Любители на котки - Тема 201

• 25 998
  • 771
  •   1
Отговори
# 765
Добре. Извинявайте, че сговнясах темата.
Служби-мужби, абревеатури дето не вдигат телефон... даааммм, не става. Или може би Пловдив е дълбоката провинция. То ние, живеещите тук, затова го и обичаме ама в някои отношения е минус.

Скрит текст:
Нямаше кой и как.
Взех кутийка, постлах я с нова хубава кърпа, която ми подариха онзиден в Домко. Не се събра в кутийката заради опашето. Нищо. Бях взела и торбичка. Завих я доколкото успях в кърпичката. Да ѝ е мекичко колкото е възможно в последния ѝ път. Смените на пазачите се бяха сменили в магазина и тъкмо слязох видях другия пазач - по-симпатичен възрастен господин - да излиза отпред за цигара. Помолих да ми помогне да просвети с телефона ми докато я взема.
Кротичко и тихо ама три пъти обясних за колегата му и напсувах с възможно най-цветните псувни в асортимента ми. Ей така - да си го изкарам на някой. Щото имах нужда. Щото и аз може да не съм стока ама и мъжовете напоследък не са мъжове, а нек'ви кифли.

Хубаво-лошо - занесох я в контейнера. Пазачът дойде с мен. Не съм го карала. Сигурно усети някаква злоба в мен. И си е рекъл човекът "Я чакай тая лудата да не вземе и мен да запсува".

Никога не съм страдала така за улично коте. Може би защото се подготвях, че ще ѝ подсигуря къщичка за зимата, а не това.
Използвах ръкавички за да не донеса нещо на Пиратчето. Пуснах дрехите, с които бях на висок градус в пералнята.

Това е.
Сега ще си поплача, ще си попуша.
Извинете ме.

# 766
Успокой се, ма*ка му! Добре си сторила! Каквото си могла!

Бегинс като почина го заровихме под едно дърво. Юли месец беше и нямахме инструменти. Минаваха и ни се подиграваха луди ли сме, да звъним на Екоравновесие. Сложихме и камък да не го разкъсат кучета. След два дни трупа беше изровен и пак го погребахме. Реве ми се като се сещам за него.

Майка ми е луда коткарка. Сключихме сделка за две да гледаме. Тя храни бездомни и плаче като някое изчезне.
Работи кофти работа но се привързва ако има котки. Работеше в центъра на София и едно беше се беше задържало и оцеляло в работата й. Подозираше че нейни колеги са го отровили. Беше болна и като се върнала видяла трупчето. Взела го, сложила го в кашон и го хвърлила в кофата за боклук.  Още се пита: Какво можех да направя? Къде да го закопая? Така няма да го гледат и да им пречи на хората.

Направила е каквото е могла. Както и ти!
А и телцето е в кофата. Душата е в котешкия рай. Било е обичана не само от теб. Сега не го боли и има храна, приятели ... Душичката му е на топло!

От любопитство отворих гугъл и написах кремацията на домашни любимци София. Ужасих се от цените.

# 767
Не се притеснявай, Защо ме търсиш.Справи се чудесно.
Пловдив е провинция с чалгари, за съжаление.

# 768
Защо ме търсиш?, аз бих се чувствала и постъпила  по същия начин като теб.

# 769
Защо ме търсиш? прегръщам те и споделям болката ти, знам колко боли.

# 770
  • София
Дано лошите новини останат в старата тема, а в новата да пишем само хубави неща!

Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

Ако някой желае да добавя любимеца му в списъка, нека ми пише на лични! Ако имате нещо интересно за първи пост - също.  Wink

И не забравяйте данъците и таксите!!!  Wink

# 771
Много съжалявам за случилото се и с двете котенца!

Ако трябва да съм честна в такава ситуация и аз няма да знам какво да правя с телцата им.
Много се страхувам от този момент!

Общи условия

Активация на акаунт