Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 29 454
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
Айсиии, честито!
Добре дошъл на Денис!

# 721
Честит да е Денис! 🫶🏻
Здраве на цялото семейство ♥

# 722
  • Пловдив
Аз да споделя, че днес съм по-спокойна. Едната я измериха близо 1940, другата 1800 в 33+2. И водите са добре. Не знам на какво се дължи разликата с миналия път. Опитвам да лежа повече, но едната да порасне с 350 грама за седмица 🤔 Според мен предния път може да е шавала повече и да не е била добре измерена. Важното е, че растат и стискаме палци да вляза в 36 седмица.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 21:59 от Лятна буря

# 723
Най-вероятно не са я измерили правилно. Моята побойница всеки път рита като за световно и едната седмица бедрото й беше 36 г.с, на следващата го измериха 33 г.с. Ще стискаме палци! 🩷  Сигурна съм, че ще устискат до 36 г.с. ❤️

# 724
Моя бебок къде намира място да се върти незная, но от вчера е застанал някак по диагонал (с краката надолу, а последно си беше застанал главично) и не спира да се разтяга вътре 😅 въздух нямам вече, като започне привечер и забравя да се спре.

Утре ще звъня на АГ-то да ми запази дата за секциото.
От днес съм в 9 месец, чак ми е нереално.

# 725
И моите близначки трудно ги мерят, даже на последния преглед АГ-то си ми каза, че е трудно в точност да се знае и мерките са приблизителни, защото са една върху друга. Аз съм 31+5г.с.
Стискам палци да не бързат бебоците и да си стоя още няколко седмици на топло при мама Blush  Flowers Four Leaf Clover

Аз да споделя, че днес съм по-спокойна. Едната я измериха близо 1940, другата 1800 в 33+2. И водите са добре. Не знам на какво се дължи разликата с миналия път. Опитвам да лежа повече, но едната да порасне с 350 грама за седмица 🤔 Според мен предния път може да е шавала повече и да не е била добре измерена. Важното е, че растат и стискаме палци да вляза в 36 седмица.

# 726
Мами, много се притесних. Нещо не ритка много моята госпожица. Вчера ме заболя главата и ранж си легнах и викам явно не й е дошло активнотж време към 22-23. Сега станах и е супер кротка. Май ще бягаме на спешен. Раздрусвах си корема и получих май едно две слаби ритничета, ама на странно място.

# 727
Отивай и кажи как си после.
Снощи кръвно мери ки?

# 728
Ами беше 120-80, кое е малко по-високо от моето нормално 100/110, ама пък не е 140 примерно.
Поручих след кафето малко размърдване. Сега кръвното си е нормално. Ще легна да видим дали ще се активизира.
Аз днес по обяд съм на тонове, така че разчитах да чуят как е.
Може пък вярно да им става по-тесничко.

# 729
Аз почти не го усвщах, след като се обърна почнах да го усещам доста повече, но беше за кратко и сега твзи дни пак най много то усещам, като ида на тонове. Тогава не знам защо почва едно въртене голямо

# 730
На моята мацка и остават 8 дни до термин, ма нещо не и се излиза. Въпреки, че гледа към звездите, а не към гърба ми ми препоръчаха да пробвам да родя спонтанно, защото много от бебетата малко преди раждане или по време на самото раждане се обръщали… Ако не се получи, веднага ще направят секцио. Искаше ми се да дойде днес, ще е прекрасен подарък за 2-рата годишнина от първия ни дейт с мъжа ми Simple Smile))

# 731
Честита годишнина Simple Smile
Аз исках само да подмине 3ти понеже баба ми си отиде миналата година на 3ти и не ми харесваше тая опция.

Разшава се, ама аз вече съм юрнала мъжа с колата. Вече знаем 40 мин в пиков час 😄

# 732
Ние имаме годишнина на 16-17 декември, но ще ни се размине празника Simple Smile

# 733
Здравейте дами Simple Smile Може ли малко пощом , че нещо много се обърках....ако някой има повече информацияили идея . Преди 2 години ми предстоеше оперативна хистерескопия и по мое желанние преди това посетих алерголог да тестваме упойките преди операцията - излязоха реакции към 2. Сега преди секциото, отново реших да си направя излседването - пак излязоха 2 , но коренно различни. Ако човек има алергия към даден медикамент, не би ли следвало да е постоянна. Реално за  тези двете преди 2 години излиза, че вече не съм алергична :/ Сега се чудя и старото и новото ли излседване да представя? Отделно олерголога изписа три дни преди секциото и в деня на него противоалергично лекарство и някакъв кортикостероид допълнително в самия ден. Това 100 % ще го консултирам и с АГ, обаче дали е ок за бебето? Предполагам е стандартна практика  това , което изписват. Та някой има ли малко информация за тази тема... Не знам защо за по- лесно не ни тестват направо в болницата преди самата манипулация с конкретния анестетик, който ще се позлва... Сега тотолано се обърках :///

# 734
Здравейте дами Simple Smile Може ли малко пощом , че нещо много се обърках....ако някой има повече информацияили идея . Преди 2 години ми предстоеше оперативна хистерескопия и по мое желанние преди това посетих алерголог да тестваме упойките преди операцията - излязоха реакции към 2. Сега преди секциото, отново реших да си направя излседването - пак излязоха 2 , но коренно различни. Ако човек има алергия към даден медикамент, не би ли следвало да е постоянна. Реално за  тези двете преди 2 години излиза, че вече не съм алергична :/ Сега се чудя и старото и новото ли излседване да представя? Отделно олерголога изписа три дни преди секциото и в деня на него противоалергично лекарство и някакъв кортикостероид допълнително в самия ден. Това 100 % ще го консултирам и с АГ, обаче дали е ок за бебето? Предполагам е стандартна практика  това , което изписват. Та някой има ли малко информация за тази тема... Не знам защо за по- лесно не ни тестват направо в болницата преди самата манипулация с конкретния анестетик, който ще се позлва... Сега тотолано се обърках :///

Алергиите не са постоянни. Израстват се, променят се, развиват се нови. Зависи от текущото състояние на имунната система, възраст, околна среда. Затова и тестовете за алергии са валидни до 6 месеца. Представете новото изследване, то е актуалното.

Общи условия

Активация на акаунт