Любители на котки - Тема 201

• 26 050
  • 771
  •   1
Отговори
# 15
  • тук и там
Сама ще я водя и аз ще шофирам..Оф,притеснено ми е..Ще я сложа на предната седалка до мен.

# 16
  • До хладилника, който обичам
Благодаря за новата тема, хубав данък плащате!

Женски кастрирам на 6м средно, а ако идват от приют, може и на 4-5 да са кастрирани, женските са като човешки момиченца, могат да съзреят полово рано и да имат първо котило на 6м, въпреки че те са още бебета и тялото им се изтощава с ненавременна бременност.

Станахме с откритието, че Минка, тоя пордот котешки,  е откраднала, разкъсала и изяла три и половина пауча с мокра храна. Щяла е и повече да изяде, беше наредила още два пауча, ама не успя. Това е като се има предвид, че е вечеряла с един пауч и малко гранули. Ама цялата нощ без ядене, то така живее ли се? Това е все едно да тежите 60кг и да изядете 4,2кг пържоли на едно сядане.
Както се вижда от наглия поглед, съжалява единствено за това, че са я хванали.

Данък от Цура после, че отиде на разходка.

# 17
  • До морето...
Хахах,Бу,разсмя ме😄Вярно е ,не се живее без да има ядене в купата.Моето диване и то има фобия от това да види дъното на купичката. Не е гладен ,обаче появи ли се дъното и почва да ме привиква да запълня празното пространство 😄Не винаги му минават номерата 😀Ако пък минат,просто подушва, изяжда една гранула и доволно ,че е станало по неговата ,обръща се победоносно и отива нькъде спокоен 😆

# 18
  • Между гори и планини
От мен и един Черко Пантерко, масивен, едър, лъскав, верен и много добър 🥰 Голямата ми котешка любов е той!

Забелязали ли сте, когато галите котката и тя е много щастлива, да се плюнчи?
Кети преди години овляжняваше бузите. С времето направо почнаха да и текат слюнки. Избягвах да я галя по страните, защото беше меко казано неприятно.
Сега забелязвам, че и Чери започна, но много деликатно.

# 19
Вчера решихме да запознаем (силно казано) Мими, която е с нас от 2 години и Хели, която я крием в едната стая от  2 седмици Simple Smile Беше ни страх защото гальовната Мими е доста агресивна на моменти към хора.

Заради операциите на Хели доктора каза, че в никакъв случай не трябва да пускаме голямата до малката, затова ги държахме изолирани, но просто майка хвана здраво Мими в скута си (защото тя стоеше пред врата на Хели) и реши да покаже, че има коте в стаята. Учудващо, Мими издаде мяукане тип страх ме е, НЕ наостри уши тип нападение. На Хели не и пукаше е просто като я видя, продължи да си души наоколо. Затворихме вратата и Мими избяга веднага да се крие в хола Laughing

Но като се замислиш, Хели е живяла 4месеца на улицата сред другите квартални котета, нормално е да не и пука, а Мими повече от 2 години без досег до друга котка или куче.
Чакаме доктора, като идем в Понеделник да махне всички шевове, да каже кога е безопасно да се запознаят Simple Smile И кога е безопасно да се кастрира, заради всики тези операции.

Мими (улична превъзходна 2годишна и малко. Гальовна, но доста агресивна към хора на моменти)

Хели (улична превъзходна 4месечна. Доста гальовна за сега Simple Smile Смел войник Wink )

*все още куца, но върви по-дълги разтояния, по коридорите даже.

# 20
  • Между гори и планини
Ах, ама те са като сестри! 🥰
Много е хубава Хели, душичка миличка, толкова се радвам, че я забеляза и ѝ помогна! Изчакайте с кастрацията за сега.
Ние така поизчакахме с Точка, която след бой с алфа мъжкаря на селото беше с наранявания на пикочния мехур, черен дроб и пареза на задните крайници. Хем нямаше операции. Малко я поизтървахме и се разгони, та я дебнех да поотмине и беж на ветеринар.
Аз мисля да заведа за кастрация Лео към края на февруари - март, да е поне на 8 месеца. Памук  и Чери някъде на 9 месеца кастрирахме.

# 21
Нямам търпение да ги видя една до друга Simple SmileSimple SmileSimple Smile Дано се харесат.
Иначе да да, в никакъв случай толкова рано. Но може и да е още по-късно нз.
Мисля че Мими са я кастрирали 8-9месеца нз. Не съм била тези години там.

# 22
Нори, че е голям,голям е,ама аз все гов виждам като 3 месечния пълшок с дългата и тънка опашка,който си донесох.

Закари,когато е при вет така текат слюнки.Прави локви навсякъде и бързо.Толкова много се стяга.Гледат да го минат много бързо,заради това.Само като ми чуе гласа или ме види се успокоява мъника.

# 23
И аз благодаря за новата тема! Heart

# 24
# 25

Дошъл за храна, за топла купичка

# 26
Бу, сестра по съдба си ми. Тамън прах един бял килим, че Ади решил да вечеря баш върху него с откраднат пауч Rage

# 27
  • Между гори и планини
Нашата котешка храна е прибрана така, пе не могат да си крадат 😊
Но пък не знам защо трябва да носят части от пилешко върху килима и да повръщат върху него. Не може на плочките, на ламината, навън. Задължително на килима!

# 28
  • София
Това с повръщането ми е болна тема. Бяхме научили Мърко да го прави само на плочки или върху ламината. При возене с кола задължително му ставаше лошо и слизаше да повръща върху постланите с брошури гумени стелки. А сегашните повръщат навсякъде. Ако се опитам да ги хвана, за да ги преместя, бягат да се крият и става още по-лошо. 😃

# 29
Приятели големи са и много се харесват Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт