Неблагодарна и неуважителна

• 2 871
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ако са три дни, може и да е толкова.

# 16
  • Down south
Темата прилича на пързалка.
Алцент на скъпи телефони, коли, две-три, пет работи т.н. накрая няма достатъчно за ваканция?
И да, 700 лв са малко, освен ако не е за два дни.

# 17
Добре, айде са уточня. Няма да ходим за една седмица. Имаме време за 2-3 нощувки.Към бюджет айде още 300-400лв за пътни, хранения навън и бла, бла. След толкова много разходи последните години като искаме вкъщи да ни в уютно, да имаме лични автомобили, нормално ли е да се изпада в мрънкания за 4-5 звездни хотели, като всичките ти приходи покриват някакви разходи? Същевременно се мрънка, че нямало смисъл да работя толкова, щото парите видиш ли, стига ли. 😁За вас жените е нормално да искате всичко на момента. И по много. Една па не видях да каже, че моментът е труден и трябва да се кара по-леко. Добре, че не съм пред вас, че на кръст щяхте да ме разпънете.😀

# 18
  • София
Е, ок, не ходете никъде. Така ще спестите всичко.

# 19
  • София
Има и такива, но ти не си си избрал такава и не я учиш така, като харчиш за какви ли не придобивки.

# 20
Ами ти не обясняваш, че имате труден момент, а напротив-имаме коли,скъпи телефони и изкарваме над средното! Защо жената да не иска по-хубава почивка? Работи дори по време на майчинството, ти пък как може да си толкова нагъл?

# 21
А защо жената да е неблагодарна и неуважителна ?
Всеки ходи според бюджета си, ама ако ти се стискаш и гледаш да спестиш от туй- онуй, по- добре не я води никъде.

# 22
Не ми се връзва това 
Цитат
" моментът е труден и трябва да се кара по-леко."

С това

Цитат
Не ме е срам от доходите ми, изкарвам над средното за страната. Дори настоява да оставя едната работа и така парите стигали. Не живеем богато, но имаме съвсем нормален семеен бюджет!

Последно!!! Rolling Eyes

Проблемът ти е липса на нормална комуникация със собствената ти жена.
Разбирам тя да нямаше никакви доходи, но и тя има право да участва в разпределението и избора.
А ти единствено, което правиш е налагане.
Нещо премълчаваш, преиначаваш, не казваш.

Това разбира се ако не си трол.

# 23
Ами ти не обясняваш, че имате труден момент, а напротив-имаме коли,скъпи телефони и изкарваме над средното! Защо жената да не иска по-хубава почивка? Работи дори по време на майчинството, ти пък как може да си толкова нагъл?
Нагъл съм, че потъвам в задължения и после съм се скръндзил, че не я карам на скъпи почивки 😁 Вие сте нагли, щото мъжо трябва за всичко пари са има всеки момент.

# 24
В коя тема обсъждахме стиснатите мъже? Да я сливат с тази – такъв хубав нагледен пример. Simple Smile

Към автора – щом ти е толкова трудно да отделиш 400 лв., прати жена си с детето на почивка, а ти си остани вкъщи да бачкаш. Ако си мъж, де.

# 25
Ако и на нея така ѝ се дръвчиш, няма да стигнете далеч. Имам подобен познат, изкарват добри пари, но всичко което изкара се влага отново и отново, за някакво необозримо бъдеще. В същото време държеше сметка на жена си за елементарни харчове. Не приключиха добре нещата. Трябва да има баланс, да, хубаво е да има отделени пари, но и да си позволява човек някоя глезотия. Животът е тук и сега.

# 26
В коя тема обсъждахме стиснатите мъже? Да я сливат с тази – такъв хубав нагледен пример. Simple Smile
А ти ако можеше да четеш, щеше да разбереш как стоят нещата.   Ама мъж ли е, дай са го нападнем.😁

# 27
  • София
Все едно слушам бившият. Все няма, няма, няма. А как стана така, че като се разведохме, взе да има? В смисъл и аз имам, и той има.

Не съм добра по математика, навярно ще да е някакво чудо!

# 28
Нагъл съм, че потъвам в задължения и после съм се скръндзил, че не я карам на скъпи почивки 😁 Вие сте нагли, щото мъжо трябва за всичко пари са има всеки момент.

Нали жена ти работи, парите не са само твои! И да като мъж, да изкарваш пари ти е основната функция! Ако искаш жена ти да работи, за гледа детето и теб, а ти да си почиваш? Айде по-сериозно. На мен пък ми писна да чета за стиснати мъже, и дано жените не се задоволяват да са на палатка с чичо Скрудж!

# 29
Мдам, присъединявам се към подозиращите пола на автора. То вярно, че днес няма казарма, ама чак пък толкова...

Общи условия

Активация на акаунт