Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 30 983
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Честит да е Виктор Simple Smile Здрав и късметлия 🥰

# 331
Честито на цялото семейство! Виктор да е здрав и да има много късмет в живота!

# 332
Да е жив и здрав Виктор! 💙
Funn, бързо възстановяване! 🍀

# 333
Благодаря ви момичета!Термина ми беше за 19.12 като планувахме секцио към 06.12.Но Виктор е решил друго,прибърза детето.Но важното е да е наред всичко.Нямаше как да се задържат нещата,водите ми изтичаха по-малко по-малко

# 334
Funn, честит да е Виктор, да бъде много здрав! 💙 Бързо възстановяване на теб! 🍀

# 335
Благодаря ви момичета!Термина ми беше за 19.12 като планувахме секцио към 06.12.Но Виктор е решил друго,прибърза детето.Но важното е да е наред всичко.Нямаше как да се задържат нещата,водите ми изтичаха по-малко по-малко
Funn, как различи водите от пишкане? Или гинекологът беше хванал, че изтичат? На мен това ми е най-голямото притеснение, че ще ми изтичат малко по малко и няма да разбера…

# 336
Mo36 и аз съм с такива страхове. Особено с тази падаща тапа. Ама все някакво течение имам. Всеки казва, че със сигурност ще разберем кога са водите, ама аз не съм сигурна. Накрая ще отида в болницата и ще им кажа, че няма да мръдна докато не родя. Че иначе при всяко течение и всяка болка се филмирам. Залозите на роднини кога ще родя също не помагат. 😭🤣

# 337
Funn да ти е жив и здрав Юнака, скорошно възтановяване.
И аз съм  така, с падаща тапа, течение, и се чудя как ще разбера кога са водите, и всеки ден раждам умствено.... акъл ми не остана 🤣🤣🤣
Mo36 и аз съм с такива страхове. Особено с тази падаща тапа. Ама все някакво течение имам. Всеки казва, че със сигурност ще разберем кога са водите, ама аз не съм сигурна. Накрая ще отида в болницата и ще им кажа, че няма да мръдна докато не родя. Че иначе при всяко течение и всяка болка се филмирам. Залозите на роднини кога ще родя също не помагат. 😭🤣

# 338
Де да беше като по филмите. Там нито тапи, нито течения. Ходят си нормално, пляс една локва с вода и айде да раждат. Аз тука сигурно ще чакам да ми помаха, за да знам със сигурност, че е време за болницата. 🤣

П.С А и до вчера имах драма, че дебелея със секунди, днес вече се филмирам, че съм смъкнала един килограм. Ще ме приемат накрая в някоя болница, ама за раждане ли ще е или психиатрия ще видим. 😃

# 339
На мен с големия ми изтекоха водите - различно е от всички течения, които сега усещам...
Сега се притеснявам ако имам контракции дали ще разбера 😀😀

# 340
Коментарът на акушерката ми вчера беше- : “ Когато мъжът ви звънне в болницата ще му се зададе въпроса, колко са силни контракциите на жена ви, може ли да говори докато има контракции? И ако не може, то тогава това са родилни!” 😂😂😂😂😂 Да, ама аз уж търпя на болка.. Какво става ако мога да говоря и пак са си родилни… Бе ужас Simple Smile)

# 341
Аз не търпя. Явно ще чакам контракции, че с водите няма да се разберем. Сега пак имам някакво течение. Водите ли са, нещо друго ли е....мистерия. 😃 Поне да ме почват контракциите и да знам, че щом боли много значи раждам.

# 342
Ами в първия момент не бях сигурна.Просто станах през нощта ,че баткото се събуди и докато се мотаме дали ще спи или не усетих нещо мокро на бельото.Така викам си течение е някакво,смених бельото оправих се . И след малко пак ,то усещах го как се стича по мен и знаех че не ми се пишка.Отидох до тоалетната,забърсах се няколко пъти и вече имаше и леко розово оцветяване и вече бях убедена че нещата са тръгнали.След това сложих превръзка и докато се преобличам за да тръгнем вече имаше повече розово .А в  колата през цялото време си усещах как нещо по-малко се стича по мен.В болницата бяхме в 3 сутринта,минах преглед,тонове,,та реално мойта лекарка като дойде и тя ме прегледа,после подготовка и към 11 влязохме за секцио.Просто извадихме голям късмет ,че през нощта няма движение и нещата бяха спешни ,но ме чак толкова.Аз през цялото време си държах корема и гледах дали усещам бебето,само за това мислех.

# 343
Ами в първия момент не бях сигурна.Просто станах през нощта ,че баткото се събуди и докато се мотаме дали ще спи или не усетих нещо мокро на бельото.Така викам си течение е някакво,смених бельото оправих се . И след малко пак ,то усещах го как се стича по мен и знаех че не ми се пишка.Отидох до тоалетната,забърсах се няколко пъти и вече имаше и леко розово оцветяване и вече бях убедена че нещата са тръгнали.След това сложих превръзка и докато се преобличам за да тръгнем вече имаше повече розово .А в  колата през цялото време си усещах как нещо по-малко се стича по мен.В болницата бяхме в 3 сутринта,минах преглед,тонове,,та реално мойта лекарка като дойде и тя ме прегледа,после подготовка и към 11 влязохме за секцио.Просто извадихме голям късмет ,че през нощта няма движение и нещата бяха спешни ,но ме чак толкова.Аз през цялото време си държах корема и гледах дали усещам бебето,само за това мислех.
Милата! Важното е че е минало! ♥♥♥

# 344
Ами в първия момент не бях сигурна.Просто станах през нощта ,че баткото се събуди и докато се мотаме дали ще спи или не усетих нещо мокро на бельото.Така викам си течение е някакво,смених бельото оправих се . И след малко пак ,то усещах го как се стича по мен и знаех че не ми се пишка.Отидох до тоалетната,забърсах се няколко пъти и вече имаше и леко розово оцветяване и вече бях убедена че нещата са тръгнали.След това сложих превръзка и докато се преобличам за да тръгнем вече имаше повече розово .А в  колата през цялото време си усещах как нещо по-малко се стича по мен.В болницата бяхме в 3 сутринта,минах преглед,тонове,,та реално мойта лекарка като дойде и тя ме прегледа,после подготовка и към 11 влязохме за секцио.Просто извадихме голям късмет ,че през нощта няма движение и нещата бяха спешни ,но ме чак толкова.Аз през цялото време си държах корема и гледах дали усещам бебето,само за това мислех.

Честито! Важното е, че всичко е минало благополучно и двамата сте добре! Тапата забелязали ли сте я да пада преди това?

Общи условия

Активация на акаунт