Отговори
# 375
  • София / Пловдив
Мегз участваше и в "Къртицата" Sweat Smile
Даниел Пеев и в "Гласът на България".........

Дънди беше участник  в „Dancing Stars“ миналата година. За Гласът, че е участвал, за сефте чувам. Да не бъркаш предаванията?

# 376
# 377
  • София / Пловдив

Аййй, Дъндьо пее, танцува и готви... префектният Ерген 5 😁🫣🤪

Това съм го пропуснала явно, мерси!

# 378
Участваше и в предаването Папараци (и по времето на Н. Лозанова, и по времето на В. Райкова) няколко години с безумно глупава рубрика, в която говореше и на диалект. А в Съни бийч ролята му хич не ми хареса.

# 379
  • София
Според мен единствената причина да местят Кой да знае е, че не искат да рискуват да загробят най-гледаното си предаване за последния месец и нещо, защото тази неделя започват Капките, а срешу тях не се рита.
И изпращат на заколение Аз обичам България. Явно това им е най-слабото шоу или това което те смятат, че могат да жертват.

# 380
  • София
Гунди в момента (все още) го има в Арена-та. 720р (>4GB) и 1080р (>6GB) - прибирайте, докато не е докладван и там.

# 381
Не съм гледал филма. Ама този, дето играе Гунди (Павел някой си) го гледах в "Кой да знае", доста мьека, откровено си говори на русенски акцент. В предаването уточниха, че е от РусИ.  Човекът говори на меко "т" преди Е и И.  "ДействитЯлно" и от сорта. Силно се съмнявам самият Гунди да е говорил така. Но дано във филма не си личи толкова.
Ако ми остане време в близките месеци, ще го гледам. Сега наваксвам с риалити програмите от последните 3 дни, че ме нямаше Grinning

# 382
  • София
Излязоха така дългоочакваните ТВ рейтинги за седмицата с премиерните риалити предавания
10.02 - 16.02

Първо трябва да обясня едно нещо, може би по-скоро и на себе си. За мен вече резултат над 10 е добър. Преди години не мислех така гледайки рейтингите, но осъзнавам, че телевизия се гледа все по-малко, а и много хора имат различни методи да гледат или на запис или с отложен старт, от пиратски сайтове, от платформи и т.н.
Слагам чертата на класическата десятка.

И какво да видя, изненада. Едно предаване, което не съм гледал никога, Бригада нов дом е лидер! Браво.
bTV запазва надмощие над конкуренцията от НОВ, като в топ 3 има две предавания на първата частна телевизия у нас. В топ 5 двата мастодонта са рани, 5 на 5.
Хелс Кичън за втора поредна година се саморазправя с Ергенът, но и след много силния си старт в неделя, Ергенът държи солини позиции с над 11 пункта рейтинг. Може би очаквах малко повече, но и това е добре.
Житов на кантар бие Един за друг. Логично. Едното е ново шоу, другото вече доста изтъркано и ще му е трудно този сезон, поне според мен. Но Един за друг си има верни фенове и те все още са пред екрана, поне те не са се отказали все още от шоуто.

Следващата седмица ще е по-показателна за мен, защото вече ще сме през втората седмица на риалитата, т.е. тези, които са се отказали (винаги има такива) няма да ги има в процентите.
А отделно ще видим и старта на Като две капки вода. И дали пак ще са високо, високо във висините.

# 383
И аз не бях гледал нито един сезон на "Бригада нов дом" до миналата година, тоест сезоните с Караджов съм ги изпуснал. Гледам от миналата година, с Калин (от Фермата), това предаване много ми хареса. Дяволе, ако имаш време, докато не са махнали от БТВ+, изгледай първите два епизода сега от февруари.  
Друга подробност е, че докато даваха "Бригада нов дом", по конкурентната телевизия май имаше игрален филм? Тази събота беше така, за предната не помня.

"Ергенът" се гледа масово, това си е факт. И не, защото е по БТВ. Ако беше по НОВА, пак щеше да е лидер, няма значение телевизията. Самият формат е интересен на голяма част от хората.  И "Като две капки вода", ако го даваха по БТВ, щеше да е най-гледан. Успехът не е на конкретната телевизия, просто форматите си се гледат.

Недоумявам как повтарят "Кажи честно" в същия час, в който ги даваха и през есента. От 22.15 до 23.15. Онзи ден улучих епизод, който даваха през ноември (с Валери Генов). Що за програмно решение е това? Епизоди, които премиерно дават в активния есенен ТВ сезон, същите да се повтарят през пролетния ТВ сезон в абсолютно същия час. Ми който не е гледал "Кажи честно", "Колко ми даваш", "Коя е тази песен" и "Помниш ли текста" през есента след 22 ч, няма и сега да ги гледа. БТВ да ги повтаря в друг часови пояс.

# 384
  • Другата България
Силният старт на “Бригада нов дом“ е заради историята на Марти от Вереница предполагам.
Доста широк отзвук има, което е добре.
Между другото, на местна почва това не е първата кампания за помощ на дядото и внучето. Blush

# 385
В 24 часа мисля, че видях днеска статия, че премиерата на Капките е имала 45% дял.

# 386
  • София
Леле ама как може да мълчите и да не споделите за ''култовото'' изпълнение на Иван в Капките.
Аз чак днес разбрах, попадайки ми клип във фейса, изгледах го и направо бях шокиран. След това ми стана любопитно и яко го хранят там, не знам вие какво мислите. За мен тотален криндж в края. Та той само дето буквално не лъсна чисто гол (почти). Изглеждаше нелепо, а израженията на Ирина, Спас и самите Рачков и Геро мисля, че казват всичко.

# 387
  • Stockholm
Супер си беше Иван. Той носи на хейт Joy

# 388
В интерес на истината и на мен визуалното изпълнение на Иван ми дойде малко "овър", но веднага си наложих да го погледна извън конвенционалното възприятие и всъщност го харесах - харесах това, че и той някак си "надскочи" себе си и много успешно се справи с цялата ситуация /не че в определени моменти не си личеше че и той не е напълно убеден/. Ние, българите освен че сме много консервативни, в цяло нямаме представа от това какво е шоу, какво е да си артист /в по-широкия смисъл на думата/. Деян Донков е ОК гол в представление - всъщност не съм търсила да чета коментари за пиесата и неговото изпълнение, може и да не е било възприето от всички - защо да не приемем и тази интерпретация на Робин Уилямс - т.е. ако оригиналът може да го прави, защо ние трябва да хейтим "интерпретаторът" му.

# 389
  • София
Забавен беше Иван и мисля, че ще имаме силен сезон на Капките. Интересен подбор на участници.

Общи условия

Активация на акаунт