Бедността националността и мечтата

• 4 251
  • 99
  •   1
Отговори
# 90
До Uncommon link=topic=1709376.msg48861850#msg48861850 date=1732012933]
Леон голд, става ясно, че талантът ти е в бойните изкуства.
Съжалявам, не знам как може да се развие такъв талант, нямам такъв опит. Ще ти пиша в другата тема.
Не мога да повярвам да не можеш да се изявиш точно пък в тази област заради това, че се чувстваш чужденец и заради цвят на кожата. Няма как това да е така за който и да е спорт.

Друг е въпросът доколко човек може да се издържа с това. Не разбрах на колко си години, но мисли и за план Б - да си намериш най-нормална работа като всички. За целта ще трябва да завършиш поне средно образование.
Как си с образованието, до къде си стигнал и колко си годишен?

На 21 години съм, имам полу средно образование по новия закон първи етап средно образование май така се наричаше, остава ми само 12 клас имам 11 завършен, като работа имам опит във товарач разтоварвач, работил съм в малък магазин за строителни материали но беше на частно когато няма човек аз трябва да отида.

# 91
Ето виж Алфредо Торес, успешен танцьор и хореограф в България, голям чаровник:

В български фурболни отбори са играли над 20 черни футболисти, от Алжир, Ангола, Аржентина.
Ето Маркиньос:

В ежедневието хората могат да бъдат скептични, но в крайна сметка това, което правиш и можеш, те определя.

# 92
Довършването на средното образование е безплатно. Направете го. Търсете работа.

# 93
Имаше и един футболист от северизапада, от гетото, пробил в спора. Не помня името обаче....

# 94
Към sorscha link=topic=1709376.msg48867757#msg48867757 date=1732106136]
Имаше и един футболист от северизапада, от гетото, пробил в спора. Не помня името обаче....
[/quote]

За Людмил Красимиров ли имаш предвид ако е той познавам го учихме в едно училище наистина има голям талант

# 95
За Варна мога да ти помогна с работа, но не осигуряват квартира. Има и вечерно училище, ако желаеш да си довършиш образованието. Успех

# 96
До Karina-88 link=topic=1709376.msg48867989#msg48867989 date=1732109183]
За Варна мога да ти помогна с работа, но не осигуряват квартира. Има и вечерно училище, ако желаеш да си довършиш образованието. Успех
[/quote]

Благодаря ти за подкрепата. Но ми трябва квартира защото нямам пари за квартира, ще дам малко информация за себе си. Ако има някой някаква работа с квартира във Варна. На 21 години съм, имам завършен 11 клас първа степен средно образование по новия закон, имам опит във товаро разтоварова дейност ако имате някаква такава работа ми пишете. Бих дал номера си но няма да може да се свържете с мен. Защото слота на телефона ми е развален мога да дам номера на баща си но не е сигурно че ще се свържете с мен не знам дали тук във сайта се вижда имейла ми ако не се вижда пишете ми ще си да имейла даже още сега го давам който има някаква работа да ми пише също ще добавя че съм от ромски произход това е имейла ми
leongold461@gmail.com.

# 97
Мариян Огнянов. Млад талант, мисля, че беше от Лом. В "Левски" направи впечатление в международен мач, вкара гол, но май не успя много да се развие. Беше 17-18 годишен тогава.

# 98
Да, за него си мислех.
Все пак играе и сега (погледнах му биографията), и е излязал от малкия град с талант в спорта.

# 99
Авторе, прочети тази информация: https://www.24chasa.bg/zdrave/article/19386210.

Може да ти е от полза.

Общи условия

Активация на акаунт