всичко да се размине!

# 119
Дух, надявам се да овладееш кръвното. Пиша ти  изследванията, които ще ми правят в болницата, тъй като пита по-рано (може и още нещо да излезе).
* фетална морфология - за мен е четвърта;
* преглед при кардиолог и ЕКГ
* Пълна кръвна картина + урина
* няколко записа на тонове
* вагинален секрет
Днес направиха Доплер и беше ок, но все пак малката не качва много добре. Предписаха ми хапчета за увеличаване на кръвотока от плацентата. Ще обсъдим утре и прием на протеин след феталната.
При мен парадоксалното беше, че в спешния кабинет вече бях посвалила кръвното, а цял ден вкъщи не можах. Не разбирам какво го предизвиква и това ме плаши. А като ходих да ми вземат кръв при приема дори ми причерня и тръгна да отива към ниско.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 22:26 от mаrtIna

Общи условия

Активация на акаунт