🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 372
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Епизодът започна с криндж, и ще завърши с криндж - разговорът между Гошо и тренер.
Неочаквано /НЕ/добра комбинация, нито единия разбра какво казва другия, нито другия схвана идеята на първия.
Важното е, че накрая си  и си станаха “рамо и опора“.
Кой е рамото и кой е опората на рамото -
Важно е анатомия да има.

Сашо и изкуствен интелект???
КАжи честно! Мамо, тате, и цялото кралско воинство, гардероб с тоалети, висилка, 3,10 от място....и скатаване.

УинЪр едита продължава.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 23:46 от Merri_An

# 436
  • София
Нещо не мога да го харесам Алекс.
Уж подценяван, уж нарочен за слаб и неприет от своите, уж с кауза, уж с драма на влизане, НО единственият, който е трябвало да влезе с баща си, единственият с две писма от близки и не мога да харесам човек, особено мъж, който нищоправи в лагера си, за да си пести силите за "важните" неща. В началото буквално нищо не правеше, а после и открито го заяви като позиция.

Не ми е от най-неприятните, но и не ми харесва особено.

# 437
  • България
Пазеха Сашо за бушон, за да го изгърмят лесно като Берке.
Аз продължавам да искам игра с 2-3 пъзела, гребане/плуване за Митов, Алекс и Миро, и всеки да обясни как е решил пъзелите.
Искам и Уинър Едит за Гошко, да разкаже за точките татуировки.

# 438
  • София
Мен ме изненада монолога за стратегията на Алекс, първа си признавам. Наистина не очаквах, че е силен играч със стратегия мимикрия, на мен лично това супер много ми харесва.

# 439
Много хубаво се е развила играта чета тук. Кирцата вън, Алекс най- богатият.🥳 Жалко за Тренера, ама така е по- интересно.
Пак размесване на пластове, супер форматче.
Бистра горката, гривни не останаха за нея.😁 Утре предполагам в игра ще е и тя и Венци. Страхотни игри се очертават .
А колко ще се накефя сега и някой друг от миманса да избухне- Митов например. И накрая финал - Алекс , Тренера и Мая, а "топ" стратезите и големите играчи вкъщи. Върхът на сезона ще е.😉😁

# 440
Хич не му вярвам на Алекс. Много удобно да изкарваш социопатията си за стратегия.

# 441
  • софия
Аз си мисля, че тренера нарочно не си даде зор. Той  тази игра я игра, че май и я спечели. За какво му е да си слага мишена сега? Ей, това му е хубавото на този формат, до последно няма да сме наясно кои ще са последните трима. Играта може да се завърти във всяка една посока, всеки един момент. Ужасно съм доволна.
 Ще умра от смях,  ако нито един от алфа мъжкарите не додрапа до  финал.

# 442
За мен стратегията на Алекс дотук е много добре измислена, да не е лидер, да седи в периферията, да не се раздава в живота на лагера. Жилав е и има спортна култура, отсвякъде си е сървайвърска стратегия. Мен ми харесва като участник, защото има мислене, а не като пустинните брътвежи на Гогов (или Берке беше, нещо ги бъркам) да се обяснява, че не е бил недостоен.

# 443
За мен монологът на Алекс бе неубедителен, много удобно звучи тази "стратегия". Да разказва как си криел мускулите под дрехите е даже смешно. Няма нужда да се сравнява с мускулите на другите мъже, жени като Мая го бият по оформени мускули. Има и още една дупка в цялата му история - за 30+ години не е прекарвал и 24 часа на едно място с баща си, а сега искал 2 месеца заедно на остров. Много нелогично, ако искат да наваксат да си организират пътешествие някъде.

Много ми е интересно дали ще уважи желанието на Бистра и Венци да играят. Алекс неслучайно каза, че смятал лагерът му да почива на тези игри - умен е и си е направил сметките. Силно вероятно е, ако Венци играе да стане той най-богатия и да падне имунитета на Алекс. Но пък дали ще убеди лагера си или за да има мир ще сложи Бистра и Венци в различни групи.

# 444
Нещо като 5 годишно дете ми звучи Сашо. Какви стратегии, каква подготовка, какви мускули,,мамо и тате,,? Явно родителското тяло си е гледало кефа на времето и дефицита откъм внимание избива на тия години. Глупости на търкалета.

# 445
  • Другата България
В интерес на истината, ако оставя емоцията и личните пристрастия отстрани, това, което разказа Сашо като цяло /вкл. и за изкуствения интелект/ за стратегията си още от България, а и там на острова, го издигна много в очите ми като човек, оценяващ мислещите хора. Независимо как, независимо защо и по какъв начин, той все пак е тръгнал с някаква идея за острова, не като статист. Да, не е “незнайко“, взет е заради баща си, да, и баща му е трябвало да е с него, но в крайна сметка до тук, докъдето стигна го направи сам, и с помощта на Миро. Ако на Биба стратегията бяха “пъзели“ и придатък на някой силен мъж, на Миро да е бушон, на Мая да е втората дама на първата, на Грозденка да играе по етническата “жилка“, на Марина да е супер мама и да си ходи на битки само и единствено, на Лора да е домашната помощница и съгледвач на лагер 2....и т.н., и т.н., то Сашо поне е имал комплексен подход още от преди да стъпи на острова.
Само заради това заслужава моето уважение. Но категорично продължавам да не го харесвам.
Обаче, започвам да си мисля, че Миро рЕзко може да смени тактиката си относно това ЧИИ бушон точно да бъде.

# 446
Не ми харесва да наблягат кои са майката и бащата на Алекс.
Не вярвам Миро да се отметне от дадената си дума, може да е разочарован, но ще си спази обещанието...

# 447
  • софия
Това за  Миро и аз си го мисля. Все повече го виждам, как проглежда кой, какъв е.

# 448
Ето го прословутият синхрон, дето ни думаше за него НН, ОК си беше. Просто Алекс не е искал да става лидер в лагер 3, то за малко да му изяде главата това.
Ще се радвам много да е на финал, а по всичко изглежда така, ако не му мине филипинска бълха път.
Абе с друго усещане съм вече четвърти епизод, много е яко да печели някое мое СМЧ Simple Smile
Но, да, това с писмата беше мега тъпо и да не се повтаря в никой сезон. Омаловажиха всичко, което постигна момчето.

Дзами ми хареса как игра, показа мислене "Out of the box" и си спечели. Нищо лошо не мога да кажа.

Тази игра се играе със стратегия, а не с коалиции. Втори сезон ще бъде по-интересен.
тъй

# 449
Миро каза, че Сашо му е най-близкия човек там. Не Бистра.И ако Сашо тръгне да отпада преди Бистра подозирам ,че Миро може да  спаси него.

Общи условия

Активация на акаунт