Любители на котки - Тема 201

• 26 069
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
  • Между гори и планини
И двамата са прекрасни и са за харесване! Кой каза, че кучетата и котките не стават приятели. Гледам видеата на един руснак с кучето Голдън ретривър Дени и котарака Сфинкс - Мени! Прекрасни са и са умни като хора! Прегледайте ги в ютуб - Дени и Мени е канала

# 31
Хели и Мая са като сестрички! Дано бързо мине сближаването!
Един непоискан съвет - купете им различни каишки. Като се изравнят по ръст и тегло няма да знаете коя коя е като спят свити на кълбо. Не че има значение ...

Разследвам казуса с едни бонбони Сезони и моля всеки Хорейшио да се включи. Също и с един чорап.
Купих си от тях и ги оставих на рафт встрани от кухненската маса отворени. След ден - два домашните изяли бонбоните и празната кутия беше в кофата.
Преди няколко дни сутринта настъпих бонбон в хола. Днес пак ...
Предполагам че някой е бутнал кутията - дали човек или котка ... После човек е събрал част от бонбоните. Аз не съм си носила в стаята защото избягвам сладко.
Но как от кухнята се пренасят тия бонбони в моята стая? Със зъби ли, с нокти? И кой е злосторника?

Всяка вечер си вадя чорапи за утре и ги слагам на фотьойла до леглото ми. В другия край на стаята седят изпраните дрехи за прибиране. И незнайно как понякога сутрин един чорап от изпраните ми се озовава върху леглото. Сигурно насън си го нося щото имам трети крак.

И аз не съм съвсем в час затова питам ...
Много мразя като пускам прахосмукачка и тя гълта нокти. Гнус ме е!
Колко се карах с домашните ... Те отричаха. Виждах ги рядко как си ги режат насаме и пак намирах ... Един ден прочетох в Гугъл че котките си сменят ноктите. И реших да ги проверя. И двамата бяха с няколко по - къси.
Не знаех и съм виновна.

Но вече знам ... Пред външната врата има шкаф с обувки и якета. Има и огледало, а пред него дезодоранти и неща за коса. Всяко сутрин са бутнати. Обвинявам майка ми и сестра ми а те се смеят защото не са те. Виждала съм как Феликс се катери нагоре когато той я подгони и ги бута с опашка и лапи.

# 32
Буда:blue_heart:

Марс:yellow_heart:

# 33
  • До морето...
Буда и Марси😻
Vanne,снимките ти много радват🙂
Страхотни са ни всички котачета😊/и кучовци/

# 34
Моментни снимки:

Това й е любимия кашон на Феликс. Измерен е да може от гардероба да пада в него. Там е в безопасност зад вратата на моята стая. А той е там и тя се възмущава.

# 35

Съботна идилия🥰
Мина му разстройството засега.В понеделник съм почивка и ще го заведа на лекар евентуално да го обезпаразити.

# 36
  • Между гори и планини

На мама момчетата! Като изключим Кети и Биби, върви ми на синове. И човешки и котешки ❤️

# 37
  • Варна
Хи хи, Доня, да внесем баланс с женско присъствие! Grinning
Люлеещият се стол пред камината все е зает...
Женето:

# 38
  • Между гори и планини
Жането е много интересно съчетание на цветове, пухавелка! ❤️

# 39
Е, Доня! И снахи човешки ще ти дойдат ако е писано ...

Явно си с мъжка енергия, мъж в пола. И аз съм такава и е забавно. Но аз повече си обичам женската котка с мъжко име, която прилича на мъж.

# 40
  • София
Блеко преоткри старото си легълце

... наедряла му е снагата

Много ме кефят Арчо и Зара- невероятна двойка са 😻
Снимката на Доня е толкова уютна 😍

Таня, благодаря за новата тема! 😘

# 41
Всеки път като ми стане тъжно за Арчо и как ще бъде даден си пускам една песен. Коя съм аз че да се боря той да остане в дома си. И мама Зара да не тъгува за него ...

https://youtu.be/x1JLyyA4pn0?feature=shared

Руски някакъв филм е. Книгата не съм я чела. Но помня как като малко дете майка ми го гледаше по тв. Отровиха една монахиня и мускетаря дойда късно. Отрова й бяха дали а тя затворена в кулата. И майка ми плака.

# 42
  • Между гори и планини
Така си свикнах с Арчо и Зара. Страхотен тандем са...
Ако не е много невъзпитано, или лично, може ли да попитам, защо си решила да се разделиш с този мускетар?

# 43
Доня Дафина Черешова
Ето това е Синхрония Grinning !

Останалите пухчовци са също вече в мързелив-зимен стил на спинкане, лежене Heartpulse

# 44
Честита нова тема!
Поздрави от Симба!

Общи условия

Активация на акаунт