Пубертетът при момичетата над 14 години - как да подготвим децата ? - тема 22

• 34 783
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Сега проверих каква е тая козметика и виждам, че при нас ги има в Буутс (най-голямата дрогерийна верига във Великобритания), та може и да не са чак толкова измислен бранд, но пък е китайски. Sad

# 46
  • Mediterraneo
В Алито ги има на съвсем поносими цени, даже евтинджоси.

# 47
  • София
Отказвам се. Някак не ми се връзва в алито да е евтинджос, кой знае какво ще дойде. Не смея  на себе си да купувам козметика от алито, камо ли за дете.
Благодаря ви!

# 48
И аз ги търсих от любопитство. Явно са някакви нови, за млада кожа, сигурно се рекламират в инста и други канали, където децата ги гледат. Моята периодично излиза с някакви такива моди. Не ги намерих в Германия масово освен амазон и няколко магазина. От Алито нищо не поръчвам, а козметика съвсем.

# 49
  • Mars Hotel
Никога не съм я чувала тази марка и аз. Моята много се е запалила по козметика напоследък и предимно това ще получи за Коледа - поръчала съм на баби и лели да ѝ вземат разни продукти за коса, лице и тяло, а от мен - гримове. Купих ѝ и коледен календар от Дъглас - много му се радва също.

# 50
Моята има списък с желания,/ не коледни, а просто неща; които би желала да има/ закачен на хладилника. Та от там черпехме идеи. Парфюма на Lancom ще получи и сет за маникюр - лампа + всичко останало / после ще попълваме с консумативи само /.Има и един несесер ат Ив Роше с козметиката, която ползва за пъпките. Календар тази година получи на Нутела.

# 51
а аз получих, списък с желани  концерти
един от тях, и аз го мислех, за други ще се  събере семейния съвет

иначе, подаръците са готови- по едно бижу и гримове

# 52
Вие сте добре.
Нашата иска айфон...

# 53
И нашата иска айфон. Но ще си остане за сега с искането. Тел й не е лош и е на 7-8 месеца / предишния се счупи при едно нейно падане/.

# 54
Дъщеря ми иска нов лаптоп. Сега ползва стар на баща си, който обаче е професионален и с доста добри характеристики. И най-важното - работи си добре, само батерията му вече не държи повече от половин час, което предвид, че го ползва само у нас, него виждам като проблем. Знае, че ако се скапе, ще ползва моя, докато ѝ купим нов, което ще е почти веднага, защото баща ѝ няма да я остави без лаптоп. За мен по-скоро проблема ѝ е, че не знае какво друго да поиска, а пък си иска по-голям коледен подарък, за което я разбирам.

# 55
Поне имат желания. Моята скоро имаше рожден ден и получи всичко, което искаше, а аз идеи вече нямам. Освен дънки, че много дръпна на височина и вечно има нужда, но ще трябва да пробва и няма да е изненада

# 56
Моите също искат Айфони, но няма да ги огрее. Едно, заради парите, друго, заради опер. система. Имаме специални приложения, които работят само на Андроид и няма да хвърлям залудо скъпи пари, за нещо, което няма да работи функционално за нас.

# 57
аз отказах да купувам айфони, още преди 2години
да си събират пари им казах, и без това телефоните/ тогава/ бяха нови -е, събраха и си купиха
и, ги пазят като очите си Smiling Imp

компютри нови ще купувам ,чак за университета
едната нещо ми каза за айпад , вместо компютър , но не е повече от желание за играчка, а вече не са във възраст за играчки
на всичкото отгоре- не би вършил работата на компютъра, още повече за студент

Г-жа Рамацоти, имахме такъв момент с липса на желания, около 14-15 годишни, но мина  Smiling Imp
сега искат къмпинги, пътувания, ....

# 58
Айфон искаше и нашата девойка преди време. Поставихме две условия - да си го финансира сама и поне една година да не е губила, забравяла или чупила предишния си мобилен телефон (имаше серия изпълнения с него и трябваше да се научи да се грижи по-добре за вещите си). Изпълни ги. Купи си айфон от събрани пари , но refurbished , не нов. Тоест втора ръка, но проверен , с нова батерия и гаранция. Така процедирахме и с големите деца и те също избраха refurbished айфони.
Тя този месец има РД и ИД освен Коледата. За РД поиска хубава чанта, поръчахме няколко и си хареса една мъничка евтина и една по-голяма скъпичка, другите ги върнахме. От моите чанти хареса още една в различен цвят и я подарих. За ИД поиска една топла кръгла четка за къдрици, взех я на съвсем разумна цена от ЧП. За Коледа  подаръците на всички ще са билети за концерти и музикални фестивали.

Mamagemelar, айпада може да е добра инвестиция. Първият ни син беше профил Медиен дизайн в гимназията и тогава му трябваше добър айпад с графични функции и всякакви екстри, купихме му про модел. Продължава да го ползва основно него, макар да е вече втора година в университет, техническа специалност. Постоянно е с него на лекции, на него учи, на него се готви. Като сметна, вече 5та година айпада е в интензивна употреба, изплати си инвестицията от всякъде.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 11:43 от Mößbauer-Effekt

# 59
оо,да, аз не уточних, но моите също купиха айфоните от swappie
с четири ръце ги препоръчвам- перфектен съпорт и гаранция

Общи условия

Активация на акаунт