Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 30 918
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Аз имах 2-3 много спокойни дни, шаваше си, имаше момент на буйстване, но като цяло много спокойна. Вчера ми го върна тъпкано и днес пак мирна и тиха, даже успявам и да поспивам 🤫 Но забелязвам, че освен типичното си течение се прокрадва сякаш и нещо друго. Ще се следя, но как да разбера дали ми пада лека полека тапата? Имам болки леки и в ингвиналните гънки, предимно когато ме натисна. С главичката на долу си е и май си слиза с всеки ден все повече и повече 🤔😵💫 Хваща ме леко шубето 😂
И аз не знам как да разбереш… Да кажат тези, на които са им падали тапите:) Аз доскоро не знаех на какво се казва тапа Simple Smile)) миналата седмица викам на немската си акушерка- : На българките им падат тапи преди да родят и на немкините ли е така? 😆 Тя се спуква от смях и вика :” Ние сме по-старовремски, при нас има тапи само на бирата, иначе ни изтича течност- прозрачна до леко зеленикава, със сладък мирис, примесена с розова до червена кръв!” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 391
Аз имах 2-3 много спокойни дни, шаваше си, имаше момент на буйстване, но като цяло много спокойна. Вчера ми го върна тъпкано и днес пак мирна и тиха, даже успявам и да поспивам 🤫 Но забелязвам, че освен типичното си течение се прокрадва сякаш и нещо друго. Ще се следя, но как да разбера дали ми пада лека полека тапата? Имам болки леки и в ингвиналните гънки, предимно когато ме натисна. С главичката на долу си е и май си слиза с всеки ден все повече и повече 🤔😵💫 Хваща ме леко шубето 😂
И аз не знам как да разбереш… Да кажат тези, на които са им падали тапите:) Аз доскоро не знаех на какво се казва тапа Simple Smile)) миналата седмица викам на немската си акушерка- : На българките им падат тапи преди да родят и на немкините ли е така? 😆 Тя се спуква от смях и вика :” Ние сме по-старовремски, при нас има тапи само на бирата, иначе ни изтича течност- прозрачна до леко зеленикава, със сладък мирис, примесена с розова до червена кръв!” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Чудесно, много полезно и точно го е обеснила! По тези критерии ми изтича въпросното нещо, каквото и да е 😄 само още кръв няма. Трябва да стискам обаче поне още 2 седмици.

# 392
И аз това взех да си мисля - както имам болезнени контракции по принцип, като почнат реалните, да не си помисля, че е фалшива тревога и докато стигна до болницата положението да е на ръба 😂

# 393
И аз това взех да си мисля - както имам болезнени контракции по принцип, като почнат реалните, да не си помисля, че е фалшива тревога и докато стигна до болницата положението да е на ръба 😂
Да… Да не стане като онзи мъж от Пловдив, дето лятото по указания по телефона изроди жена си и после беше в шок 😂😂😂😂 Сигурно тая жена поне две години няма да види секс Simple Smile))

# 394
Дами, аз не мисля, че в историята има чааак толкова случаи на жени родили, без да знаят че раждат Joy все някак си ще разберем.

# 395
Духче, ние поне знаем, че сме бременни! 😂😂😂. Преди 10 години в моя роден град една 28-годишна, уж добре образована дама ( медицинска сестра) с уж нормално IQ влезе в болница спешно със съмнение за апандесит и излезе с момченце 4 кила и 200 грама Simple Smile))))

# 396
Първото ми дете родих нормално. Повярвайте ми, няма как да не разберете, че раждате. 😂😂😂

# 397
Първото ми дете родих нормално. Повярвайте ми, няма как да не разберете, че раждате. 😂😂😂
Добре! Това звучи успокоително! 😂😂😂😂😂

# 398
Дърварски казано, тапата е слузеста. Нещо като сопол. Може да е бяло, може да е с кръв. Не е задължително като падне веднага да тръгне раждане, но в общия случай няма и да е след два месеца, примерно.
Това е моят опит

# 399
Оф, малкият нещо не мърда почти и се стреснах. Баща му се къпе и ако не се размърда, като излезе от банята отиваме на преглед.

# 400
Пробвахте ли да хапнете нещо сладко?
Оф, малкият нещо не мърда почти и се стреснах. Баща му се къпе и ако не се размърда, като излезе от банята отиваме на преглед.

# 401
От корко време не мърда? Все пак си имат време за покой 3 тясно място?
Някакви притеснения имате ли допълнителни?

# 402
Мръдна към 17ч и после 19:30ч, но леко. Сега мръдна. Но не е активен както обикновено.

# 403
Не знам..не го намирам притеснително. Моето по цял ден не го усещам като съм навън, но вие си познавате по-добре рутината.

# 404
Не знам..не го намирам притеснително. Моето по цял ден не го усещам като съм навън, но вие си познавате по-добре рутината.
Обикновено е по-активен, а след 20ч е буден и рита много. Сега мърдането му е еднократно и спира. Ще отидем да го видим за да сме спокойни.

Общи условия

Активация на акаунт