🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 306
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 720
  • софия
Искам да видя Лошко и Гогов в един лагер. Ще е епично, а Дзами ще бърка още по -енергично в огъня и ще примрънква ритуали за призоваване  на спокойствие.

# 721
Искам Георги да отиде в Лагер 3 и да им развали рахатлъка.

# 722
Лагер 3 са ми доста нетърпими и дано видим обрат. Дори Миро, на когото принципно симпатизирам, взе да им влиза в реториката, което не е добре.

Днес играха правилно стратегически. Логично се запазиха и се целеха в другите и най-вече лагер 2. Само че, чисто социално и стратегически, бяха пълна нула. Не може толкова рано ти да кажеш на всички останали как НЕ искаш да играеш с тях. Освен че е високомерно, просто не е умно. В социален план, положението е същото. Да, Георги може да е хлъзгав и стратег, но отиде да каже на Венци нещата и вместо да му благодарят, дори лицемерно, те го нападнаха и се държаха отвратително с него. Особено Александър, който беше невидим за зрителите 8 седмици и изведнъж, вземайки няколко игри, със стабилна доза късмет, вдигна егото до тавана и си позволи тегави коментари. Дори на игрите, явно са викали срещу Жоро, Гогов и Дамян, мъжете в лагер 3.

Идеята на Нумеролозите да дръпнат Георги, ако бие, е супер. Даже трябваше да я задвижат. Надявам се това да стане и диска да се падне при тях, та да поиграят и лагер 3. Още по-тегаво беше, как същите хора, които изгониха Жоро сутринта, взеха да правят план как да им вземат храната. Силно се надявам това да не стане и останалите да направят завръщане.

# 723
Можеше да плячкосат храната, докато двамата се борят за оставане...Не е забранено.Сигурно са се сетили, но ги е срам...

# 724
Нали все е чуденка, защо Бистра и Жорката са близки. Ами нищо чудно и в един лагер да са попаднали. Ако той отива нейде си по- вероятно е да предпочете лагер 3 (въпреки Алекс ) пред отявлените му противници Нумеролозите.
Утре със сигурност съм за Митов, а за втората игра съм раздвоена между по- интересното шоу и респектиращият тренер .Ще стискам палци на по- добрият в играта, пък каквото сабя покаже.

# 725
Моля оценете епизод 39 сряда

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

# 726
Едно от нещата, които най-много ми харесва в тази игра е как виждаме промяната в играчите, когато се сдобият с повече гривни - Бистра, Дзами, Георги, сега и Алекс. Само Венци си е същия.

Алекс до вчера беше по-нисък от тревата, безполезно излежаване по плажа, днес така се бе наежил и реагира много импулсивно и агресивно на Жоро. Целият лагер 3 бе много войнствено настроен.

Утре ще стискам палци за Жоро, защото ще се зарадвам, ако той остане и в който и лагер да отиде - ще има драма.
Ако остане Жоро - според мен ще отиде именно в лагер 3, понеже там са гривните и ще има шанс да изманипулира някого от силните играчи да го пази. А и съм сигурна, че няма да даде храна на лагер 1 хаха

# 727
  • Другата България
Лагер 3 са ми доста нетърпими и дано видим обрат. Дори Миро, на когото принципно симпатизирам, взе да им влиза в реториката, което не е добре.

Днес играха правилно стратегически. Логично се запазиха и се целеха в другите и най-вече лагер 2. Само че, чисто социално и стратегически, бяха пълна нула. Не може толкова рано ти да кажеш на всички останали как НЕ искаш да играеш с тях. Освен че е високомерно, просто не е умно. В социален план, положението е същото. Да, Георги може да е хлъзгав и стратег, но отиде да каже на Венци нещата и вместо да му благодарят, дори лицемерно, те го нападнаха и се държаха отвратително с него. Особено Александър, който беше невидим за зрителите 8 седмици и изведнъж, вземайки няколко игри, със стабилна доза късмет, вдигна егото до тавана и си позволи тегави коментари. Дори на игрите, явно са викали срещу Жоро, Гогов и Дамян, мъжете в лагер 3.

Идеята на Нумеролозите да дръпнат Георги, ако бие, е супер. Даже трябваше да я задвижат. Надявам се това да стане и диска да се падне при тях, та да поиграят и лагер 3. Още по-тегаво беше, как същите хора, които изгониха Жоро сутринта, взеха да правят план как да им вземат храната. Силно се надявам това да не стане и останалите да направят завръщане.
По-рано го написах с едно изречение, но ти си описал всичко, което мисля.
Вече се улавям как и Миро започва да ме дразни, изказванията на Вера и на Гогов за него бяха много правилни.
Брутално зле социално и стратегически, и сега тръгнали да правят сметка на храната Гошова, и как да го придърпат в лагера си, за да го използват. Прав беше тренера, а и не само - когато човек “забогатее“, изведнъж се променя и поведението му, и отношението му към околните, и нагласата към света по принцип.
Само че днеска си богат, утре си беден /ала Божинката/. Да няма разочаровани после.

Е, след отношението на Сашо и на Венци, Гошо трябва да е пълен бунак ако приеме такава покана. Това би обяснило близостта им с Бистра, но относно играта /поне към момента/ ще е груба грешка Гошова.
Всичкото това са хипотези ако той остане, разбира се.
Едит - понеже прочетох предходното мнение - да, от гледна точка на многото гривни да, но как ще им повярва, че няма да жертват пришълеца в семейството при първа възможност? Това с манипулацията трябва да стане много бързо, а за момента в лагер 3 Гошо е харесван само от.....третата палма до люлката.
Единствено ако успее да обработи бързо Мая и Бистра, че усетих някакви ....нотки от страна на Мая към Миро, относно храната на Глория.

# 728
Това, което направи Сашо спрямо Георги му се казва "Пази Боже сляпо да прогледне".
Защо реве Сано??!! Да не е паднал Венци от дърво и да си е тръгнал по медицински причини? За кого може да реве?

# 729
За тренера

# 730
Това, което направи Сашо спрямо Георги му се казва "Пази Боже сляпо да прогледне".
Защо реве Сано??!! Да не е паднал Венци от дърво и да си е тръгнал по медицински причини? За кого може да реве?

За мен лично Сано води много професионално и разчупено предаването. Ако имат 2-ри сезон ще бъде още по-добър и разчупен. Дали е плакал .. ще го видим утре,но те добре успяват да ни излъжат често с нещата за следващият ден. Пускат подвеждащи видеа и се чудим само Wink

# 731
Е, какво пък толкова направи Сашо? Разобличи го, каза му защо смята, че е там.

# 732
Защото избра баш момента в който Георги идва с добро така да се каже. Освен това от стратегическа гледна точка е тъпо да го прави. Ето, сетиха се за храната...ама късно е вече...Разбирам да не правиш договорки ама не и да си създаваш врагове зорлем.

# 733
  • София
Е, какво пък толкова направи Сашо? Разобличи го, каза му защо смята, че е там.

Така е, но не беше правилен моментът. Но както вече беше отбелязано - гривните влияят или ...
количествените натрупвания водят към качествени изменения (понякога лоши) GrinningGrinningGrinning

# 734
Аз понеже съм голям фен на лагер 3 и анти такъв на Нумеролозите ( изключение на Гогов и Вера ) искам храната да иде при тях, а Жорето къде ще е ми е все тая.😉😁 А и лично няма да забравя, колко нагли бяха лагер 1 в първите седмици и как се смятаха за много велики, а сега все за храна реват. Лагер Мимо- Гарсия изнемогваха със седмици и такова реване от тях не се чу , а Нумеролозчетата само за храна и как да изгонят някой говорят.

Общи условия

Активация на акаунт