Отговори
# 360
  • София
Вече потвърдено:
старта на Ергена в Неделя удря всички по рейтинг: за 4+ е малко над 15 (към 40% от гледащите). А в графиката на diavolo, би трябвало да бъде още по-висока стойността. Че те даже Игрите не стигаха до толкова Joy
Евала на НН и bTV тоя път JoyJoyJoy

# 361
Ох, припадВам: в петък ранна вечер едната телевизия пуска този анонс:

А два часа по-късно другата телевизия пуска това:

# 362
От пролетния сезон нищо не следя.
Ергенът не е моето (чудя се защо има такъв рейтинг, явно много хора обичат да гледат сеир). Не съм гледала нито един епизод, мнението ми е на база рекламите и темата за спойлерите във форума.
Хелс кичън ме натоварва (него гледах миналата година, края на епизодите в четвъртък, докато чакам да започне "Есента на демона").
Мислех да гледам "Живот на кантар", но май ще пропусна.

Чакам с нетърпение да дойде 28.02, за да гледам "Щурите съседи", че съм ги позабравила.
Основно гледам бтв комеди.

# 363

Ергенът не е моето (чудя се защо има такъв рейтинг, явно много хора обичат да гледат сеир). Не съм гледала нито един епизод, мнението ми е на база рекламите и темата за спойлерите във форума.

+1

# 364
  • София
Много е малоумно това което правят и двете телевизии във войната на рейтинги.
Но тази лудост ще приключи с тази неделя, защото от следващата неделя идва горския и са до там.
Сега това което ще излъчват в неделя са реално понеделнишките епизоди. Ще трябва да скалъпват нови неща за вторник, ако преместят епизодите от вторник за понеделник.
Излишно товарят и ефира с още минимум 4 часа съдържание.
Яд ме е, събота и неделя ми идваше перфектно без риалити формат.

# 365
От миналогодишните архиви - "сит лъв" на китайски:

# 366
  • Stockholm
От миналогодишните архиви - "сит лъв" на китайски:

Не мога да не добавя Blue HeartAnimal Lion

# 367
  • София
Излязоха рейтингите за седмица 03.02 - 09.02 с неделната премиера на Ергенът.

Много силен старт на пилотния епизод на Ергенът, сезон 4.
Две са причините според мен за този най-висок рейтинг в историята на шоуто.
Това, че премиерата беше в неделя и това, че са привлекли допълнителна аудитория заради Мартин, който беше сред най-популярните и обсъждани участници в сезон 5 на Игри на волята, което е най-гледаното приключенско риалити в България и в топ 3 на всички риалити за последните 5, 6 години.

Кой да знае продължава да е все така в топ 3, това е изненадата на сезона дотук.

За поредна седмица bTV владее ефира, а БНТ1 пак изчезна от радара.

# 368
Е браво на БТВ. Но "Ергенът" по принцип се гледа много. С Мартин и без Мартин.  Вече от следващата седмица рейтингите ще са интересни. Да видим как се подреждат Хелс Китчън, Един за друг, Аз обичам България, Бригада нов дом, Живот на кантар...

# 369
  • София
Вчера ми беше много скучен епизодът, щях за заспя. 😃

# 370

Две са причините според мен за този най-висок рейтинг в историята на шоуто.
Това, че премиерата беше в неделя и това, че са привлекли допълнителна аудитория заради Мартин, който беше сред най-популярните и обсъждани участници в сезон 5 на Игри на волята, което е най-гледаното приключенско риалити в България и в топ 3 на всички риалити за последните 5, 6 години.

Трета причина от мен - различният регламент. Аз го пуснах само зарази това. Предните години съм пускала само първия епизод да видя кой влиза, но още тогава са ми идвали вповече панаирите и лигавенето. Тази година ми е интересно.

# 371
И четвърти фактор и то много важен и съществен - по Нова телевизия се излъчваше повторение на вече даван финал на Като 2 капки вода,което беше абсурдното?! Но ако бяха дръпнали и те Хелса в неделя,нещата щяха да са доста по-различни. Като може би,Ергенът отново щеше да води,но не с такава огромна преднина!

# 372
Мегз участваше и в "Къртицата" Sweat Smile
Даниел Пеев и в "Гласът на България"

Да, той. Май ще е с нея (с която беше в "Смени жената").

И за ВИП отбора в Hell's kitchen:
Иво Аръков, Джулиана Гани, Златка Димитрова, Светлана Василева и Миглена Каканашева във ВИП брадър
Петя Буюклиева в "Биг Брадър Ол Старс", "Музикална академия" и др..
Даниел Бачорски в "Бачорски и златната ябълка"
Даниел Пеев в "Денсинг Старс"
Филип Лазаров-Бричката в "Островът на изкушението"

И отделно всички са минали през Черешката. Половината и през Капките Grinning

# 373
Мегз участваше и в "Къртицата" Sweat Smile
Даниел Пеев и в "Гласът на България"
Даа, точно така. Калканджиева я правеше на луда, обиждаше я пред всички.
(За Даниел не знаех, че не гледам "Гласът").

# 374
За втори път Бтв местят Кой да знае. Първо трябваше да е в петък, после го сложиха в неделя, сега пък вече ще е в сряда. За уж толково хитово предаване нещо не могат да му намерят място. Или първият епизод на Аз обичам БГ е бил толкова слаб, че са решили да спасяват положението в сряда и да го прехвърлят в и без това вечерта на заколението срещу Капките.

Общи условия

Активация на акаунт