🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 374
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 420
Видяхте ли тениската на Алекс?
Има надпис "не бъди прост".
Това е седмицата на Алекс. Да видим дали ще бъде или няма да бъде прост.
Живна това момче. Интересно ми е как ще продължи играта за него.

# 421
  • софия
На Алекс, като гледам, какъв уинер едит му правят, като нищо е на финал.
 То не бяха писма, рода, каузи, пълно бойно снаряжение.

# 422
  • София
Георги със същата тая уста отрови и изгони половината си племе, сега се чуди какво стана.

# 423
  • Другата България
На Алекс, като гледам, какъв уинер едит му правят, като нищо е на финал.
 То не бяха писма, рода, каузи, пълно бойно снаряжение.
Тъкмо си помислих същото.
За мен е съвсем неочаквано, признавам си.
Не влизаше в нито една моя прогноза, имах статист предвид, имам все още, но не и него.

# 424
  • софия
И отново да похваля Бтв за спойлерите в промото. Хора, акъл нямате или не ви пука изобщо. Днес промото по бтв комеди беше част от това, което гледаме в момента. С две думи, беше ясно, че той е избраният от диска. Просто не исках да споделям тук, че да не ви стане пак тъпо.

# 425
Разбрахте ли сега за Алекс?

# 426
  • България
Днес не гледах епизода. Кой е избраният от диска?

# 427
  • До морето
Георги чак сега се проумя, че не трябваше да прави коалиции с чужди отбори..И пак завъртя нещата...другите били виновни.

Изумително тъпа беше тая му стратегия с Влади и Венци. Изключение правят коалиции между стари познайници, там лагерните съюзници са на заден план. Когато една коалиция е от трима, винаги трябва да мислиш ти кой си в тая коалиция - първи, втори или трети. Познайте от 3 пъти, той кой номер беше. Стигнеше ли се до там да останат трима, Влади и Венци винаги биха се избрали взаимно. И Баче Гоче увисва като сопол над горна устна.

# 428
Да, Алекс си крил бицепса Joy

# 429
Сашо

# 430
Ференц - Алекс

# 431
Божке, Алекс и неговата тайна стратегия! Падам! Мамо, тате, какъв водевил!

# 432
  • България
Сашо

Интересно развитие на сезона.
В първите дни гласувах за най-красив мъж за Сашо и Георги (когато още мъдреха стратегии и бяха с 10кг отгоре), сега дали ще видят финал и двамата.
Единият, който исках на финал - Киро, отпадна. Пускам голяма сълза и го изпращам както изпратих Влади. Кирчо можеше да поиграе повече!
Дзами ми е най-неприятният играч, но се справя ловко и умело досега, и плъзгаше добре хората.

Интересно ми е Сашо кой ще пусне в битки - предполагам ще пусне в едната тройка - двама чужди срещу един силен от Мимо-Гсрсия, в другата - пак същото. Примерно Митов и Берке срещу Миро, Ванеса и Тренера срещу Бистра.

# 433
Добре, че стратегията с дрехите беше успешна и Алекс успя да си прикрие мускулите. 😄

# 434
  • България
Добре, че стратегията с дрехите беше успешна и Алекс успя да си прикрие мускулите. 😄
Не знам какво е прикрил - в единия епизод видяхме, че играе само йога, Мая го нарече "не особено активен".
Видяхме, че плува бързо и е пластичен и маневрен.

Общи условия

Активация на акаунт