🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 375
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 405
Ееех, жал ми е за Кирето. Някак ми стана по-симпатичен от Дзами. А и сега Гошко и Тренера как ще съжителстват заедно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 406
Дали някой все пак ще го спаси... Вече всичко очаквам, лол

Определено предпочитах Дзами да е на негово място.

Някой нали беше писал, че колегите на Кирил били казали, че им е споделил, че отпада малко преди финала. Това не е много малко, има си още доста.

# 407
  • София
И сега колелото на късмета пак избира... Ванеса. И тя праща на игра Миро, Гошо и Дзами. В друга група - пак тях Simple Smile нали жените вече са 167-та коалиция и се пазят.
Тренерът го канят в дамската задруга: ех, момичета, като дъщери сте ми, има на какво да ви науча, казва той и приема да даде живота си за Бистра.

# 408
# 409
Аз по едно време си мислех дали Тренера няма да го спаси (а и след като не спаси никое от момичетата), че нали уж си бяха "дружки", но ето че не.

# 410
Сега ще дават акъл на Алекс. Да видим дали ще се поддаде.

# 411
Хайде мен Алекс ме спечели с тая кауза!
каква му е каузата?
Каза:”Да опазим България и нейната природа от проблема с отпадъците” и всичките средства,ако стигне да финал и спечели,да влезнат там.

# 412
Споменават Мая и Бистра и следва кадър със змия.  Случайност? Не мислА

# 413
  • София
Чудя се с НН дали гледаме едно и също предаване и дали той нещо е разбрал от своето? Бълхата стана ясно, че не е баш бълха, а зле лекувана рана, Катарзисът на злодея бил Киро? Какъв злодей е Киро, извинете моля? По-скоро е балък. Това с дрехите и то ще се окаже пунта мара...

# 414
  • Другата България
Никакъв шанс тренер да спаси когото и да било.
Той е индивидуален играч, единствения май там.
След Гошо.

Жалко, не познах, но бях за Киро. Чак не мога да повярвам, но накрая Дзами успя да измести Киро в класацията ми за най-нехаресвани играчи.
Явно наистина него е имал предвид НН, но ако това е представата за злодей, която искат да представят на зрителите, рЕзко да си сменят концепцията.

# 415
Бистра :" не ни трябват мъже...имаме се една друга "...от самото начало ми бие наляво..

# 416
Ми той Алекс вече си има някаква такава кауза. Да не е спечелил? 😀

# 417
Георги чак сега се проумя, че не трябваше да прави коалиции с чужди отбори..И пак завъртя нещата...другите били виновни.

# 418
Тази игра се играе със стратегия, а не с коалиции. Втори сезон ще бъде по-интересен.

# 419
Ми то в лагер 2 се събраха доста несъвместими откачалки.

Общи условия

Активация на акаунт