Пубертетът при момичетата над 14 години - как да подготвим децата ? - тема 22

• 35 074
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • Deutschland/HE
Само онлайн ли може да се поръчат такива калъфки?

# 106
А сега може ли някоя добра душа да се смили и да препоръча марка или фирма ( може и на лични)? От всякъде ме заливат реклами и не мога да преценя как да отсея ментета.

# 107
  • София
Аз поръчах от тук https://bodar.bg/collections/koprineni-kalafki . Ако решите да поръчвате, ето код за 10% намаление - HAPPY10

# 108
В Тему има копринени калъфки на много по- ниска цена. Не съм поръчвала

# 109
Аз поръчах от Шийн-2 бр. копринени калъфки и ги ползваме вече 2 месеца , доволна съм.Цената е супер и има избор на цветове.Мисля да поръчам още......

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 11:28 от Ivaa_Iv

# 110
  • Варна
Дали са 100% коприна, мен нещо ме съмняват с такава разлика в цената?

# 111
Дали са 100% коприна, мен нещо ме съмняват с такава разлика в цената?
По-скоро са сатенени:

Description

Material:   Satin
Composition:   100% Polyester

# 112
Той полиестерът няма общо с коприната, но. Да не говорим заради ниска цена какви ли бои използват за багрене, пък после и лицето да допирам

# 113
  • Mediterraneo
Така де, не било компютри, ами компоти.

# 114
  • Пловдив
Според мен цена около и над 40-50 лева в Тему, Шейн и Али-то има шанс за коприна. Защото и там има цени около 70 лева. Четеш отзиви, търсиш реални снимки, виждаш оборота, рейнинга на търговеца и скачаш в дълбокото 🙂 От тези сайтове пазарувам предимно джунджурии, но детето има няколко попадения на клинове, бодита за фитнес.....Може да се престраша да поръчам за проба. 🤔

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 16:23 от dazel

# 115
А как разбирате, че щом е 100лв е коприна? Не се заяждам, но ми е интересно по снимки как разбирате, че е качествена и с добри багрила дадена стока

# 116
  • Пловдив
От опит с тази материя. Не, че няма риск и за 100 лева да ти пробутат менте, но като е от сайт можеш да предявиш рекламация. То и в Али-то можеш, ама си е по-голяма разправия. Истинската коприна е скъп продукт. Има и друг начин. Но ще похабиш продукта. Вълната и коприната не горят, само тлеят. Ама някак не върви да подпаля калъвката. 😂 България имаше традиции в този поминък, имаше и "Дунавска коприна" в Русе. Отдавна няма....

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 17:22 от dazel

# 117
  • Варна
Винаги може да се пробват да пробутат калъфка за 100 лв, която не е коприна, но при получаване ще се види. Няма как сатена да не се различи от коприната. Ама за 20лв. да ми казват, че е коприна просто няма начин.

# 118
  • Бистрица
Чета ви за копринените калъфки и  се питам...не може ли да се намери копринен плат и да се даде на шивач да ушие няколко калъфки?! С тия цени по 80 лв на брой... аз имам роднини, които могат да пият и съм сигурна, че калъфка не е сложно. Въпроса е какъв точно да е плата, дали има разновиности.

# 119
  • Пловдив
Може, аз съм шила маски за цялото семейство, по времето на Ковид, по клипче в ютуб. После се снабдявах в индустриални количества еднократни от Турция, но в самото начало като нямаше маски никъде и още не беше запонал бизнеса с ушиването, реагирах светкавично. 😂 А аз съм от кръжока ръцете ми пречат, та калъвка, вероятно, всеки може да ушие. Хубаво е да е плътна коприна.

Общи условия

Активация на акаунт