Бедността националността и мечтата

• 4 255
  • 99
  •   1
Отговори
# 60
Лирическият герой е български циганин. Не е от смесен произход български+друг, защото те се характеризират с интелект, грамотност, позитивно отношение и стандарт на домакинството над средните, а тук ни едно не се проявява.
Колкото до таланта - Азис е циганин, гей и е сред най-успешните изпълнители на страната.
За какво точно е темата? Няма никаква ясна информация, потребителите вече пета страница си доизмислят. Като пускаш цигански драми, поне ги натъкми.

# 61
До нарциса
Лирическият герой е български циганин. Не е от смесен произход български+друг, защото те се характеризират с интелект, грамотност, позитивно отношение и стандарт на домакинството над средните, а тук ни едно не се проявява.
Колкото до таланта - Азис е циганин, гей и е сред най-успешните изпълнители на страната.
За какво точно е темата? Няма никаква ясна информация, потребителите вече пета страница си доизмислят. Като пускаш цигански драми, поне ги натъкми.
[/quote]

Нищо не е измислено ако си видял другите неща които съм публикувал във бг. Мама

# 62
  • Далечният изток
А, ей сега ще ти четем и другите теми. Кажи тук каквото имаш да казваш. Ако можеш.

# 63
Ааа, с кикбокс се занимава младежът, сега прочетох. Leon, тук ли се сблъскваш с дискриминация? Останала съм с впечатление, че в тези спортове има доста момчета от малцинствата. Какъв точно е проблемът? Не можеш да тренираш ли? Пълнолетен ли си? Ако да - заминавай в голям град, където има зали и треньори и действай. Междувременно работи.

# 64
  • Далечният изток
В първи пост не каза ли, че пее?! Или не съм разбрала от така изложения сюжет...

# 65
То с такова впечатление оставаш от темата -че става дума за артистично изкуство. Всъщност са бойни изкуства, ама само една година ги тренирал. Сега мисли, че има талант, изглежда търси спонсорство да се занимава, ама...не че нещо, хората тренират с години.
Не знам кога започна тая мода, правиш нещо три пъти в кръжок и решаваш, че си новия Микеланджело, Уорхол или там някакъв друг велик, ама просто си твърде беден и затова нещата ти не са толкова прекрасни. Ако е така, аз съм художничка, поетеса, писателка, фотографка, дизайнер, шеф и последният да затвори вратата. Къде да намеря спонсори?

# 66
А авторът кой го определи като талант?

# 67
А авторът кой го определи като талант?

Той смята, че има талант. Какъв обаче не стана ясно.

# 68
И какво ви пречи това ?

# 69
Пречи на обективността на темата. Дава насока на разговора, че е талант, но дискиминиран. Затова се пита - кой го определи като талант. Защото може да се окаже, че не е, или, че е, но не желае да работи върху себе си, и не иска да види истината, а обвинява в расизъм.

Дискриминацията тръгва първо от хората, които смятат, че са подложени на такова отношение.

# 70
Единственото, което мога да посъветвам автора е да се хваща да работи и да се стяга.
Фирми, които наистина изпитват глад за кадри няма да подбират кой кандидатства.
Когато обаче си единственият чужденец между десетина германци, много ясно, че баш тебе няма да изберат.
Вече получих два отказа от две интервюта - имам стаж, имам диплома, но няма как да стана натурална германка, за да ме изберат. И ето, че пак влизам в статистиката на "лошите чужденци" дето отказват да работят.

# 71
То нищо конкретно не се каза реално. Дойде да се оплаче и замина. Ако беше казал, например, мечтата ми е едиси каква си, смятам, че имам талант, но поради етноса си и бедността си не ми се получават нещата, търся подкрепа, съвети или каквото там иска и темата щеше да се развие по друг начин.

# 72
Ако носиш на бой, това брои ли се за талант в бойните спортове.
За един приятел питам?
Бъзикам се, но имах един колега. Младо момче. Беше решил, че има ММА боен талант. И всяка седмица имаха някъде някакви схватки, предполагам някакви междуселски тип бойна лига. Милия, всеки понеделник беше я с цепната устна, я спукана вежда, винаги едното око синьо или лилаво, разни цицини ... абе красота от всякъде. И накрая го уволниха от работа, защото клиентите се чувствали все едно им пращат някакъв престъпник като позвънят. Язък му за боя дето ядеше.

# 73
Абуто ама може ли така - без тест за правопис! От друга страна ако е бил добър по правопис със сигурност си е наложил талантите и е преуспял някъде. Само може би ти не си чул.

# 74
Интересен пост.
Аз нищо друго не прочетох освен, че има замесен цвят на кожата.
Всички хора се раждаме голи, а не, че ще станем полицаи и тем подобни глупости.
Безпаричието ти не те прави беден защото пари се печелят. Ако в БГ те дискриминират хвани си самолета и замини в друга държава в която ще те оценят както казваш ти талан, че имаш.
Аз ще ти кажа, че успешните хора има 10% талант и всичко друго е як труд. Всеки успешен човек ще ти го потвърди.
Ако си жив и здрав прав и корав и семейството ти е така - вече си богат. Богатия със здраве е по добре от болният милионер.
Живота е труден но интересен.
Никога не търси оправдание защо нещо не е станало а мисли какво да промениш за да стане и къде си сгрешил. Всичко става ако имаш желание хъс и позитивно мислене. Упоритост трябва.
Успех и ако промениш бедняшкото си мислене вече няма да си бедняк !!!

Общи условия

Активация на акаунт