🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 365
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Браво на Алекс, че има стратегия. Но както писах вече веднъж, не го харесвам.
Значи той се покрива и нищо не дава от себе си, обаче няма проблем да получава от другите - сготвена храна от жените, емоционална подкрепа от лагера. Един вид: имали-дали. Да не са го правили. Такива хора не харесвам в нито една житейска ситуация.
Най-голямо браво от мен има за победите в игрите

# 466
Аз съм сигурна,.че Бистра с удоволствие ще резне главата на Алекс. Ще се радвам обаче той да резне нейната, но по-фино, все пак е дама. Не вярвам на семейните идилии в подобни състезания. Като цяло, ще е интересно. Диоген излезе от бъчвата в точното време. Предаването не е житейска ситуация.

# 467
Супер си tfn2k. 🤣

Да кажа, че и адски много съжалявам че Киро си тръгва.
Такъв образ, много ще загуби играта и предаването като цяло, но it is what it is.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 23:59 от Не се сърди, човече

# 468
Алекс още във видео визитките си казва за някакво приложение за отпадъци.

Мен лично ме радва, че той е победил. Освен, че по- интересно става така в играта, аз лично много се радвам на "скритите лимонки". Единственото може би което ме дразни в него е равният тон на говорене, " Обичам те" и " Дразниш ме" с еднаква емоция ги докарва. Дори и предложението му за брак към приятелката му беше все едно я пита " К' во ще кажеш за бъркани яйца за закуска ?" 😉😁

Не знам колко са "семейство" великолепната шесторка. Ама определено най- уравновесеният и комфортен лагер изглеждат. Не вярвам и грам ,че ще успеят да излъчат и тримата финалисти, ама  пък изглежда от екрана ,че добре са си изкарали заедно.

И то май освен тях друг с повечко гривни остана Гогов. Не се очертават спокойни дни за него.😁

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 00:04 от Joy 05

# 469
  • Другата България
И аз не вярвам за финалистите, откакто концепцията стана “всички за Бистра“ съм сигурна, че Бистра няма да е на финал.
За Венци не знам какво да смятам, по-скоро да, или по-скоро дано.
За Алекс съм почти сигурна.
Но финал Венци - Бистра - Алекс ми се струва абсурден.

# 470
Не няма да е на финал Бистра според мен също. Даже и Венци мисля , че няма да успее.
За мое най-огромно съжаление, защото и двамата ги харесвам.

Не съм гледала спойлери, да не се спойлвам, но аз залагам Сашо, Дзами и Георги.

# 471
Наистина, много интересно пише, свежо и забавно.
Форматът ми харесва, приятни игри, не е натоварващ с тежки драми и скандали. Има някои кифли и кроасани, но общо взето е ОК.

# 472
На мен пък това с каузата ми прозвуча много фалшиво някак. Какво ще рече да опазим природата на България от замърсяване? И как ще го направиш това с някакви мизерни 100 - 200 000 лв?
Много по-конкретна и реално полезна беше идеята на Венци за купуване на временни убежища за пострадали от пожари.
Той и баща му я развява от години тая кауза, па има капанче на брега на морето и си живее живота. Борбата му е общината да не заграби плажната ивица там и да почне да строи, че ще му замине личният рай. Извинете, ама не ядем доматите с колците.

# 473
За мен Сашо е пълен фантазьор, а великите му стратегии щяха да си останат само фантазия, ако не беше любезната подкрепа от продукцията. Криеше се в храстите 2 месеца, живя на гърба на другите и сега изведнъж се тупа в гърдите колко бил велик.  Пълна пародия стана вече предаването.

Кирил никога не ме е дразнил. През цялото време той беше един трагичен образ за мен. Нищо не му се получаваше, но беше един от най - силните играчи и съжалявам, че отпадна.

# 474
Шапка свалям аз на Алекс! Никога не съм чувала друг така умело да оправдае мързела си! Евала, пич, лежа цял сезон в сандъка и те мързеше да направиш минимално усилие да си облагородиш средата, че това явно означава, че си силен играч и веднага отиваш на игри. Да се правиш на темерут и необщителен и да си криеш мускулите разбирам, ама останалото си е чист мързел.

За Киро съм доволна, че си замина, ако и Жоро го последва, ще е топ!

Оффтопик: Прави ми впечатление в много теми, че за нехаресваните играчи се пише с имена като Берекет, Мътна, нехаресващите Рълев от ИВ го наричаха Ръльо и т.н. Защо е това пренебрежително отношение, а не се използват истинските им имена? Просто ми е любопитно, сега да не скочите веднага, че ви давам наклон как да пишете (тези, които ще се разпознаят в това).

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 01:23 от Морско_момиче

# 475
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ето - Венци и Алекс какви хубави каузи имат, а Миро Бистра, та Бистра. Да взема да си отваря очите вече и да си опича акъла, че време не остана.
Киро само изпусна сватбата на майка си. За него бях, но Дзами вложи мисъл в играта си. Киро дори когато си откъсна пръчка, изобщо не се сети, че е добре да е с чаталче накрая, за по-лесно хващане и задържане на ринга.
Тренерът просто не искаше да печели, сам си каза, че после ще го разцепят от игри, а той май предпочита да си кюта и да играе, когато прецени. Но и да искаше да спечели, не мисля, че щеше да се оправи с лабиринта. На първата игра много му подсказваха от пейките, сам сигурно пак нямаше да се справи.
Алекс пък излезе голям филмар - големите дрехи, голямото криене. Смешно ми беше да му слушам "модната" изповед. Криел си липсващите мускули, да не би някой да се огледа в тях и да не ги сметне за потенциална заплаха.  Нещо не съм никак възхитена от стратегията да лежиш по цял ден и да тънеш в мизерия, само и само да се правиш на отдавна умряла лисица. Да не искаш да запалиш огън и то с дни, само за да не влезеш в полезрението на останалите и да те сметнат за заплаха. Заплаха за какво? Да подпалиш острова? Rolling Eyes
А и не му вярвам грам. Сигурно това е успял да измъдри, докато хибернираше два месеца в сандъка.
Дошъл със стратегия от къщи, начертана от мама и тате.

# 476
Ясно е, че Алекс си изигра стратегията по един от най-скучните начини за зрителите (може би само да нямаш никаква стратегия е по-зле), но друго нещо е много важно - да се казват тези неща още в началото. А не да се крие не само от останалите играчи, но и от зрителите, та чак в края на сезона, когато спечели няколко игри и го избра диска, да реши да бъде "откровен". За мен поне това няма как да е супер впечатляващо, след като 2 месеца нищо не съм видял от този човек. Но си мисля, че в началото и участниците не са имали много доверие на продукцията, очаквам от другата година вече, ако изберат подходящи участници, това да се промени.

# 477
  • България
Скритият мускул на Алекс

# 478
  • София
Скучен епизод, но много важен такъв за играта и сезона.

Такаа, ами в някаква степен познах за Алекс. Набитото ми око забеляза потенциала и скритата заплаха от него, но не и чак евентуално да е един от тримата победители, а към момента след 38 епизода той е най-големия фаворит на хартия за един от тях и не толкова, защото има 32 гривни, а заради писмата и рамото от продукцията в тази насока + уинър едита. Дотук имаме два уинър едита, на Бистра и на Алекс. Дано и за двата да ни подвеждат, но едва ли. И дано поне единия се сгромоляса.
Не знам дали Тренера се вложи на лабиринта или по-скоро се ската, защото не искаше да е мишена (а щеше да е такава, защото нямаше да стане най-богатия и да е спасен от битка), но Алекс изключително бързо изкара и двете си топчета, така че според мен Тренера нямаше шанс. Харесва ми колко бързо му щрака мозъка на Алекс.

Относно прословутата стратегия на Алекс, аз имам едно основен проблем с нея. Твърде късно дойде това разкритие и аз сега откъде да знам дали е истина и защо трябва да му вярвам? Ето защо тези неща се казват на синхрони. Ако беше споделил за тази си стратегия на нас зрителите още от старта на сезона сега никой копче нямаше да може да му каже относно самата стратегия. Докато сега изглежда твърде удобно и нагодено към така стеклите се обстоятелства, които са в негова полза.

Два от спойлерите на Ники Николов паднаха. Този с дрехите на 100% е Алекс и този с катарзиса на 95% е Кирил.
Явно според НН, Киро е злодей. Ахахахаха. А аз се чудя после защо е такова нивото в сезона и си се прозявам...
Потенциално може да е паднал и спойлера с това как играч дето цял сезон е бил с 1/2 гривни (Алекс) изведнъж ще има 39 гривни. В смисъл такъв предвид нивото на продукцията и предвид трагикомичния факт, че Кирил се приема за злодей от ''боговете'' то няма да се учудя ако и това е така. Нерде 39, нерде 32.

Изненадах се от победата на Дзами над Киро. Може би подценявам Дзами не знам, но съм изненадан. За мен Кирил е по-комплексен и опасен играч от двамата. Съгласен съм с Миро тук.
Мисленето на Дзами 'извън кутията' в конкретната битка му донесе победата. Адмирирам. Но няма как да го харесам.

Днес искам да видя в действие Венци. Ако Алекс не го избере значи не поставя лагера на 1 място, както твърди, а себе си и явно ще го е страх от това Венци отново да стане най-богатия и съответно Алекс отново да стане мишена.

Относно каузите. Хубава кауза и изгубена кауза... Тази на Венци е много по-практична и не по-малко смислена.
Ама нали трябва да сме помпозни и да преподаваме висши ценности...

# 479
Моля оценете епизод  38 вторник

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона
най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един
отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

Общи условия

Активация на акаунт