Отговори
# 345
  • София
"Един за друг" е само 2 дни? Няма в събота? Интересно... А какво има в събота?

(Ще пропускам Помниш ли текста, Колко ми даваш и Като 2 капки вода, но другите ще ги гледам, плюс Островът на любовта по БТВ+, 90 дни и Платвил по ТЛС и то стана... последният да затвори вратата) Grinning Grinning Grinning

Ами ще дават филми явно, не знам.
Програмата за по-следващата събота все още не е публикувана, но няма логика тази събота да няма, а от следващата да има. Няма логика. Така че се връщат към само два епизода седмично, както всъщност беше само в премиерния им първи сезон (ама тогава си спомням, че го излъчваха събота и неделя), но пък както виждаме ще са с досадните 3 часа.

# 346
По-другата събота, 22 февруари, Нова излъчва "Като две капки вода за всяко дете".

# 347
Как така "повторението на финала"? Не е ли имало живо предаване  на Капките в неделя? Нещо благотворително щеше да е уж...

# 348
  • София
Благотворителното шоу ще е в събота от 20:00 ч. По-следващата събота. 22.02. А новият сезон си стартира от 23.02, 20:00 ч.

# 349
И пак са се "омешали" яко. Сестрата на Грозденка от "О100Г" вдига панаири в Хелс Китчън, то не са истерии, то не е чудо. Хем влюбена в Шеф Никола, хем вдига скандали на жените.
Ергенката Ивелина също в Хелс Китчън
Алекса и Пресиана от Къщата на инфлуенсърите - в Ергенът (едната вече отсвирена)
Филип от Островът на изкушението - в Хелс Китчън
Алек от Фермата и Смени жената - в Един за друг
Мартин и Виктор от Игри на волята - в Ергенът
Анна-Мария от Игри на волята - в Ергенът (отсвирена)

За ВИП отбора на Хелса да не коментираме, самата Буюклиева се похвали, че е участвала в 6 формата.

# 350
  • Другата България
Алек? Фенът на Валерия?
Нямаше ли жена той?
С нея ли ще е?

# 351
Как така "повторението на финала"? Не е ли имало живо предаване  на Капките в неделя? Нещо благотворително щеше да е уж...
Да, повторение на финала на сезон 12. Доколкото четох, заради промяната на началото на Ергена, Нова променили също програмата, като пуснали срещу шоуто на bTV повторение на въпросния финал.

# 352
Да, той. Май ще е с нея (с която беше в "Смени жената").

И за ВИП отбора в Hell's kitchen:
Иво Аръков, Джулиана Гани, Златка Димитрова, Светлана Василева и Миглена Каканашева във ВИП брадър
Петя Буюклиева в "Биг Брадър Ол Старс", "Музикална академия" и др..
Даниел Бачорски в "Бачорски и златната ябълка"
Даниел Пеев в "Денсинг Старс"
Филип Лазаров-Бричката в "Островът на изкушението"

И отделно всички са минали през Черешката. Половината и през Капките Grinning

# 353
  • Другата България
Току що мернах реклама на “Един за друг“.
На мен ли ми се стори, но и там има сериозно ромско присъствие?

# 354
Ееми... това е бъдещето, хаха. След двайсетина години ще отбелязваме тук, че има българско участие Grinning

# 355
Ако Хелса някога свърши в 22:00 ще се ударя у тавана. Вторник и сряда го очаквам до към 22:30 минимум.

# 356
Сестрата на Грозденка от "О100Г" вдига панаири в Хелс Китчън, то не са истерии, то не е чудо.

А! Това ще е ВНКЦ  - втората най-красива циганка Wink

# 357
  • Другата България
За момента поне според мен Яница е една от тези, които най-малко вдигат скандали.
Но аз съм гледала само днешния епизод от-до, може и да съм с грешна преценка.

# 358
E тя снощи вилня Яница. В последната част на предаването беше. Когато се обвиняваха коя по-зле се е представяла в кухнята. И тя полудя на тема "изслушайте ме, млъкнете".

# 359
Яница настрана, поне 4-ма от снимките на визитките мога да минат за "представители на малцинствата"

Общи условия

Активация на акаунт