Любители на котки - Тема 201

• 26 976
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
  • Terra incognita
Здравейте! Препоръчайте ми висок клас мокра храна. След серия стомашни проблеми ветовете ни препоръчват да заложим повече на мократа храна, а гранули по малко за снак. Сега давам applaws в бульон мокра, но не знам доколко е комплексна. Гранулки поръчах Orijen, доста ги харесва

# 121
Защо ме търсиш?, радвам се, че се появихте с Ришко🥰. Наскоро питах за вас😊. На колко години е той? Нашия Оливър стана на 2 г. и 5 м. и забелязвам и аз буквално от 5 дена, че е станал по-гальовен и “разговорлив”😊. Дано да са все така мили, обичливи и послушни❤.

# 122
Страдал е за теб, и котли имат депресия. Ще се оправи.
Или е сърдит, че са му развалили рахата . Хахаха. Grinning Шегувам се! Heart

# 123
Роси_, ами аз съм си тук, никъде не съм зачезвала. Понякога по имам какво да споделя, друг път не толкова и само си разглеждам снимки. А пък и нямам свястен телефон и снимките ми никога не стават хубави. Та затуй. Сега ми взеха нов служебен телефон. Дано прави по-хубави снимки и да показвам. Другата седмица може би ще си го получа.
Ришко е на 10. Наскоро ги направи. Мисля, че пристигна у нас на 9-ти или на 10-ти ноември 2014 г. Инак уговорката ми с хората от Варна (той е от там), че ще го взема, беше от малко преди това. Но същински го докараха на една от тези две дати. Та наскоро Ришко имаше нещо като рожден ден.

# 124
Ее да😊 Ришко е големичък🥰. Жив и здрав да е❤!

# 125
  • До хладилника, който обичам
При нас падна сняг за един ден, така че ето ви малко снежни котки:

# 126
Джулиъс гледа новини 😁

Опитите ни за възпитание се провалиха тотално. Аз по нахална котка не съм гледала...

# 127
Котаракът ми нещо покашля... Не е кашлица. Ами все едно да си прочисти гърлото....
Какво може да му е?
Иначе е жизнен, с голям апетит.

# 128
Много мразя когато се преплете вселената и не знаеш дали си в истинския свят или е паралелна реалност.

Добре че каишките са различни на черните гръб, глава и крака.

Защо го прави? Взима й нейните любими места. Напоследък много се копират, даже и в един отбор играят за просене на храна.
Кашона е правен специално за нея. Но това е едно от малкото й любими места.

# 129
  • София
Изпуснах момента да снимам Олив на дневна светлина, така че ето една снимка отпреди 2-3 седмици, когато все още живееше предимно навън.

# 130
Сняг и Коткииии! 😍😍😍😍🥰🥰🥰

# 131
  • До хладилника, който обичам
Добре ни се отрази снега. Минка беше много любопитна, щом го видя, перка с лапи, после подбира къде стъпва, не е виждала досега. Минка обаче вече е виждала предната зима и като видя какво става навън, в началото категорично отказа, даже се опита да се навре във вътрешната тоалетна, вместо сутрешна разходка за пишкане. После обаче излезе, разходи се, покатери се по дървото - Минка се опита да я последва (на снимката горе), но след толкова изядена храна, задницата ѝ тежи значително и не успя да стигне даже до първите разклонения и се отказа Grinning А после и децата като се заиграха, котките се включиха с гоненица помежду си. За съжаление снегът почти се стопи.

# 132
Да похваля Бурканите. Взех един с пилешко и зеленчуци, много месце и морковчета има, малкият яде и му плющят ушетата.
Малко котешка йога да покажа Simple Smile

# 133
Лека нощ от Симба!

# 134
  • Между гори и планини
Симба е като плюшена играчка 🥰

Общи условия

Активация на акаунт